![]() |
#11781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() No to się nam tasiemce rozkręciły ^^ Tydzień temu było świetnie, w tym jest jeszcze lepiej. Mam nadzieję że ta tendencja się nie zmieni i będzie dostawać tylko tak świetne chapy.
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11783 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bleach
Ukryty tekst:
![]() |
#11785 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Po niedosycie Berserk'a potrzebuję jakieś anime w podobnych klimatach (Claymore też znam). Tylko prosiłbym o coś dłuższego i coś aktualizowanego, a nie uciętego w najlepszym momencie i pocałujcie mnie w dupę... Wiem, że pewnie nie ma takich, ale coś o najemnikach/średniowieczu najbardziej by mnie interesowało.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2009
Lokacja: Tokyo Dome
|
![]() @up
Nie znam zbyt dużo anime tego typu, try Druaga no Tou ~the Aegis of URUK~ idealnie pasuje do twojego opisu z tym że to ma tylko 12 odcinków :s Jeżeli nie przeszkadza ci brak krwi na każdym kroku oraz obecny humor to możesz zabrać się za Slayers'ów. Jest jeszcze Basilisk: Kouga Ninpou Chou z tym że to o ninja, więc nie wiem... Fate/Stay Night maybe? Sprawdź też Samurai Champloo. Poczytaj recki tych tytułów. Jestem na 5 epie Toradora! Przyjemnie się ogląda, mama Takasu rox : >
![]() |
#11787 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Basilisk też świetna seria, trochę ciężka i napewno krwawa, do tego z fajnymi zdolnościami występujących tam shinobi. Warte obejrzenia. Ostatnio edytowany przez Argen - 18-09-2009 o 21:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11788 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() kiedy wychodzi 6ep Higurashi ni Naku koro ni Rei? ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11791 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Slayersów mam dawno za sobą. Basilisk strasznie średnio mi podchodzi - takie jakieś nie tego. Resztę sprawdzę niedługo.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Olkusz
Świat: Candia
|
![]() Witam, zacząłem oglądać D-Gray Man'a i mam odnośnie tego anime pytanie. Kolega wspominał mi, że większość serii to fillery, jednak nie potrafił wskazać, które odcinki nimi nie są. Chciałbym dowiedzieć się, które epizody przedstawiają wydarzenia z mangi. Z góry dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Radix
Moze po porstu najzwyklejszy Hellsing? @topic Anime w stylu dobrego romansidla, z nutka humoru poprosze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11794 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Przerobione.
![]() |
![]() |
![]() |
#11795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() manga tyz ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11796 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Niektóre mangii mają to do siebie, że są BnW i mają nieciekawą kreskę / kreskę początkującego. A tak, to lubię patrzeć jak coś skacze, czmycha, walczy i nie muszę przewracać stron.
![]() |
![]() |
![]() |
#11797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() uwierz mi akurat hellsing nie jest złą manga, nie zawiedziesz się.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11798 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Paczusiu mój drogi, Clannady obejrzyj. No chyba że już widziałeś to proponowałbym Ef- a tales of memories.
BAKA 2009 I dupa, konwent odwołany -.- A tak się napaliłem na ten con. Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Clannad kilka odcinkow przelecialem i nie za szczegolnie mi sie spodobalo.
Obejze ten drugi tytol, ktory nadmieniles. ;p @BAKA Wtf!? Pieniazki zostaly zlozone, ekipa mniej wiecej zebrana, a tu co!? Lipnie, bo ja rowniez sie napalilem i bylo pewne ze na ipreze sie wybiore. No, to w tym roku chyba sie zakonczy melanz z konwentami... ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#11800 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pacz.... Frizia vi Britannia rozkazuję ci oglądać Clannada! Jest znacznie lepszy od Ef'a, a Afterstory po prostu miażdży. Nie przejmuj się że pierwsze odcinki nie podobały się tobie.
Uwierz we mnie, tego który wierzy w to, że dasz radę obejrzeć Clannad! A potem uwierz w siebie, nie tego który wierzy we mnie, tylko tego który wierzy w siebie! A potem obejrzyj Clannad Afterstory. @Baka Pozostaje jeszcze Porytkon w Sosnowcu. Na 99% będę na nim, w końcu to tylko kilka kilosów od mojego miasta ^^ Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |