![]() |
#1061 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ojeju ojeju ,widze ze wiekszosc tutejszych forumowych napinacze to jacys podstarzali pedofile wyzywajacych wszystkich wokolo od "15/12 latkow". Trudne jest zycie podstarzalych, niedojzalych emocjonalnie ludzi ,ktorych jedynym zajeciem jest granie w tibie,w ktorej rowniez im nie idzie po mysli z powodu kilku nastolatkow. Najbardziej sensownym wyzwiskiem, z ich punktu widzenia, jest wytykanie im ich jakze to malego wieku. Jednakze pomimo ich krotkiego zyciowego doswiadczenia sa duzo bardziej zbudowani psychicznie (patrzac na ich posty) nizeli wyzej postujacy "forumowi napinacze".
Trudno jest sie przyznac ,iz osoba mlodsza lepiej ogarnia ta gre niz Wy sami( chocby z tego powodu ,ze jeszcze jest mloda i ma wiecej czasu na takie rzeczy),co? Ostatnio edytowany przez Kiniol - 19-08-2009 o 15:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 70+
Poziom mag.: 57
|
![]() Nie rozumiem po co jest zakładka wrzuty ;O Wszyscy jesteście cacy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2009
Lokacja: Dąbrowa Białostocka
Imię: Pro Czekotubka
Gildia: Death Detaly
Poziom: 45
![]() |
![]() Poraz kolejny powtarzam ludziom ktorzy maja zamiara pisac o nas jakie to sa z nas dzieci i ze tylko veno trap nam w glowie: NIE WIESZ NIE PISZ!!! a to ze sie pogodzilismy z Neph~ to bardzo dobrze bo jakbysmy mieli byc z Wanted to chyba bym sie powiesil na Ankrahmun... a jezeli chcecie mi naublizac to prosze nie tu bo naprawde nie chce mi sie tu zagladac
Ave ja ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Oni wam ublizaja takze wasza sprawa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
|
![]() Cytuj:
Na oficjalnym forum czasem mozna przeczytac coz ciekawszego niz wbijanie szpilek - przyznaje, kiedys moze to i bylo ciekawe, ale na dluzsza mete to staje sie nudne. Tutaj na tym forum wypowiadaja sie glownie dzieci tibijskie lub osoby, ktore na sile doszukuja sie jakis spiskow, czy tez "prubujo" zainteresowac innych swoimi wymysłami. Taki urok tej gry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2009
Lokacja: Dąbrowa Białostocka
Imię: Pro Czekotubka
Gildia: Death Detaly
Poziom: 45
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
Zobaczymy panowie jak pojdziecie na studia, czy wy bedziecie mieli czas na wszystko i jak wam mamusie juz nie beda dawac kasy na wszystko a trza bedzie sobie zarobic na cos ![]() A co do poziomu rozmow, jezeli wiem ze osoba ktora mnie wyzywa ma lat 15, ktora jezdzi po mnie i po mojej rodzinie, patrz nagranie z ventrilla, nie dziw sie ze nerwy puszczaja, a wiesz o tym ze jestem osoba ktora miala zawsze w dupie to kto po mnie jedzie w Wanted a kto nie, patrz ty.
![]() |
![]() |
#1068 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Artemon
Poziom: 6
Skille: 6/9
Poziom mag.: -2
|
![]() Cytuj:
* - mam na myśli ogół, boty (nie, żebym miał na myśli tylko Kiksa czy też Wanted) Ostatnio edytowany przez Artemon - 19-08-2009 o 20:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gwarantuje Cie ze prawie wiekszosc do czasu wojny z punisheresmai w Wanted mialo bota. Wyjatkiem bylem ja-Jacek,Marek, Biboboxon ( watpie czy kogos ominilem), ale po wojnie juz nei bylo takiej osoby. A co do reszty azury, to jest to samo.
Hail Wanted ! ![]() Hail PA ! ![]() ![]() Loyal to the end Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 19-08-2009 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Zbanowany
|
![]() Nie ma co sie oszukiwac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Autodamaged post.
Ostatnio edytowany przez Zegea - 25-11-2009 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
|
![]() Bot ułatwia życie, a fakt ze w Tibii jest teraz wiecej botow niz zwyklych graczy - to juz kwestia złej polityki Cipsoftu. Bot daje duza przewage, a sporo ludzi instaluje go zapewne tylko po to, by moc dotrzymac kroku innym. Dowodem tego jest zapewne fakt, ze nawet Marjola gral czy gra na Elfbocie, Tibiabocie NG czy czym tam. Jesli sie myle, poprawcie mnie.
Z drugiej strony, wszystko jest dla ludzi. Trzeba tylko korzystac z glowa i miec umiar. Ja botowalem troche swoja postac, ludzie mi zarzucali to i tamto, a zapewniam Was, ze nawet wowczas w samej gildii Wanted znalazloby sie z tuzin wiekszych boterów. Tam do osoby skarzacej sie ze ktos kogos wyrzuca z expa - takie prawo silniejszych, tak bylo, jest i bedzie. Niezaleznie kto wygra wojne. Co do tych gildi supportujacych - napsuli nam troche krwi, i dobrze, niech robia jak uwazaja. Wazne, zeby nie robic z tego e-dramatow, ze ci sie pogodzili, a ci odeszli. Dajcie spokoj. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Siggurdius - 19-08-2009 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Świat: Rerfugia||Azura
|
![]() Cytuj:
```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |"Ciagly treninG w drOdze do ChwalY, `| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |________oooO____________________| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Użytkownik Forum
|
![]() o kurwa to gz dla niego, ja w jego wieku stalem z 20 uh'makerami pod domkiem i nie wiedzialem co to sdek
![]() |
#1077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2009
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Triu Verix
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Forgotten Legion
Poziom: 150
|