![]() |
#802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Enson wpierdolił wszystko swoim EP, Mes na drugiej pozycji. Jeszcze warty przesłuchania jest nowy WFD, reszta ssie pytkę. Czekam jeszcze na materiał od Jimsona, Tetrisa, Laika, Łoza i Peerzeta, mam nadzieję że wszyscy wydadzą w tym roku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do tych udanych dodałbym jeszcze Tomkkka z Ziomami i do oczekiwanych epke Mielona z Patr00... a co Laik ma wypuścić w tym roku, bo pierwszy raz słyszę?
E: e to chuj, myślałem, że są jakieś konkretne info. swoją drogą, to czekam jeszcze na BRD, bo NIBY ma być na jesieni, tylko, że się pewnie nie doczekam, bo to taki polski 'Detox' E2: EJEJ kurwa, jak JA mogłem zapomnieć o Ortedze, przecież Lavorama zniszczyła ten rok... Ostatnio edytowany przez -Thug- - 24-08-2009 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Nie wiem, może jestem dziwny, ale mi Lavorama zupełnie nie podeszła, aż ciężko mi się jej do końca słuchało. Co do płyty roku - jak dla mnie za wcześnie oceniać. Ale wiecie coś może o tym, czy Zeus chce w tym roku jeszcze nowy materiał wypuścić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 08 2009
Lokacja: Femour Hills
Świat: Isara/Berylia
|
![]() Nowy album Nagłego ataku spawacza już wyszedł. Polecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A i z tą płytą roku to chodziło mi bardziej o to, że dla mnie najlepsza dotychczas. Ostatnio edytowany przez -Thug- - 25-08-2009 o 00:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
|
![]() taa, ortega.. : D rowniez czekam na epke z mielonem, jego "Rap" na Ortedze mi sie ostro wkrecil ; dd
jakos wkrecilo mi sie pare piosenek z plyty Lilu, ale mam zjebany gust : D ale piosenki ze Smarkejem, z Marika i z Reno mi sie podobaja : ) btw. Eskaubei - Sny o funku i O.S.T.R. - Real Game feat. Evidence <33 AA! i jeszcze cos, nie wie ktos kiedy Season Two ma wyjsc? Lemonade i Skywriter - <3333333333333333333333333333 |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też się jaram, zaskoczenie na maxa z takim newsem. Swoją drogą to w pizdu materiału wychodzi we Wrzesniu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() woow, zajebiście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Q3wMbC2CrSY
haha, nie wiem czemu, ale lubie sluchac Sage'a. Mimo tego że jego nuty nie mają wiekszoego przekazu ; d
![]() |
#815 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Bo Sage ma fajny głos, jak popracuje nad flow oraz tekstami to będzie obiecującym raperem
![]()
![]() |
#816 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lokacja: Szczecin
Ja wiem czemu. @down Zwłaszcza, kiedy coś jest tak chujowe jak całe stopro. Ostatnio edytowany przez -Thug- - 01-09-2009 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() http://odsiebie.com/pokaz/5209807---50f3.html
Lubie chlopakow z Szybkiego Szmalu + Mes na zajebistym bicie = miazga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
![]() |
![]() ; dddddddddddd a gówno prawda, to że jest ze szczecina nie ma nic do rzeczy. po prostu fajnie się go słucha ; d