![]() |
#3401 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Coś od szejka
Cytuj:
@up AhahahahahahaHAHAEHAHEAHAHAHEHAHEHAEHAHEAHEHEHEHAH AHAHAHAHAHAHAH idiota adhd? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() pokazal go i nie widze tam nic strasznego. moj tez jest xD
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() @ Sebciooo
Jestemjeba!!!AnonimemIniepokaŻĘwammoddyhahahahahah ahahahahahahhashdhasjkdhasjldhkl"ajdk:asdjka:jkahn ahahahahahahahhahhh!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111TY LKOBENDEMSIEMSMIECHOWALZINNYCHECHECHE!111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No jak nie raz tu ktoś wspominał, mały pies głośno szczeka. Chciałbym widzieć Twoją minę jakby chłopak z takim ryjem Cię rozjebał w pół minuty ![]() W szkole Ci nie mówili, że nie ocenia się ludzi po wyglądzie, ADHD? :X Macieju, dalej jesteś z Any?! xD
Ukatrupiacz Ludziow cze Ostatnio edytowany przez Serowel - 08-09-2009 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przeczytaj drugi raz skoro nie jesteś pewny, czy tak napisałem
![]() |
#3408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() chuj ci w dupe chuj nas to boli a twoj stary goli nogi
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
|
![]() Etun xali
Sep 09 2009, 07:56:10 CEST Slain at Level 162 by Anastazia Danko, Bruce Issin, Elven Jaris, Foxies, Maun Talantar and Simoon Xelia. Znow cos nie pyklo?:ssssss |
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz akcji panowie xDDDDDDDDDDDDD
![]() |
#3412 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Etun, na morganie i tak wojny już nie będzie, przynajmniej na pewno russel, hiszpanie i raczej adde, Szwedzi w niej udziału brać nie będą, więc olej te pizdy lol
![]() Lepiej kasę zachowaj na blessy, na innym serwerze może będzie oro xd
![]() |
#3414 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trochę zaniedbałem forum, ale widziałem, że była kłótnia na temat Russela. Wiesz Wiszu dlaczego w ogóle Polacy odeszli od Avis? Bo Russel nie chciał się dzielić paymentami z wojny z Rise, a myślisz że jakby jakiś pajac napisał do Akona, Etera, albo kogoś innego z liderów to Oni by dali kasę? NI CHUJA!
Więc Eter i Akon zachowują się tak samo jak Russel, jeżeli mi nie wierzysz to spytaj się Akona czy odpali Ci coś z paymentów. Więc skończ pierdolić na Russela bo siedzisz z takimi samymi ludźmi w gildi. Pozdro Od Kakejuska :*
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
Guest
|
![]() i pozwola ci pojsc na inq za drobna oplaca 200k hehehe
|
![]() |
![]() |
#3417 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie no, bez przypału, ja tam na forum widziałem, że flow płaci po 100k za serwis, reszta 200k...
Na kyrze poi idzie dla wszystkich po 120k, a dla swoich ludzi z gildii za darmo. Kakejku, ale co się stało, że stajesz po stronie Russela? ^^" Jakbyśmy my robili poi i inq to 100% za free mieliby wstęp swoi ![]()
![]() |
#3418 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po prostu już rzygam tym jak ludzie się napinają, a nie widzą tego, że u Nich w gildii jest to samo -.-
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
|
![]() czy Ciebie kakej popierdolilo...
zle Ci, brakuje Ci czegos? nikt Cie nie trzyma, nie podoba sie droga wolna.... no chyba, ze chcesz rebelie robic postacia ktora dostales bo chciales grac... |
![]() |
![]() |