![]() |
#1361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() A powiedzcie mi taką jedną rzecz: Jak zablokować exp na BG, bo podobno można, ale coś nie mogę tego rozkminić. I czy to działa również przy normalnych expie? Chodzi o to, że idę na moba na moim levelu, zabijam go ale nie dostaje expa. Powiedzcie plx
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1362 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
2. O ile mi wiadomo to wtedy nie dostaje się expa za nic. Oczywiście jesteś świadom, że z wyłączonym expem będziesz miał oddzielne bg? Tylko z innymi którzy wyłączyli. A takich za wiele się nie znajdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Jeśli to prawda, że nie dostaje się wtedy expa za nic, to jestem ciekaw czy powstały już jakieś gildie 60lvlowe raidujące vanilla content
![]()
![]() |
#1365 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmm... Najlepiej orka bo ma bonus +5% dmg od peta i buffa co 2 minuty do sp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym bral Undead'a. Wg mnie ma najlepsze animacje do cast'owania. Raciale tez dobre, ale pod PvP.
![]() |
![]() |
#1367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ja mam undeada i tylko trza zdobyc t8 i wyglada sie zajebiscie, bo to tylko na UD wyglada super.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ile mi wiadomo (mogę się oczywiście mylić) demo jest najgorsze do levelowania, aczkolwiek nie tak nudne jak destro. Destro dobre, ale co chwila siadasz pić manę, a najlepsze jest podobno affli. Przynajmniej tak było kiedy ja swego czasu interesowałem się wrl i szukałem poradników.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() demo, affi jezeli jestes juz bardziej doswiadczonym graczem. Ale tak do lvl 45 lec affi potem demo do konca, bedziesz solo robil questy dla 2-3 osob. Glownie chodzi o to ze od 45 masz felguarda z talentow + na tym lvl ma juz jakies przydatniejsze umiejetnosci(znaczy juz wtedy pelen zestaw czyli charge, taunt i cleave).
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() W icecrownie? od tego questa http://www.wowhead.com/?quest=13386
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, zaczynam grać w WoWa lecz nie wiem jeszcze kim...
Chce tylko powiedzieć że grałem na prywatnym serwerze kilka godzin, niewiele wiem. Mógłby mi ktoś doradzić kim mógłbym grać? Będę grał z kumplem on ma 70+ Death Knighta po stronie Hordy. (czyt. ja też w Hordzie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co będziesz chciał robić? (dps, heal, tank? może czasem to a czasem to?) Jeśli dps to wolisz w melee czy range? Jeśli Heal, wolisz być one target, czy raczej aoe? Zamierzasz grać pve czy pvp? A może to i to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej PvE, lubię robić potworom kuku
![]() ![]() p.s. - nie chce grać warlockiem p.s. 2 ![]() p.s. 3 xD-własnie instaluje The Burning Crusade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu, mage jest raczej klasyczny i na początek dobry. Sam magiem bardzo mało grałem, teraz właśnie wbiłem na PTRa, pierwszy raz high lev mage, fire spec i na kukły. Dps 3100, nie tak źle jak na osobę, która pierwszy raz ma styk z nim. Wszystko opiera się na pilnowaniu scorcha / Living bomb i hot streak proca. Więc polecam mage.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mógłyś mówić do mnie jak do nowicjusza?? nazwy czarów niewiele mi mówią
![]() |
![]() |
![]() |