![]() |
#3721 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ketoprom Torg
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 150
![]() |
![]() Widać że wakacje bo nawet Trol stał sie miły ;o
LOL @btw Ciekawe czy bedzie można przenośić postacie na swiaty pvp enfo.
"Wojna nie polega na ginięciu za swoja ojczyznę, tylko na sprawieniu żeby tamci skur*iele ginęli za swoja" (gen. Patton) Ostatnio edytowany przez Ketoprom_Torg - 15-08-2009 o 18:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() Główne
*Będzie to dodatkowa opcja podoba do ‘zmiany płci’ na stronie konta. Jak tylko gracz zaakceptuje transfer postaci nastąpi zablokowanie konta dopóki transfer nie zostanie zakończony. W takim wypadku będzie trzeba być całkowicie wylogowanym. *Zapłata za transfer będzie osobna, podobnie jak w przypadku kupna konta premium czy nowego recovery key. *Jak tylko zapłata zostanie potwierdzona transfer będzie wykonany podczas zapisywania stanu gry świata, na którym postać znajduje się w danym momencie. Ograniczenia *Transfer nie będzie możliwy w przypadku, gdy postać posiada domek, jest członkiem gildii bądź jest w związku z innym graczem. *Transfer będzie możliwy tylko na świat z takimi samymi bądź ograniczonymi zasadami - z PvP-enfo na każdy świat, z PvP na świat PvP bądź non-PvP, a ze świata non-PvP tylko na inny świat non-PvP. Jednakże będą pewne wyjątki: *Będzie kilka specjalnych światów z każdego typu, na który każda postać będzie mogła się przenieść. Te światy będą specjalnie oznakowane, podobnie jak teraz Premia (która jest światem tylko dla kont premium). Prawdopodobnie będzie po jednym z każdego typu, a przy każdym z nich widnieć będzie napis „można się przenieść”. Na przykład, jeżeli gracz ze świata non-PvP będzie chciał pograć na świecie PvP, dostanie szansę na przeniesienie na taki świat mimo, że normalnie nie byłby wstanie. *Nie będzie można przenieść postaci na świat, który w danym momencie jest zablokowany. Takie blokady będą posiadały przykładowo nowe światy na jakiś czas. Zablokowane światy ,podobnie jak te w/w, będą specjalnie oznaczone na liście, jednak nazwa nie została jeszcze ustalona. *Postać może być przenoszona na inne światy tylko co 6 miesięcy. *Cała zawartość depo i rzeczy znajdujące się w pojemnikach gracza zostanie usunięta po transferze. Inne rzeczy, takie jak konto bankowe, wykonane questy, ekwipunek, umiejętności, poziom i inne np. czary nie będą odbierane w trakcie procesu transferu. Dodatkowe uwagi *Jak wspomniano wcześniej, transfer postaci wejdzie w życie wraz ze zmianami na serwerze. Dotyczyć będą one nie tylko wojen, ale również rezultatów dalszych zmian. Na tym CipSoft zdecydował się skoncentrować w tej notce i przedstawić wszystko krok po kroku. Więcej szczegółów dotyczących przeregulowania serwera zostanie przedstawionych w najbliższym czasie. *CipSoft wie, że transfer postaci pomiędzy serwerami będzie miał ogromny wpływ na społeczność graczy z każdego świata. Wielu graczy określa tożsamość swej postaci, przynajmniej w pewnym stopniu, poprzez pryzmat historii jego świata. Jednakże możliwość jego zmiany nie zmieni przeszłości i osiągnięć. Będzie miała ona wpływ na przyszłą historię serwera i życie samej postaci. CipSoft chce jednak zaoferować graczom dalsze możliwości kształtowania swej przyszłości. *Są jeszcze inne interesujące pomysły (np. zmiana imienia postaci), jednak tutaj należy skupić się na transferze postaci pomiędzy światami. *Restrykcje dotyczące przedmiotów są jedną z najbardziej otwartych na zmiany spraw, jednak CipSoft deklaruje wyrozumiałość w tej kwestii. *Sprawa błogosławieństw/AoL-i nadal pozostaje otwarta. --- Trol'Trol dodał 154 minut i 19 sekund później --- eneris dlugo retired byles ^^ Ostatnio edytowany przez Trol'Trol - 15-08-2009 o 21:05. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#3723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() kurwa co za popierdolone pomysly
chuj im w dupe zydom z niemiec |
![]() |
![]() |
![]() |
#3724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Tarzanos
Gildia: ValeNtajNs
Poziom: 161
Poziom mag.: 72
|
![]() /\
Tak tak dokladnie tak jak mówisz
![]() |
#3725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Skille: 19/20
|
![]() a nie poejbalo mi sie wczoraj w sumie to juz ta notke widzialem
nic pewnego jeszcze |
![]() |
![]() |
![]() |
#3726 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dla mnie to i tak jest porażka ze zmianą światów a jak jeszcze wprowadza zmianę nicków to chyba będzie czas najwyższy kończyć...
![]() |
#3727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Decade
ta hujnia wyszła myślałem że jak pójde do pracy to nie będe miał czasu grać a wyszło kurwa tak że wracam z pracy i mam siłe tylko na to żeby grać jednym słowem <FAIL> ale jak sam wspomniałeś już nie długo 1 października xD btw dzieci JUŻ NIE DŁUGO 1 WRZEŚNIA HAHAHAHA http://demotywatory.pl/37087/1-wrzesnia http://demotywatory.pl/35187/1-WRZESNIA http://demotywatory.pl/uploads/12499...ubexon_500.jpg wiem jestem ham ![]()
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 17-08-2009 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3728 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
"Wojna nie polega na ginięciu za swoja ojczyznę, tylko na sprawieniu żeby tamci skur*iele ginęli za swoja" (gen. Patton) Ostatnio edytowany przez Ketoprom_Torg - 17-08-2009 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3729 |
Użytkownik Forum
|
![]() jest taki bug teraz że można być w pz se skullem, co do transferów charów podobno kilka osób z elysi wybiera się z dempahem, bsp itp na Furore, a jak dla mnie to następny powód żeby jednak odmrozić swoje konto z wowa
![]()
![]() |
#3730 |
Użytkownik Forum
|
![]() a kto dokladnie idzie na furore ?? ty eneris widze ze musisz w cos grac jak nie w tibie to w cos innego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3731 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm kto dokładnie nie wiem ale na forum Furory jest cały temat założony przez jakiegoś ogara ze szwecji i tam napisał że idzie Iridia, Thoria, Berylia, Obsidia, Elysia i jakie sinne servy na furore wpierdolić Vision.
Hmm co do grania to się chyba już po prostu przyzwyczaiłem do tego że nie dla mnie łażenie po osiedlu lub lansowanie się w centrach handlowych i barach, lubię posiedzieć sobie na tygodniu w domu a w weekend jak jest okazja, pieniądze i nie pracuje coś poimprezować np w ten weekend jadę do Poznania na Armina i co ciekawe jadę z znajomymi z Tibii a nie z dzielnicy bo oni wolą jarać i chlać niż się dobrze bawić ![]()
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 17-08-2009 o 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3732 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Gildia: Hornety
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
a na studiach wiadomo ze uczyc sie tylko nie bedziemy, tez pieniazki beda potrzebne bo alko z nieba nie spadnie.. swoja droga tibia lazi za mna jak pojebana, bylem jakis czas temu nad Zagleboczem, gadam z kolega kumpla i moj kumpel sie zasmial ze orzech to tibijczyk jebany. Mowie ze juz nie gram, a tamten jego kumpel sie dopytuje.. grasz? gralem. jaki serv? niemieckie pvp. ale jaki? niewazne i tak nie znasz. no ale jaki? elysia. aaa elysia, to tam chyba gra moj kumpel z roku eneris. no to mowie ze czasem jego brejdak na tych nielicznych moich openkach dowodzil. sratatata juz nie pamietam dokladnie jak to szlo. swiat jest maly Byl filmik na tibia.de jak zrobic skulla w depo, cos tam sie z poison arrows strzela, nie wiem dokladnie na czym to polega. zreszta ja nie wiem co wy macie do tych transferow postaci. zajebista sprawa. Lepiej przeniesc chara niz robic go od nowa na innym swiecie. mozna sobie odblokowac wszystko i nie trzeba robic questow, addonow drugi raz. dodatek do expa przez pierwsza godzine tez fajna sprawa. mozna grac nie bedac popierdolencem i siedziec po 15 h dziennie. a ty ketoprom to skoncz od razu bo nam forum zaplaczesz i sie rozpusci. ja bym teraz gral bo jak wroce do domu to te 2 godziny przed snem nie bardzo jest co robic, ale jak sie wciagne to znow przestane na desce jezdzic, albo po prostu sie nie wciagne ale nie bedzie mi sie chcialo, a szkoda mi zeby znow zamulic i pozniej uczyc sie od nowa all...
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
Użytkownik Forum
Imię: Dudi Lowe
Gildia: Last Exile
Poziom: 109
|
![]() Transfer to chujowa sprawa, koleś bocił 100% afk na non - pvp, wybocił skille , m lvl, etc. a teraz sobie idzie na pvp, starzy gracze którzy brali udział w wojnach itp. wiadomo że im te skille poupadały.. a taki z noob pvp będzie kozaczył. Nie ma co obwiniać Cipsoftu, to przez półmózgi którzy robią te swoje zajebiste ,,propozycje" na forum...
Btw. jak myślicie ile bym mógł wziąć rl kasy za Dudiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3734 |
Użytkownik Forum
|
![]() *Transfer będzie możliwy tylko na świat z takimi samymi bądź ograniczonymi zasadami - z PvP-enfo na każdy świat, z PvP na świat PvP bądź non-PvP, a ze świata non-PvP tylko na inny świat non-PvP. Jednakże będą pewne wyjątki:
5 zl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3735 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Swoja droga pomysly cipów są teraz bardzo starannie przemyslane, od jakiegos czasu... bo gdy usuwali uhy, oslabiali magów xxx lat temu to oni chyba w ogole sie nie zastanawiali jaki skutek to przyniesie. za dudiego? a ze 100 zł w zaleznosci od tego ile pacca na nim masz jeszcze. nie zapominaj ze paladyn to najgorsza profesja w tibii. Ale po pierwsze to ktos go musi kupic. na moj mózg to te postacie teraz w ogole nie schodzą... dwa lata temu to schodzilo wszystko co bylo na allegro, nawet 30 levele po 50-70 zł a teraz.. ![]() ![]()
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3736 |
Użytkownik Forum
|
![]() pal nie jest taki najgorszy takim 200 mozna juz cos po sfirowac ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3737 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Cytuj:
dajcie sobie siana z tą tibią, odrazu życie jest piękniejsze ![]() Eneris wpadaj na White Sensation w październiku - tam to się będzie działo. ofc all in Wroclove. Ostatnio edytowany przez LovePA - 18-08-2009 o 19:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3738 |
Użytkownik Forum
Imię: Dudi Lowe
Gildia: Last Exile
Poziom: 109
|
![]() Pisze ze sa jakies wyjatki ze mozna z non pvp na pvp ( jesli nie zwracam honor i uprzejmie przepraszam ) wiec jesli tak bedzie to lipa.
sry za bledy %%% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3740 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No ale co bys wolal palka 200 czy maga 200? ![]() palek jest fajny do 50 levelu a pozniej lipa setka pal a setka mag to roznica ![]()
|
![]() |
![]() |