Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-08-2009, 18:24   #9881
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Stan: Na Emeryturze
Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Vidic nie przejdzie. Nie ma takiej opcji, niestety...
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-08-2009, 18:50   #9882
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Mi akurat Isinbajewej było trochę szkoda. Jest po części nienormalna, ale ma większego skilla niż Polki i po prostu walnęła faila.

Bolt ładnie wymiata, ciekawe czy pobije rekord na 200m dzisiaj : P

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 18-08-2009 o 19:22.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2009, 20:26   #9883
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku

Stan: Aktywny Gracz
K.Jay ma numer GG 8832635
Domyślny

Cytuj:
- Nemanja Vidić byłby bardzo szczęśliwy, gdyby mógł zagrać w Barcelonie. To byłoby jego spełnienie marzeń o grze w Primera Division. Musimy to wszystko przemyśleć - powiedział agent piłkarza Manchesteru United.
Hmm... Zawsze zastanawia mnie to, czemu piłkarskie gwiazdy, gwiazdeczki przed/w trakcie/po przejściu do innej utytułowanej drużyny, mówią że gra w danej drużynie to spełnienie ich marzeń. To utwierdza mnie w przekonaniu że lecą na kasę.

K.Jay

K.Jay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2009, 20:53   #9884
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K.Jay Pokaż post
Hmm... Zawsze zastanawia mnie to, czemu piłkarskie gwiazdy, gwiazdeczki przed/w trakcie/po przejściu do innej utytułowanej drużyny, mówią że gra w danej drużynie to spełnienie ich marzeń. To utwierdza mnie w przekonaniu że lecą na kasę.

K.Jay
to wiadomo od tylu lat, odkąd istnieje pieniądz ;p
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2009, 21:27   #9885
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Domyślny

No nie wiem czy Manchester nie może zagwarantować Vidicowi podobnej pensji co Barcelona (która ma swoją hierarchię płac i na pewno dla Vidicia nie zrobiła by wyjątku). Tu może chodzić o klimat, poszukiwanie nowych wyzwań...lub po prostu o wymuszenie na władzach Manchesteru podwyżki

Jednak tak jak pisałem wcześniej, ten transfer jest nierealny.

@Down Muniesa > Evans

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 18-08-2009 o 22:15.
stary 18-08-2009, 22:02   #9886
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez Pokaż post
Vidic? nie nie nie!
Jeśli Vidic przyjdzie, to Pique raczej mało pogra, a wg mnie za kilka lat będzie najlepszym środkowym obrońcom na świecie (o ile będzie regularnie grał).
Vidic jest aktualnie najlepszym obrońcą, a nawet Evans (pierwszy przykład, nie podam innego, niech będzie że takiego nie ma) jest lepszy niż Pique.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2009, 23:02   #9887
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

Celtic 0:2 Arsenal
Troche chaotyczny mecz ale liczy sie zwyciestwo kolejny swietny mecz Songa, Bendtner troche niewidoczny, Denilson niezle
stary 18-08-2009, 23:45   #9888
Xevez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot Pokaż post
Vidic jest aktualnie najlepszym obrońcą, a nawet Evans (pierwszy przykład, nie podam innego, niech będzie że takiego nie ma) jest lepszy niż Pique.
aktualnie jest w czołówce najlepszych, ale tych bardzo dobrych w Barcelonie nie brakuje
Xevez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-08-2009, 13:23   #9889
jakosiara
Użytkownik Forum

jakosiara's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)

Stan: Niegrający
jakosiara ma numer GG 12842941
Domyślny

Celtic-Arsenal

Poczytajcie komentarze. Caldwell kapitanem

edit: Cytaty lata z Ligi Hiszpańskiej ;d
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FourFourTwo
"Podniosłem ręce w górę, żeby się poddać, ale Carleto i tak dwukrotnie mnie ustrzelił." - Rubén Baraja po zabawie w paintball z kolegami z drużyny. Najwyraźniej, ów sławny team spirit w zespole Valencii żyje i ma się dobrze.

"Wprowadzę zespół do Ligi Europejskiej, do Ligi Mistrzów i znów będziemy jeździć do Madrytu. Nad tym właśnie będę pracował." - Manuel Ruíz de Lopera, pan i władca Betisu. Hmm...

"Zdecydowaliśmy, że najlepszym rozwiązaniem dla wszystkich będzie sprzedanie mnie... Chociaż moim życzeniem było pozostać w Mediolanie." - Kaká tuż przed kopniakiem w kostkę od Péreza i otrzymaniem na papierze oficjalnej formułki o treści: "Moim marzeniem od dziecka była gra dla Realu Madryt".

"To Bóg przekazał pieniądze w ręce Realu Madryt, aby Kaká mógł tutaj grać" - Pani Kaká, Caroline Celico, twierdzi, że to w planie Najwyższego przewidziana była nagroda za zachowanie przez nią kwiatu dziewictwa aż do ślubu z ze swym mężulkiem. A przy okazji zasłużony środkowy palec w stronę kibiców Barcy, jęczących z powodu ochoty banków do udzielania Realowi milionowych kredytów w dobie kryzysu.

"Najbardziej skandaliczny kontrakt w historii futbolu" - Josep María Casanovas, naczelny moczy-majtek katalońskiego Sportu o transferze Cristiano Ronaldo do Realu Madryt. A co najważniejsze, o transferze nie-do-Barcelony.

"Największy transfer tego wieku!" - trochę inna perspektywa ze strony dziennika Marca.

"Cristiano Ronaldo jest nie tylko numerem jeden na boisku, ale także numerem jeden w dotrzymywaniu słowa" - odsuwany ostatnio, na szczęście, na redakcyjny boczny tor w Marce redaktor Roberto Gómez, który najwyraźniej zapomniał o słowach "gra dla Manchesteru United to marzenie", nowej zabawki w Madrycie, gwiazdora o dżentelmeńskich manierach, Cristiano Ronaldo.

"Próbowałem się do niego dodzwonić, kilka razy, ale nie odbierał telefonów" - Joan Laporta podczas transferowej sagi pozbycia się Samuela Eto'o. Albo demonstrował niewidzianą już dawno szczerość, albo pokazał, że jest półgłówkiem, który nie ma żadnej kontroli nad swoimi piłkarzami.

"To przeznaczenie, że odnaleźliśmy siebie" - Elias Diaz Sesé, reprezentujący kompanię Burger King w Hiszpanii, trochę zbyt mocno podekscytowany faktem podpisania umowy sponsorskiej z Getafe.

"A dlaczego by nie ustawiać Raúla na pozycji lewego obrońcy?" - cytat z groteskowego listu kibica do Marki. A może pisał to sam Raúl? Całkiem prawdopodobne.

"Nigdy nie wydamy 60 milionów euro na jednego piłkarza" - jeden z dyrektorów FC Barcelona Xavier Sala y Martin. Oj, jak bardzo, bardzo, bardzo za bardzo pospieszył się z tymi słowami...

"Moim celem jest zdobycie trzydziestu, czterdziestu bramek w sezonie" - Manucho, nowy napastnik Realu Valladolid o planach na ten sezon. A kto to jest Manucho? Ciekawe, prawda?

"Powiedziano mi, że powinienem opuścić Valencię dla dobra klubu. Ale niewiele później wszystko się zmieniło" - David Villa ujawnia szokującą wiadomość o chaosie i bałaganie na Mestalla.

"Nie wiem" - zwięzła odpowiedź Pepa Guardioli na pytanie o sposób na ulepszenie drużyny w tym sezonie.

"Jesteśmy samotni we Wszechświecie" - sternik Atlético Enrique Cerezo o wyjątkowym statusie swego klubu. No tak, zdecydowanie jesteście samotni.

Ja: Masz pirackiego linuxa?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczara
No, chyba mam...
http://www.koniecpzpn.pl/

HALA MADRID!

Ostatnio edytowany przez jakosiara - 19-08-2009 o 13:34.
jakosiara jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-08-2009, 16:41   #9890
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki Pokaż post
@up
Z jakiejś "kurewskiej" strony zapewne, bo prawie wszystkie cytaty są antykatalońskie. No ale śmiejcie się i cieszcie ze swoich gwiazdek póki możecie sezon pokaże swoje.
RealMadrid.pl

Mnie rozwalił dopisek "Kto to jest Manucho?" xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-08-2009, 17:28   #9891
Arka_Sath_Wielki
Użytkownik Forum

Arka_Sath_Wielki's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Bdg

Arka_Sath_Wielki ma numer GG 8017890 Send a message via Skype™ to Arka_Sath_Wielki
Domyślny

Tak też myślałem, ale wole tam nie wchodzić bo jakiegoś syfa złapie ;d

""Nigdy nie wydamy 60 milionów euro na jednego piłkarza" - jeden z dyrektorów FC Barcelona Xavier Sala y Martin. Oj, jak bardzo, bardzo, bardzo za bardzo pospieszył się z tymi słowami..."

A wydali!?
stary 19-08-2009, 17:56   #9892
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Domyślny

Nie. Ze skarbca Barcy ubyło "tylko" 40mln na Ibrę.

PS. Swoją drogą Zlatan dzisiaj debiutuje w barwach Barcelony
stary 19-08-2009, 18:04   #9893
Pix888
Użytkownik Forum

Pix888's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki Pokaż post
Tak też myślałem, ale wole tam nie wchodzić bo jakiegoś syfa złapie ;d

""Nigdy nie wydamy 60 milionów euro na jednego piłkarza" - jeden z dyrektorów FC Barcelona Xavier Sala y Martin. Oj, jak bardzo, bardzo, bardzo za bardzo pospieszył się z tymi słowami..."

A wydali!?
Syfa już masz...na mózgu chyba, przetłumaczył te cytaty Realmadrid.pl
pochodzą one zaś z LLL(la liga loca)
"La Liga Loca to forma blogu, prowadzona przez dwóch brytyjskich dziennikarzy, Tima Stannarda i Simona Talbota. Ich wpisy zamieszczane są w serwisie magazynu FourFourTwo, jednego z największych i najbardziej poczytnych magazynów piłkarskich na Wyspach Brytyjskich i w Europie."
apropo twojego oburzenia w sprawie "wydali"To wcale mnie to nie dziwi bo dla niektórych kibiców Barcelony Eto nie był warty wtedy ani jednego euro.
Większość magazynów zajmujących się transferami wyceniała go na 40mln euro. Ja myślę, że w okresie jak odchodził był wart jakieś 20.
Pix888 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-08-2009, 18:42   #9894
Arka_Sath_Wielki
Użytkownik Forum

Arka_Sath_Wielki ma numer GG 8017890 Send a message via Skype™ to Arka_Sath_Wielki
Domyślny

Czyli 60mln GOTÓWKI nie wydał, więc ten cytat nie ma sensu. A za syfa sorry, poniosło mnie troche
stary 19-08-2009, 19:43   #9895
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Domyślny

Dla mnie Eto'o jest wart 25-30mln. Jak było z Samu pisałem wcześniej, ale napisze jeszcze raz bo nie wszyscy to rozumieją. NIKT nie dałby za Eto'o 30mln w tym okienku transferowym, nawet City. To dlatego, że wszyscy wiedzieli iż Kameruńczykowi został rok kontraktu, a on sam raczej nie zamierzał go przedłużać stawiając Barcelonie bardzo wygórowane żądania finansowe. Za rok odszedłby za darmo. Tak więc jego wartość w transakcji z Interem jest czysto wirtualna. Barca zrobiła świetny interes. Można gadać, że ta wymiana kosztowała Barcelonę 70mln, ale wirtualnie, bo fizycznie straciła tylko 40. W przeciwieństwie do Realu, który na samego Ronaldo wydał 90mln. No ale podobno ma się zwrócić. Poczekamy, zobaczymy.

PS. Pix twój avatar chyba stanie się nieaktualny, szkoda. Jednak ktoś musi odejść.

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 19-08-2009 o 20:11.
stary 19-08-2009, 21:58   #9896
Arka_Sath_Wielki
Użytkownik Forum

Domyślny

AAAAAAAJ niewiele zabrakło do złota :| No ale jak niemiec rzuca dyskiem, to mu cały stadion dmucha :|
stary 19-08-2009, 22:00   #9897
Kubon
Użytkownik Forum

Kubon's Avatar

Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin

Kubon ma numer GG 4829520
Domyślny

AAAAAAAAAAAAAAA srebro!
Małachowski prowadzil do ostatniej kolejki. Dwa razy rekord Polski pobil, ale w ostatniej kolejce szwab rzucil dalej...
podsumowalbym to tak samo jak nasz dyskobol, ale cenzura i warny.
stary 19-08-2009, 22:36   #9898
Arka_Sath_Wielki
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie banujcie, kolega up cytował

Napalałem się na mecz Barcy a zobaczę mecz Barcy B :|

FC Barcelona:

Pinto; Montoya, Puyol, Fontàs, Maxwell; Busquets, Touré, Gudjohnsen; Pedro, Jeffren, Bojan

Manchester City:

Given; Zabaleta, Dunne, Touré, Onuoha; Weiss, Wright-Philips, Ireland, Barry; Petrov, Tévez.

:||||||||||||||||
stary 19-08-2009, 22:50   #9899
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

@Małachowski - no, dyplomatycznie mówiąc, nie jestem zachwycony. Niedyplomatycznie wypowiadałem się wcześniej używając zwrotów rodzaju 'ten narodowy socjalista miał szczęście' itp.
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-08-2009, 23:11   #9900
LoluU$
Użytkownik Forum

LoluU$'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów

Stan: Niegrający
LoluU$ ma numer GG 8018677
Domyślny

FT Burnley1 - 0Manchester U.

...
Felix 19:39:59
to co
Felix 19:40:02
cicho
Felix 19:40:16
spamuje juz prawie 3 lata znam sie

// //
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez Pokaż post
ale fjuta mi nie pozwalają używać:
LoluU$ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 7 (zarejestrowanych: 0, gości: 7)

Zasady postowania