![]() |
#1002 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
--- twistoff dodał 5 minut i 7 sekund później --- Cytuj:
Ostatnio edytowany przez twistoff - 18-08-2009 o 17:36. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() kiedys slyszalem jak chlopaki z nephilims (wtedy jeszcze wanted) smiali sie ze fea to polski kath maruk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Zbanowany
|
![]() Haha, kiedy wy zaczeliscie grac w tibie, ze nazywacie korsarza, szeriona i reszte nephilims "starym wanted"
![]() @Zegea Nie gram cale zycie w tibie ![]() @ansecostam Tego jeszcze nie slyszalem ;D. Ale mowa o Fea czy o Ciri, bo to dwie rozne osoby ![]() @twistoff Zawsze pisalem o Wanted, ze to power abuserzy, bo tak jest, bylo i (miejmy nadzieje, ze nie) bedzie. I powiedz mi kiedy ja, czy ludzie z DoFu zmieniali strony? Od zawsze bylem przeciwko Wanted. Jedyne co zmienialem to gildie po kolejnych przegranych wojnach ![]() A tak w ogole to Nephilims to Nephilims a Wanted to Wanted, wiec nie pierdzielcie ze pomagam teraz Wanted O_o. Ostatnio edytowany przez Ciri the Witcher - 18-08-2009 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak sobie przegladam forum tibia.com i natknalem sie na wypowiedz fea umarth :
I still wonder why the hell you joined Wanted side after all these years of beeing power abused and killed all the time. Czlowieku kto robil pa w starym wanted?Nieraz urb z drazem latali na małpy po bohy, racja.Ale to sherion,haos,korsarz,pinius,sensej etc etc etc robili najwieksze pa na servie, nawet nieraz marjan im pomagał wiec o czym ty mowisz?Nawet oni sami ci nie zaprzecza lol edit@-stare wanted w domyśle wanted przed rozłamem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Artemon
Świat: Azura
Poziom: 6
Skille: 6/9
Poziom mag.: -2
|
![]() Cytuj:
![]() To było o Croyu. @nt. Feasa Jak na razie to on ma więcej do powiedzenia niż 3/4 z Was. Sad but true. Cytuj:
@down Fail once again. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Artemon - 18-08-2009 o 18:07. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta on ma do powiedzenia najwiecej ale do gildii go nie wezmiecie bo wstyd nie? ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Zbanowany
|
![]() Tak poza tym, ze Draz ma wyrok w zawieszeniu za wlamanie z rabunkiem, jest cpunem, wywalil kupe ludzi na ich chary / kase oraz chce polamac z "ziomkami" palce niektorym osobom to jest calkiem spoko
![]() Ludzie, otworzcie oczy, trzepnijcie sie mlotkiem w glowe / spalcie jointa i zastanowcie sie czy to wszystko ma sens? Wielu z was ma po 16+++++++ lat a zachowujecie sie i wypowiadacie sie gorzej niz 11latkowie z patologicznych rodzin. @Down Ja w nephilims jestem od Aug 05 2009. ![]() Ostatnio edytowany przez Ciri the Witcher - 18-08-2009 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2009
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord xoti
Profesja: Elder Druid
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Dokładnie,w 100% się z Tobą zgadzam. Największe PA robił Sherion,Haos~,Korsarz i ta cała ich banda,więc nie wiem co Wy widzicie w tym Neph~... no ale cóż wybór należał do Was,zobaczymy jak to Azura będzie wyglądała po wygranej Neph. (O ile wygrają ) POZDRO POZDRO POZDRO ; ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Tak szczerze mówiąc to nigdy nie widziałem Sheriona robiącego PA. xd
Cytuj:
Cytuj:
Widzieć widziałem dużo, ale PA'owany byłem niewiele razy. ![]() Ostatnio edytowany przez Artemon - 18-08-2009 o 18:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skończ pie◘◘◘lić, bo tutaj większośc asslickerów Wanted, liżący dawniej tym całym Sherionom/Haosom/Korsarzom/Marjanom teraz na nich najeżdżają. Ładnie to tak po starych kolegach? :\
Ostatnio edytowany przez Artemon - 18-08-2009 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha sherion ktory nie robi pa ;] mysle ze rozsmieszyles nie tylko mnie ale jego samego rowniez.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2009
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord xoti
Profesja: Elder Druid
Poziom: 100
|
![]() @Artemon
Chodziło mi tylko o Sheriona i jego PA,bo PA'owany to nie byłem za dużo razy ![]() Ostatnio edytowany przez Vrzasiastyy - 18-08-2009 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Zbanowany
|
![]() @twist
Jeszcze ani razu nie "zeszmacilem" sie poprzez dochodzenie do Draza/Urba. Dla mnie to czysty wstyd i hanba pomagac tej dwojce, dlatego jestem przeciwko nim od kiedy zaczalem pomagac Defenderom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem pewnien ze nie jestem jedyna osoba na tym forum ktora staje po stronie wanted a nie nephilims,bo to wlasnie z membersami nephilims zawsze były jakies problemy.I nigdy nie szanowalem nikogo z tej watachy.Nie to co fea oni od zawsze byli frinds plsss yesyes
|
![]() |
![]() |