|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#15841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() Ja tam osobiście nie mam nic do złodziei oczywiście w tibii, jeśli komuś sprawia przyjemność botowanie, kradzież loota czy postaci niech tak robi to tylko tibia
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#15842 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2009
Lokacja: b-stok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Kurwa ale ty tempy jestes Zlodziej to zlodziej nie wazne po co na co i dlaczego kradniesz ale kradniesz i jestes zlodziejem.Kumasz spalencu? patologia Wez wyjdz tylko drzwiami nie trzaskaj ,a nie piszesz tu swoje chore biografie jaki to ty fajny jestes bo pod*******asz lota ktorego na glupim bocie pustaku zrobic nie umiesz. Co do botowania to sa osoby ktore wala puscic bota i zajac sie czyms wazniejszym niz manualne klepanie po 12h frostow ,a to ,ze ty 3 dni w komdomie za szafa przelezales i od tego ci sie mozg nie wyksztaltowal na tyle aby obsluzyc sie glupim botem to juz twoj problem. up. LOL a co to za roznica czy on opierdoli cie w tibii czy jakis spozywczak na osiedlu?Ukradl?Ukradl i jest zlodziejem Ostatnio edytowany przez mYchas - 23-09-2009 o 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15843 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2009
|
![]() @up
zal mi twojej matki |
![]() |
![]() |
![]() |
#15844 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
mi twoich ojcow Down. Jakies kompleksy masz? O czym ty do mnie chlopaczku piszesz?W ogole to rozumiesz co piszesz? "a ogólem to co spoko u Ciebie" wez mi to na polski przetlumacz bo na twoje belkoty jeszcze nie ma translatora :< im sorry A tak na serio to idz do szkoly , naucz sie pisac i dopiero cos pisz bo rozszyfrowac twoje "wypociny" to sie trzeba nameczyc Ostatnio edytowany przez mYchas - 23-09-2009 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15845 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2009
|
![]() @up nie dziwie sie
![]() ![]() a ogólem to co spoko u Ciebie , tam w podstawówce bo slyszalem ze ząbki masz <sprawdzslangwięzienny> Ostatnio edytowany przez Kreta666 - 23-09-2009 o 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15846 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam cama, bo nie zdazylem nawet nikogo zaznaczyc, wszyscy padali zanim wszedlem im na ekran, widzialem tylko ded Aurixa, ale tez nie zdazylem go zaznaczyc -.-
Btw kto dostal dzisiaj bana na Furorze?
![]() "Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." Mark Twain Ostatnio edytowany przez Diablord - 23-09-2009 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15848 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Chełm
Imię: Ortey
Gildia: Ekipa Polonez
Poziom: 100
|
![]() Zal mi was kurwa xd!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: CH
Stan: Usunięty
Imię: Mecenas Kultury
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() po imieniu go orazu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15851 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: J-w
|
![]() Cytuj:
Twoje posty też bardzo ciężko rozczytać.Zanim zaczniesz dawac rady , może sam z nich skorzystaj?? Ogólnie niezły z ciebie ludek.Pierw lizałeś dupe ludziom żeby zostawili twojego nowo zakupionego chara w spokoju.Jak pojechało cie pół servera zaczełeś prosić czy może ci ktoś elfa nie sprzeda albo pacc + da waypointy gotowe. Ogolnie straszny z ciebie idiota albo dzieciak sry.. ale pierwszy raz coś tak głupiego widze.
Smakował Ci obiad? Nie wszystkich na niego stać. www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15852 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Cytuj:
Mychas "LOL a co to za roznica czy on opierdoli cie w tibii czy jakis spozywczak na osiedlu?Ukradl?Ukradl i jest zlodziejem"-poza tym nic wiecej mądrego nie napisałes ![]() btw. Idiota
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 23-09-2009 o 23:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() MYCHAS RAUS STĄD!
CHCESZ PIEPRZYĆ O ZŁODZIEJACH TO NA POLICJĘ ,TU JEST FURORA HYDE PARK ,A NIE PROKURATURA. szkoda, że cama nie ma o/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() AwangardowyKaloryfer chlopak jp 100% ; ]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Dla mnie JP100% to jest największa żenada. Wypisujecie te bzdury ,w większości ,nawet nie mając kontaktu z policją (chyba ,że w szkole ,kiedy wam pokazywali jak przechodzić przez ulicę) ,a tym bardziej złych doświadczeń.
Nie myśleliście chyba jakby wyglądał świat ,gdyby nie było policji. Poprostu 1 idiota rzucił tekst ,podłapali to raperzy i zaraz za nimi każdy asslicker. TAkie jest moje zdanie na ten temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() ja bym ich nie nazwal raperami ;p
![]() |
#15858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Ty nie jesteś debilu.... Jak już to pożądany... Ty pewnie masz "Jebać Polski' tak?
![]() |
#15860 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1) Nie lizalem dupy tylko po prostu chcialem to wyjasnic.Widzisz lamusku roznice po miedzy lizaniem dupy ,a normalna wypowiedzia? 2)Pol serwera to okolo 150 osob.Gdzie tu tyle postow na moj temat nabie widzisz? 3)Nie chcialem kupic elfa tylko wymienic na niego tego chara. 4) Nie jestem jakis elo ograniety w botach jak ty :< sory wybacz nie chcialem 5)Jak bys przeczytal gralem tu 3 lata temu i nie wiem kto moze tu sprzedawac pacc za gp. 6) Urazilem ci koleszke?Sory ale to debil ktory jedyne zdanie ktore umie napisac poprawnie to 'twoja stara'. 7)Pierwszy raz cos tak glupiego widzisz bo pewnie w lustro nie patrzysz. AwangardowyKaloryfer Jak sam napisales "TU JEST FURORA HYDE PARK " wiec morda w dupe i zryj kupe dopalacz.Vis Idiota?Nawet ze mna bocie nie rozmawiales ,a juz mi z idiotami wyskakujesz. Ostatnio edytowany przez mYchas - 24-09-2009 o 13:46. |
|
![]() |
![]() |