|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#15601 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @Eneris
48 to nie 50. Druga sprawa, zależy od masy i uwarunkowań fizycznych. 100cm na pewno nie zrobi nikt, (przesadziłeś).... To, że ma kontuzje to w sumie nic nadzwyczajnego, zdaża się. --- A co do tych 48 cm, to kumpel ma 53 cm - ale patrząc na niego, zastanawiam się ile w tym mięśni <hehe> ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#15602 |
Użytkownik Forum
|
![]() skonczcie juz z tymi szczawikami koxancami
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...ostcount=15524 Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 08-09-2009 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15604 |
Użytkownik forum
|
![]() No. Lepiej być lamusem i tłumaczyć się, że każdy dobrze zbudowny facet to kox i jedzie na sterydach... bla bla i że solarka to przypał, a jak ktoś jeździ fajną furą to szpaner, albo dziany bananowiec , bla bla bla....
Idz graj w tiPie |
![]() |
![]() |
![]() |
#15607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2009
|
![]() .........
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15608 |
Użytkownik forum
|
![]() No a nie...
...włączam tibie, puszczam bota, 200 lvl choć na rl słaba c1ota. Pomiatają mną na rogu, chodz na tibią mówią bogu ! ... grajta grajta... lepsze to niż nic... peace Koniec napinki i tak będziesz lamusem. Nie kumasz? Ja jestem PS3 ty jesteś Pegasusem |
![]() |
![]() |
![]() |
#15609 |
Użytkownik Forum
|
![]() pocwicz......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15611 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Świat: Furora
|
![]() Hahah..parter powiadasz...ktos kto jest dystansowcem nie da sie zgiąc do parteru..o wiele latwiej jest utrzymac dystans niz sprowadzic do parteru...a to ze ogarniasz walke w parteze to np z boxerem jakims mial bys problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15613 |
Użytkownik forum
|
![]() @Jety
Nie skumałeś tekstu, ale może nie twoja nuta. Druga sprawa; jakim dystansowcem? To nie tibia. A na prostego nie potrzymasz dlugo gościa. Zawsze rywal będzie próbował zniwelować dystans. btw. Nie miał bym z Boxerem problemów. W stujce lepiej mi idzie niż na glebie, chociaż tam to nie forum od tego... A i jeszcze jedno... on chciał lać mnie z kija !!! ![]() chociaż z cm trafił xd ale już po wakacjach to będzie lepiej. btw. 40 cm to nie kox to trening... A dobra grajcie bo TS jest.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Dystansowcy nie sa tylko w tibijij =D
Hm to dlaczego wczesniej nie napisales ze pare prostych i po sprawie..po co delikwenta do parteru jesli mozna w stojce..nie tak latwo kogos do parteru zwalic kto jest obeznany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15615 |
Użytkownik forum
|
![]() @Jety
Prostych może i tak, ale on chciał mnie lać z kija o.O xD Btw. Napinka na forum o tym jak kto by kogo ''zmęczył'' są z deka śmieszne. Prawda jest taka, że 90% osób wypowiadających się w tym temacie się ze sobą nigdy nie spotka, a nawet jeżeli to nie będą o tym wiedzieć. Co prawda świat jest mały, ale ktoś kto ma otyłego Elvisa w Avatarze i pisze jak to by kogo z kija (XDDDD) nie ustawiał napewno normalnie by się do tego nie przyznał. --- Tak poza tematem. Jest już nowy następca na trenera PL rep. w Piłce nożnej ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15616 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2009
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: ......
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wszystkie główne jakie tu były
|
![]() IN MEMORY OF DIGEFF , Thank's for Thersox , Buki , Misiekk Mlody , Mizdek , Cordek , Flynio.
Kamil' Bye ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15617 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2009
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: ......
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wszystkie główne jakie tu były
|
![]() Ty mongole ja tą postać sprzedałem na 200 lvl , a hlvl wbiłem ręcznie w rok i nie gram w to już długo tylko mi smutno , gdy widzę , że ktoś zmarnował moją prace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15618 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro mi jest rowniez ze ta postac juz nie istnieje. Szkoda jest mi rowniez ludzi ktorzy zostali oszukani przez ta postac na vt/w grze. Dlaczego sie tak sprawy potoczyly, i czy naprawde musialy, tego do konca nigdy pewnie sie nie dowiemy.
![]() |
#15619 | |
Użytkownik forum
|
![]() @Voyphox
Zaj3bales moralniaka ![]() Cytuj:
![]() Płaczmy bo wyjebal1 Bota pfff Szkoda to było Spoxstera, Vicka Minosa, Pasterza, Magramiego.... Nie ma co płakać nad tibią, Note2 chłopczyku i dziewczynko !@!@! -------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15620 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moralniaka ?
Nie jest mi w tym momencie przykro ze jest rooked, przykro jest mi, ze czlowiek ktory byl w porzadku, zaczal byc zlodziejem.