|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#15881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2009
Lokacja: b-stok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Odpisuje na posty skierowane do mnie ,a ty?"Świat: Azura" papa :*
Wytykasz mi literowki?Pokarz mi gdzie napisalem ,ze pisze w 100% po polsku.Odpowiedziec ci?Nigdzie ![]() Zdania "ja ty cie spoko u jutro" to wasz osiedlowy system porozumiewania sie tak? Strzalka panie Szczauka. btw Nie bylem , nie jestem i nie bede twoim kolega.Kolegow to se pod blokiem na osiedlu poszukaj.I nie pokazuje kazdemu jak sie powinno pisac po polsku bo sam z polaka mam 2 tylko napisalem ,ze koles od zdania "a ogólem to co spoko u Ciebie" jest analfabeta poniewaz prostego zdania nie umie ulozyc ,a reszte sami se powbijaliscie do glow. Ostatnio edytowany przez mYchas - 24-09-2009 o 19:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#15882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() Niby w jakim sensie nie wychodzą mu zdania ? Co ty Ślepy jesteś ze nie możesz rozczytać mYchasa Czytam i jakoś nie mogę zrozumieć o co ci i tym po wyżej chodzi a przykłady które podałeś chuja znaczą tak jak ten twój post nie zrozumiały,głupi, nic nie znaczący.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2009
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 69
Poziom mag.: 51
|
![]() Jak juz jestes taki bystry to mozesz rowniez spojrzec troszke wyzej i ujrzysz tam taki napis jak "Na Emeryturze". Nie wiem czy wiesz co to znaczy.
No po prostu boskie to bylo. Bronisz sie, a w tym samym zdaniu jest blad jak sie patrzy. Ktos Ci pokazuje blad, a Ty nadal go nie widzisz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Profesja: Elite Knight
|
![]() mycha blodbro slovika
--- Fan_Dzidzi2 dodał 1 minut i 30 sekund później --- moze zmienimy temat na : demon oak quest - czy jest go ktokolwiek w stanie wykonac na furorze ? czy moze predzej ktos zabije 6k demonow ? a moze jakis haj liwl dokona niebywalego czynu jakim jest wykonanie 12 taskow ?
MAM WYJEBANE ![]() Ostatnio edytowany przez Fan_Dzidzi2 - 24-09-2009 o 20:30. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#15886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() "Ile razy pisano ze takimi postami nic się nie zdziała ? Chce to niech tu pisze, bo moim zdaniem ty bardziej zachodzisz mu za skórę, w końcu jest to Hyde Park on wypowiada swoje zdanie a ty pokazujesz ze nie da się porozmawiać z tobą na jakikolwiek temat"
może i się wypowiada ,ale nie jest to związane z furorą ,tylko z jego osobistymi ambicjami ,a właściwie ich brakiem. najpuierw szuka kolegów na siłę ,a teraz idzie idealnie w 2 stronę jakiś pajac niewąski @mychas czekam aż tam sprowadzisz maina =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2009
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 69
Poziom mag.: 51
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15888 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jesli tobie postac znajdujaca sie na furorze nie jest powiazana z tym serwerem to Gratulacje! Ps.Czekam na PW z name twojego chara. nototak "Ktos Ci pokazuje blad, a Ty nadal go nie widzisz?" Widze no i co w zwiazku z tym panie szczauka zamierzasz uczynic? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2009
|
![]() eee nooby, co jest z andrzejem ze nie gra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15890 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15891 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAH Pozatym myhas jestes taki tepy i jak sie czepiasz kogos to wypadalo by samemu ogarniac yooo... nawet kurwa mozilla ci podkresli..-.- ITS TOO HARD?! TAK TY DUZO NA TEJ FURO ZROBISZ! @down dokladnie xd! Ostatnio edytowany przez Jety - 24-09-2009 o 21:55. Powód: ema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15893 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czy ja wytykalem bledy ortograficzne?Jakie pustaki.Piszesz ,ze tepy jestem ,a sam masz gowno w glowie i czytac nie umiesz ITS TOO HARD?! Niestety mozilla za ciebie nie zrozumie i nie przeczyta! HAHAHAHA btw ten pajac z twojego avka to ty? UP Nie musisz mnie lubic suczo "Skoro masz ich opinie "gdzies" to po co na nie w ogole odpisujesz" Piszac to mialem na mysli to ,ze nie biore do siebie tego czegos co oni nazywaja pociskiem Ostatnio edytowany przez mYchas - 24-09-2009 o 22:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15894 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wy*******aj ale już!!!!!!!!!!!!!!!! Po co w ogóle pisaliście do debila? "Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw ściągnie cie na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem". Nie piszcie już do niego bo się kurwa tego czytać nie da ![]() AwangardowyKaloryfer chodź solo na 14 najcika ![]() Ostatnio edytowany przez Dion - 24-09-2009 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15895 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra koniec juz bo nigdy nie bylo tak szybko nabijanych stron xd o konkretach rozmawiajcie a jak ktos cos jebnie to ignorowac i oo
![]() juz temat o zakolach na czole byl ciekawszy xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#15896 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wlasnych postow nie ogarniasz?yooo ciekawie pozatym to juz nie pierwszy raz kiedy ktos ci zwraca uwage ![]() Nie,przyrko mi ale to nie ja :< Chyba cie tutaj nie lubia xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Chełm
Imię: Ortey
Gildia: Ekipa Polonez
Poziom: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]()
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#15899 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |