![]() |
#1021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Ale zeby pograzyc wlasnie ta dwójke dolaczyłes do ludzi na ktorych SAM WCZESNIEJ najezdzales na forum i to personalnie.Stary troche wstyd ze teraz stanales po ich stronie tylko po to zeby pograzyc draza i urba ;] troche honoru czlowieku..Kumpla tez bys sprzedal jak to by mialo ich pograzyc?Trzeba znac pewne granice.Ty dolaczyles do wanted pod nazwa nephilims.Dolaczyles do wroga bo tak bardzo nienawidzisz draza i urba.Troche to chore nie uwazasz?Moze ty masz na ich punkcie jakas obsesje?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Johny Cross
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
|
![]() "TĄ" ekipe trzeba zrookowac ;/
skonczy sie pa sheriona, szalika, korsarza i reszty. A azura i tak niedlugo przestanie istniec jak war mode wejdzie wiec po co ktokolwiek ma o nia walczyc? O.o Bedzie tylko wojna i zarabianie kasy a jezeli chodzi o Ciri the witcher to i tak wszyscy wiedza ze to noobek i nie nosi nawet mwalli na akcje, a jest z nami tylko dlatego ze kebaby dobre robi
![]() |
#1023 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2009
|
![]() Cytuj:
ty chyba jakis pojebany jestes, marjan to jest jedyna osoba z wanted ktora nigdy nie robila PA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
popatrzcie na szwedow, oni graja tylko zeby sie bic, obojetnie po ktorej stronie, jedna strona ich nie chce to trudno, ida do drugiej. Mniej wiecej podobnie jest z zarowno czlonkami Neph~i Wanted, mysle ze gdyby niektore sprawy potoczyly by sie inaczej mielibysmy zupelnie inaczej podzielone sklady ale i tak wiekszosc by walczyla bo nie wazne po ktorej stronie sie jest, chodzi o walke i wojne - sporo osob gra tylko po to. troche chaotycznie ale hoy
![]() |
![]() |
#1025 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
feas nie pomaga WANTED, tylko NEPHILIMS. fakt ze w neph~ jest duzo starych czlonkow wanted, ale jak nie raz sam feas(ciri) pisal na tym forum ze zawsze bedzie przeciw DRAZOWI, a wiec jest przeciw niemu, wiec nie gadajcie ze sie zeszmacil. Prawda jest taka ze feas ma 100x wiecej do powiedzenia niz wy wszyscy napinacze tu piszacy... Prawda boli nie?? najlepiej to go zjechac na forum ze sie zeszmacil, i 433465432355 roznych pierdol poniewaz nie poniesiecie za tym zadnych konsekwencji, gdyz KAZDY ale to KAZDY napinacz na tym forum nie podal nawet swojego nicku w grze. A ci wszyscy asslickerzy wanted ktorzy teraz pierdola jakim to np taki korsarz czy sherion sa PA.... no ale gdy byli w wanted to byli git ziomami ktorymi tez sie dupe lizalo?? wy tam wszyscy jestescie dwulicowcami... dzis jedziecie kogos z neph jaki to on jest zuy, a jakby na nastepny dzien poszedl do wanted to nagle byscie zmienili zdanie na jego temat lizac mu dupe jak popadnie. /flame Ostatnio edytowany przez AdiZgOlekk - 18-08-2009 o 18:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2009
|
![]() i tak wszyscy jestescie pikselami
![]() |
#1027 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Korsarz Kosiarz 189 elite knight oraz Johny Cross 150 master sorcerer Milo mi, chetnie poznam ciekawe osoby z ktorymi da sie poklikac ![]()
![]() |
![]() |
#1028 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Rerfugia||Azura
|
![]()
```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |"Ciagly treninG w drOdze do ChwalY, `| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |________oooO____________________| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2009
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ludzie to jest tylko jabana gra. O jakim Wy tu honorze mówicie? Tu nie ma honoru, lojalności, szmacenia się. Ta gra ma sprawiać przyjemność a nie wzbudzać w Was takie emocje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wróciłem z pracy, przespałem się z godzinkę, myśle wejdę i poczytam trochę wypocin, kiedyś pamiętam że nawet interesowało mnie to co ludzie piszą. Wchodzę, z wielką dla mnie cierpliwością czekam na załadowanie się strony, klikam na 30 stronę (bo przecież mogłem dużo przegapić) i co widzę. Spinacie się po niektórzy jakbyście mieli kupę zrobić. Jeśli to główny temat o wojnie to prowadzona jest chyba ona przy bierkach podczas których się wyzywacie co niektórzy. Nie apeluje już o jakąś kulturę ale chociaż o standardowe minimum wypowiedzi. Co do sprawy statusQ, DD moim skromnym zdaniem nie da się już odegrać żadnej znaczącej roli w wojnie nie mając ok 100 lvl. Oczywiście blokowanie wejść i innych przejść w nowym systemie jest bardzo ważne, tak, wiem również że czasem te 200hp obrażeń więcej zawsze się przyda, jednakże moim zdaniem nadajecie się tylko do swoich słynnych trapów i tylko do tego (nie mówię, że to jest zła taktyka). Co do napinaczy (mówię do jednej i drugiej strony) radziłbym podjęcie kroków farmakologicznych (może jakieś psychotropki
![]() Mój post nie miał na celu niczyjej obrazy a wskazanie drogi do przeciętnej, kulturalnej wypowiedzi na forum. Mam nadzieje, że choć troszkę te forum się ucywilizuje i za te 30 stron wpadnę znów do was z pochwałami ![]() Pozdrawiam, udanej końcówki wakacje bo ja od pt jestem na weselu a od niedzieli z Ziomkiem i Jackiem nad morzem ![]() Ps jeśli są byki to przepraszam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wakacje...!
![]() |
#1032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() zagadka. kto to powiedzial.
(xxx) Kto to Gaumer? (marjan) a co zrobil? (xxx) Zabil mi kolege w thais! (marjan) Podaj name (xxx) niepamietam ps. podpowiedź: syrenka ^ : DDDDDDD --- Zutersky dodał 12 minut i 6 sekund później --- lider z dd i status quo napiszcie do mnie na tibi Ostatnio edytowany przez Zutersky - 18-08-2009 o 21:22. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Autodamaged post.
Ostatnio edytowany przez Zegea - 26-11-2009 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
![]() P.S. Uwierz mi ze robil, robil jak kazdy w Wanted, bo mial do Tego prawo. @War Wracajac do Marjoli, tak jak sadzilem jest swietnym liderem w czasie akcji, ale moim zdaniem nie uda mu sie utrzymac wszystkich ludzi w kupie, ale to juz nie moj problem ^^, pozyjemy zobaczymy ![]() @Korsarz Wakacje !!
Hail Wanted ! ![]() Hail PA ! ![]() ![]() Loyal to the end Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 18-08-2009 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2009
Lokacja: Mielec
Imię: Lord xoti
Profesja: Elder Druid
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Ile kasiury za poprawną odpowiedz ? Bo tak się składa,że ją znam ![]() Ostatnio edytowany przez Vrzasiastyy - 18-08-2009 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2009
Imię: Triu Verix
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Forgotten Legion
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Zbanowany
|
![]() @up
Panowie z Wanted, slaba ta wasza propaganda. Konto z ktorego piszecie zostalo zalozone dzisiaj i nie trzeba byc zbyt ogarnietym zeby sie nie domyslic ze chcecie sklocic DD z Forgotenami I Status Quo. Nisko trzeba upasc zeby podpisywac sie czyims imieniem / nickiem. @Goton Racje masz, ale przypomniala mi sie akcja z depo yalahar jak wpadles do mnie z kiksem i lecialy do mnie teskty "Czas kupic protekcje ^&^$^&% %$^%$^45 %$^$%^ %$^%$^&$% @#$@#$@#$@ 3@$#@$@#$@# 4$@#$@#$@#$@ #$!!@#^^##@#@#@35 5@#%#@%#@$!@#@$#@" a teraz o kulturze piszesz ![]() Ostatnio edytowany przez Ciri the Witcher - 18-08-2009 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2009
|
![]() Hhahahahaahhahahahahhahahahahahahhahahahah Czekotupka Fail Tak Plakales Ze Odchodzisz Od Nep A Teraz Znowu Sie Waflujesz Hahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Guest
|
![]() No to juz zamknijcie ryje, rozwialismy wasze watpliwosci co do SQ i DD. I zacznijcie w koncu walczyc, zamiast na*******ac ciagle na forum i sie spinac.. >.>
/Wójcik. |
![]() |
![]() |
#1040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Świat: Rerfugia||Azura
|
![]() Po co te wulgaryzmy ? Okres napięcia przedmiesiączkowego?
```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |"Ciagly treninG w drOdze do ChwalY, `| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |________oooO____________________| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) |
![]() |
![]() |