|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No wlasnie, to moze zrobimy marsz ludzi niewierzacych w UFO lub krasnoludki, to bedzie mialo taki sam sens. To chyba oczywiste, ze czesc spoleczenstwa jest ateistami, po co robic z tego powodu marsze...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
|
![]() Obejrzyj se poprzednie strony to moze uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie. Co do krasnoludkow nie wierzy w nie 99.99999999999999(9)% ludzi wiec..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
Póki co na szczęście wiara w krasnoludki jest sprawą zupełnie prywatną. Ostatnio edytowany przez Litawor - 30-09-2009 o 17:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Nie wierze w jakichkolwiek bogow, bozkow i huj wie czego tam jeszcze, jednak interesuje sie religiami i ich odmianiami, sam mam w klasie przyklad wieloreligijnosci, jest muzulmanin, troche katolikow, troche prawoslawnych, para jechowych, w niczym mi to nie przeszkadza co oni tam sobie wierza ale! jest jedno ale! jezeli ich religia wchodzi do mego zycia z butami to nie ma zmiluj i jest jedno proste wypier... no dokonczycie sobie.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Tak przy okazji.
![]() Jak można być tak pewnym, że istnienia boga na 100% nigdy nie uda się udowodnić. Głupie, nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
<Zaraz zacznie sie szzereg postow probojacych racjonalizowac cos co jest nie racjonalne> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Po kiego taki marsz? Żeby komuś coś udowodnić?
Nie rozumiem do cholery tej inicjatywy.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak ze jestesmy tacy fajni ^^. Osobiscie uwazam ze moglibyscie sobie to podarowac :< ale jak chcecie to idzcie ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() co do kary śmierci bo tu parę razy takie coś padło.
Myślę ze kary śmierci nie powinno być dla Polaków (W Polsce) ale dożywotnia ciężka praca a pieniążki za jego prace idą co miesiąc na rodzinę poszkodowanego (za morderstwa/gwałty/pedofilie) A co do marszu , nie mam nic przeciwko ale i tak politycy będą mieli was w dupie i nic nim nie zdziałacie. No ale połazić se w tłumie po mieście tez fajnie ;D Ja do katolicyzmu zraziłem się rok temu... Gdy NIE POZWOLONO MI SIĘ Z RELI WYPISAĆ (za pisemna zgoda rodzica oczywiście) do tej pory nie mogę tego ścierpieć ze psuje se średnia religia... (Na półrocze miałem z reli najgorsza ocenę ze wszystkich (i jedyna) , na koniec roku już parę takich było ale i tak mi to psuło.) Ostatnio edytowany przez Albertus - 30-09-2009 o 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
O pomysle oddzielnego kodeksu karnego dla innych narodowosci juz nawet nie wspominam, bo jest idiotyczny.
![]() |
![]() |
#52 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Na logikę w drugim przypadku koszty są znacznie niższe, a jest z czego odejmować.
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Cytuj:
Co do śpiewów kościelnych. Mieszkam dosyć blisko kościoła i dosyć rzadko słychać takie śpiewy głośniej. Dużo częściej głośna muzyka. No ale wdawanie się w dyskusję z łanabi ateistą..ahahahahahahaha Ostatnio edytowany przez Pix888 - 01-10-2009 o 12:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Ale za to dzwony zagłuszają nawet własne myśli, zwłaszcza, jak biją przez piętnaście minut bez przerwy...
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 01-10-2009 o 12:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nienawidzę propagandy.
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Ateista poprostu nie uznaje pojęcia bóg, jest dla niego pewne że takie coś nie istnieje i nie może istnieć, więc k*#@# jaka wiara w brak bogów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Swoją drogą, mylę Cię, czyś PiXik aka pawelekthedruid? Jeśli nie mylę, nie ma sensu z Tobą gadać, boś po prostu głupi buc. Cytuj:
Teista poprostu uznaje pojęcie bóg, jest dla niego pewne że takie coś istnieje i musi istnieć. Widzisz analogię, troglo-k%@#a-dyto? @Juzefek: niech zrobią... i - nuke 'em!
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 01-10-2009 o 15:40. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wkurzajace sa te dzwony (mieszkam jakies 5 minut od kosciola wiec naprawde wkur... jest to ze np. chce sie wyspac a tu o 6 dzwony graja przez 15 minut aby babcie do kosciola zwabic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Nawet jesli takie cos sie odbedzie, to pewnie z niewinnego "hejcia jestesmy w tym kraju!" zrobi sie "jebac katoli na stuwe jk100%". To bedzie jeszcze bardziej smiechowe niz ci fanatycy z ojcem R na czele.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |