|
|
#1 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
Po zobaczeniu zdjec na Filmwebie nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac i jestem na 98% pewny ze film bedzie jednym wielkim nie wypalem.
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: W mieszkaniu...
Stan: Niegrający
Imię: Qozettos
Profesja: Knight
Poziom: 42
|
@Up
Wiesz zrobić może i zrobią, ale na moje jak im się uda to wyjdzie to banalnie :S Jak widziałem galerie zdjęć to na moje to nie jest Goku... Mogli chociaż bardziej się włosami pobawić i na bank by im to na lepiej wyszło :S
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
|
Skoro film będzie robiony w USA, to nie ma szans na coś ciekawego.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Profesja: Rookstayer
|
Trailer
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=Yo4t8PeqJ6E Nie nastawiajcie się ze film db bedzie taki sam jak anime ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
|