|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#15961 |
Użytkownik Forum
|
![]() taka moda twoja stara , twój stary , twój dziadek i kot i pies itp itd i tvn i hbo
|
![]() |
#15963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() gdybys uwaznie czytal artykuly na carlin.pl oraz proposale na tibi.com (moze z tym byc trudno, wszak tam po anglicansku naparzaja) wiedzialbys ze w momencie gdy ktos deklaruje wojne ustala o jaka kwote prowadzona bedzie walka + jezeli w banku gildii przeciwnej nie ma wystarczajacej kwoty to niestety ale nie bedzie mozna zaakceptowac łor deklarejszyn
![]() |
#15965 |
Użytkownik Forum
|
![]() patrz bo ci teraz ktos payment zaplaci
spierdoli na inny serwer i tyle go zobaczysz ![]() 2 iks up to będziecie kutejszyn o 200 katejszyn
wez zamknij zimno bo mi okno Ostatnio edytowany przez Dion - 26-09-2009 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15966 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli macie zle nastawienie do nowych pomyslow CIPsoftu. To dokladnie jak ja
![]()
![]() |
#15968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż pokój tutaj będzie.
![]()
![]() |
#15969 |
Użytkownik Forum
|
![]() przed hackami możesz obronić sam siebie wystarczy ,ze nie będziesz ściągał wszystkiego co ci ziomki podeślą.Co do cip softu to jak kiedyś był nastawiony przeciwko pomysłom graczy tak teraz realizuje większość gówna które noby wypiszą na forum.To co było w tibii najlepsze czyli pvp zostało zabite przez nobow którym kilka razy wbiły pk teamy na dwarfy i pogubili swoje cenne sety ,a ten war system niczego nie zwróci.Na początku będzie fajnie - kilka teamów na kilka teamów potem zostaną 2 gildie do których będą się przenosiły z innych serwerów nowe i nowe osoby i tak powstanie niekończąca się wojna - 0 nowości
Do tego jeszcze war system na no-pvp.Przecież to się kurwa w głowie nie mieści.Serwery pvp teraz będą w ogóle spustoszałe będą grały praktycznie tylko te osoby które będą walczyły no bo po co grac jak można dostać hunta i na tym skończy się przygoda.Mozna iść na no-pvp tam się spokojnie wyexpic ,spróbować sil w wojnie ,a jak się nie uda wrócić do expienia bez obawy ,ze ktoś cie będzie huncil ( nawet jak będzie to nie zabije). Silverr ma zostać wprowadzony jesienią ,a kiedy dokładnie to tylko cipy wiedza ale myślę ,ze tak polowa/pod koniec października
wez zamknij zimno bo mi okno Ostatnio edytowany przez Dion - 26-09-2009 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15970 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() mdw przyjdzie i nas rozjebie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Chyba ciebie.... Mnie nie ruszy. Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie.
![]() |
#15974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() w tym problem ,słonko ,że nie ja prosiłem o zdjęcie hunta ,tylko Rafal ,bo chciał mi sytuacje uratować ,jednak doszedłem już do wniosku ,że po co on ma płakać na vc'ie o brak hunta ,jak zaraz i tak go dostane za każde kolejne słowo
Fail =] poza tym jesteś cieciem ;x zrobiłeś taki płacz na thaisie i orałeś każdego nooba z pk/rs/bs ,jeśli powiedział coś ,co mimo braku przekleństw ,czy innych chamskich odzywek traktowałeś jako wielkie bluzgi i powód do zbierania paymentu -.- co do systemu pe fau pe ,to jak powszechnie wiadomo jest on chujowy jak barszcz |
![]() |
![]() |
![]() |
#15976 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() @kaloryfer
oo biedny kaloryfer =( Pare miesięcy temu taki kozaczek byłes, a teraz co ? PZ'cik aby został ![]()
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#15977 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wlasnie tez uwazam ze gra zmierza w zlym kierunku, ale co na to poradzic
![]() ![]()
![]() |
#15978 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Można jeszcze skończyć grę.
![]() |
#15980 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdzie jest gremaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!
szukalismy cie w lbn ziom i kazdego co przechodzil pytalismy "gremar?!" i dlaczego nie chciales z nami gadac najpierw a pozniej nie odbierales? dygawwwa? btw dawno to bylo troche ale bylo xd |
![]() |
![]() |