|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ależ oczywiście! Takim palem na jednego dragona zejdzie ci 4/5 hp potionów albo 3-4 manasy(zakłądając, że się wyleczysz...) Jak spadnie woi to będziesz tylko jakieś 2-3k do tyłu. Dla mnie miodzio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Na dragach fajnie się expi z 35lvlem~ i 70 dystem. Choć ja biłem już 25 palkiem z 67 dystem ale dużo szło potów, a nadzieja, że coś spadnie zawsze jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Jeśli będziesz miał niewiarygodne szczęście, to wyjdziesz z minimalnym plusem. Podsumowując: Zupełnie nieopłacalne. Chyba że masz pro evul uber mastah skilla. Nie napisałeś, więc sądzę, że nie jest zbyt wysoki.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Amor Patriae Nostra Lex
|
![]() @up
Niektórzy przez te 60dragów mają woi, dragonkę i inne śmieci. Zależy od szczęścia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() kiedyś z około 35-40~ dragów wyniosłem 3 dragonki z 2 woi i d-bone staff nie licząc że zabiłem dl i lootnełem towerke,ale twoja perspektywa 60 dragów i serpent sword'a jest naprawde do dupy =(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() ja na dragach, jak siedze 37 drutem około 1 h to zawsze 3 k w plecy, albo więcej, ale z icicle + rod dobry exp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
![]() |
![]() Ja expiąc na Shadowthron wyniosłem ostatnio Dragon Hammer, Plate Legi i Serpent Sworda na kilka dragonów.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Cytuj:
Nadzieję, że coś wyleci oczywiście można miec. Pójdzie raz, zabije 10 dragów, wyleci mu woi i ucieszony z myślą "teraz będę expił na dragach" za drugim razem znów poleci woi, a za trzecim razem wtopi wszystkie potiony i nie spadnie mu zupełnie NIC. Takim lvlem nie trudno zbankrutowac w ten sposób. btw. shoq - mój wcześniejszy post to była ironia ; ) Ostatnio edytowany przez Erverse - 27-08-2009 o 12:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Argonella
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 33
![]() |
![]() Powiedzcie mi, czy 33 knightem ze skillami 67/72 dam radę zabić draga solo? I czy z UHami, IHami, czy mana potionami czy health potionami? I tak na oko - ile może ich pójść?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Amor Patriae Nostra Lex
|
![]() mana poty i exura lub hp się lecz. Powinieneś dać radę ale ciężko. Ładny shielding. Uhy bd Ci leczyły max 20?
![]() |
![]() |
![]() |