![]() |
#10082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() Eee tam, wygrają jakiś meczyk na inaugurację, narobią szumu a potem wszystko w plecy, tak jak Cluj rok temu... Btw:
Trener: Dan Petrescu
![]() |
#10083 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
IMO bayern teraz bedzie mial problemy z wyjsciem z grupy. to już nie ten Bayern sprzed ~10 lat... Efenberg, Scholl i te sprawy... a Bordo może zamieszać. stawiam, ze Milan nie poradzi sobie z Marsylią w walce o drugie miejsce. Real chyba 1sze. Czelzi lajt, Man utd. lajt. Arsenal lajt. zaś bedzie 3 druzyny w pófinale. aff. Pojedynek Eto'o vs. Ibra <333 bardziej lubie eto'o niż Ibre, no ale wkońcu to Barcelona ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Panowie wydaje sie wam ze mozna obstawiac ile pucharow jaka druzyna zdobedzie przez najblizszy sezon ? Stawilbym 2 z 3 na barce i po roku gruba kasa by wpadla ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
|
![]() Ja uważam, że awansują.
Bayern, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa. Generalnie łatwa grupa, Bayern jest(póki co) słaby, Bordeaux dobre(póki co), ale liga francuska... Maccabi murowane 4 miejsce. Ale awansu być pewny nie mogę. Gdy zacznie się Champions League, okaże się, czy Ferrara jest odpowiednim czlowiekiem na odpowiednim miejscu. DZIŚ POLSKA - HISZPANIA NA TVP SPORT W KOSZA.
![]() |
#10086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Polska - Hiszpania (-20) 2. Gortat i Lampe to za malo. A swoja droga, rezygnacja z Dylewicza i miejsce w skladzie dla Witki uwazam za jawna kpine, mimo ze jestem ze Zgorzelca i Turow to moj klub, a czarno-zielone to moje barwy. Tlumacze to sobie tym ze Muli chyba stwierdzil iz pod koszem jest wystarczajaco mocny, natomiast obwod kuleje, a Witka > Dylu w rzutach z dystansu. Slabe to tlumaczenie, ale zawsze jakies. No i jakos nie chce mi sie wierzyc ze Iwo > Kiko, albo Chylinski > Kiko. Ale coz, 7-9.09 wszystko zweryfikuje. AP vs AI... damn... :/
Bayern jezeli do konca tygodnia nie zrobi spektakularnych transferow odpadnie szybko ze wszystkiego, z czego sie da. Zupelnie nie widze tej druzyny, a van Gaala uwazam za totalny niewypal. Nigdy go nie lubilem, a to, ze na sile probuje zrobic w zespole rewolucje, jeszcze bardziej mnie tylko irytuje. Grupa po zakonczeniu RS LM: 1. Juventus 2. Bordeaux 3. Bayern 4. Maccabi Do wziecia jest Robben, van der Vaart, van Nistelrooy... na co on kur*a czeka? Wiem ze ludzie beda wtedy gadac o tym, ze znow probuje robic kolonie holenderska, ale akurat tak wyszlo, ze to Holendrzy sa w tej chwili najlepszymi - wciaz wolnymi - zawodnikami na rynku. A tego, ze wyje*al Lucio to mu chyba nikt nie wybaczy. I w ogole Ottmar pliskombek. Bayern - Wolfsburg 2 3.90. Ladnie mozna zarobic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() ciezko powiedziec jak z Lechem, nie ogladalem calej 1 polowy, ale z tego co pokazywali na powtorkach powinno juz byc 1 0 dla nas ;.
btw. czy tylko mnie ta wkrwia ta reklama o jakiejs gazecie w ktorej ucza rysowac mange?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10088 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A jak tam koszykarze??
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 27-08-2009 o 21:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10089 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
|
![]() Koszykarze po 3 kw przegrywają tylko 4 pkt, ogladam na przemian z Lechem, ale jest dobrze. Jakby tego bylo malo, ten swietny zawdzieczamy "małym", bo Gortat z Lampe dzis slabiutko.
![]() |
#10090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Belgowie strzelają, 1:0 dla Brugge. Nie było by bramki, gdyby nie strata Wilka, która zaowocowała kontrą. Kasprzik też wypuścił piłkę z rąk, ale strzał był cholernie mocny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hiszpania 88 - 83 Polska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10092 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten Wilk jest taki lewy, nie wiem co Beenhakker w nim widzi... Pewnie kolejny International Level _/ Jeśli Lech nie awansuje, to setka Lewandowskiemu się będzie śniła po nocach...
btw, Hiszpania 88:83 Polska, całkiem nieźle sobie radzili w 4. kwarcie. @edit No i dogryweczka.
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 27-08-2009 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10093 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakze slaby kondycyjnie musi byc ten Stilic, ze go w kluczowych momentach meczu zdejmuja z boiska... dobra, jestem optymista, i zakladam ze awans do grupy bedzie taki jak rok temu - dogryweczka, nerwy, ale happy end. Zobaczymy za pol godziny. Stay tuned.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10094 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
ja nie mam pojęcia jakim cudem on w ogóle gra dośc dobrze mając prawą nogę tylko od utrzymywania równowagi. zawsze myslalem, ze zeby grac w 1szej lidze to trza obydwoma operować dosc dobrze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10096 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bosacki - profesor
Djurdjevic - pomylił wybicie piątki z karnym _/ Golik - 100% farta, w środek po ziemi, piłka ledwo się wtoczyła Gancarczyk - Bramkarz znów wyczuł, ale strzał na tyle mocny, że weszło Rengifo - Denerwował mnie przez cały mecz, grał od niechcenia, uderzył od niechcenia no i koniec ![]()
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 27-08-2009 o 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10098 |
Użytkownik Forum
|
![]() nigdy nie bylem w stanie stwierdzic, po jaki ch*j zawodnicy biora do karnego rozped wiekszy niz 2 metry. Ja sam jak strzelam to robie dwa kroki do tylu i mi wystarcza.
Za odpadniecie obwiniam Lewandowskiego, ktory nie dosc ze zjebal 666% sytuacje, to jeszcze praktycznie przeszedl obok meczu. IMO kompletnie overrated gracz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10099 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Faktycznie. Kasprzik te karne bronił zdecydowanie bez ikry.
![]() |
![]() |