--> | --> |
|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
A co ma w ogóle pancerz do hitów z sd?....chłopie nawet jak sobie MPA ubierzesz to walne Ci tak samo jak gościowi bez pancerza... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
hehehehe zalozysz sie??? z aktusem ( moze ktos go jeszcze pamieta ) testowalismy sdki... poszlo 20 (!!!) bp sd... 10 na c-seta, platiniuma i tower shielda i 10 bp poszlo na "czysto" bez niczego... srednio wieksze obrazenia byly bez zbroi o 65 hp... moze to nie duzo, ale przy 10 sd w kogos to jest juz 650 hp... poszlo dosyc sporo uhow bo okolo 9 bp... ale czego sie nie robi dla nauki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Własnieco to za wyczyn zabic zerka z SD ? Postaraj sie o lepsze solo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() ludzie !!!!! pomożcie napiszcie mi w prywatnej wiadomości gdzie się znajdują YETI!!!plz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() BOBEK !!!
Posłuchaj moich rad: 1. Nie opyla sie marnować SD na zerkach 2. Poza tym SD'ekiem to se możesz d*p* wycierać w kiblu !!! 3. LOL, |_ 0 |_ i jeszcze raz /_ O /_ !!! Ostatnio edytowany przez Demus - 17-02-2005 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() lol z SD to kazdy potrafi... ja palem na 13 lvl polozylem z luku i HMM draga solo... (jak ktos chce to dam filmik tylko powiedzcie jak sie wrzuca xD - oczywiscie w dziale "Filmy")
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bezsens... Pierwsze bluzgacie ze co to za wyczyn ( nie mowie o wszystkich ) a potem ze na np. 13 lvl rozwaliliscie z hmm'ow... no i co ? ja na 10 lvl ze Spike sworda rozwalilem zerka...
A na 30 z GS.... no i co... Jestem mastah ? On chcial pokazac ze z SD zabil ( prawdopodobnie ) 1 Zerk'a.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() brum...
madre zeby marnowac SDki na zerki najs rl najs |
![]() |