![]() |
#10741 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
![]() Eduardo za CHINY LUDOWE nie załpałby się do składu United, tak samo do Chelsea i Liverpoolu, po prostu nie ma szans. Nasri do Manchesteru mógłby, ale na pewno nie mecz w mecz, w Liverpoolu podobnie. Chelsea? Możliwe, ale to też nic pewnego. Tekst o kilku graczach z rezerw Arsenalu przeoczę, bo wymieniłeś chyba całe rezerwy, sądząc po jakości tych graczy : D Co do 1/2 LM - zobacz jak tam dostali, uahsuashuhausa. Dudu? Nawet nie wiem kto ma taki pseudonim, czyli musi być gorszy niż Anichebe. PŁOŃ TEMACIE! Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 05-10-2009 o 15:05. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10742 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A czego żeś się spodziewał po Marcelo? On jest skrzydłowym, nie obrońcą... Każdy porządny MR zrobi z niego wiatrak... Ale i tak jest lepiej niż było w zeszłym sezonie... Konkurencja dla Marcelo: Drenthe. Jeszcze gorzej w obronie, a na dodatek nie wie co to celne podanie...
![]() |
![]() |
![]() |
#10743 | |||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No ale pewnie - jest Chorwatem, jest mało znany, gra w Arsenalu, więc nigdy nie załapałby się do składów tamtych drużyn. Ile razy to słyszałem? Jego występy pokazują, że jest klasowym napastnikiem czy tego chcesz czy nie i na temat Eduardo EOT z mojej strony. Cytuj:
![]() |
![]() |
#10744 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Rany, bez przesadyzmu. Do Ballacka to mu 'póki' co, jeszcze brakuję. Rozwinął bym wypowiedź ale i tak jestem skazany na fiasco bo w drużynie Wengera na każdej pozycji gra najlepszy piłkarz globu który nie ma sobie równych. Reasumując... Nasri jest póki co 'too low' z zaznaczeniem na 'póki' taaa i wiem że mnie zjesz ale Francuz jak na razie może się Ballackowi odbić od pleców, nic więcej.
![]() |
![]() |
#10745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10746 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedz mi, Maggic, w jakim aspekcie jest teraz Ballack lepszy od Nasriego? Bo ja jedynie potrafię wymienić grę głową, może jeszcze defensywne ustawianie się, ale w końcu Samir ma 22 latka, a Ballack 33.
![]() |
#10747 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak jak powiedziałeś gra głową, ustawienie defensywne, genialne podanie, doświadczenie, umiejętność wzięcia ciężaru gry na siebie, dobra gra fizyczna. Na pewno jeżeli chodzi szybkość i technikę, to Nasri wychodzi na + a z biegiem czasu, myślę że może być zdecydowanie lepszy od Ballacka, mimo tego że porównujemy w tym momencie dwa zupełnie inne style gry.
Jak miałbym to ująć w całość. Samirowi brakuje tego czegoś co posiada Fabregas ; > o tak. Ogólnie kwestią czasu jest ąz ten talent rozkwitnie. p.s to tylko moja opinia, nie bijcie.
![]() |
#10748 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#10749 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Maggic Nie wygłupiaj się z Ballackiem ,on już zrobił co miał zrobić dla niego najlepiej by było gdyby znalazł sobie jakiś klub na stare lata a nie wygłupiał się w Chelsea. Ostatni mecz w którym Ballack był tak naprawdę widoczny to chyba pół finał z Barcą jak się darł na sędziego. @Yoh Wsadź sobie w du** ten Arsenal ile można słuchać jaki on jest wspaniały a ostatni raz cokolwiek wygrał mhm pomyślmy....5 lat temu?A fakt wtedy Bergkamp jeszcze grał ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10750 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
to tak samo jakbyś Messiego chciał na środek obrony postawić
![]() |
![]() |
![]() |
#10751 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10752 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
![]() |
![]() Kandydaci na OL do Realu Najlepszy byłby Clichy. Evra byłby najdroższy, byłyby problemy ze ściągnięciem go, a Filipe to nie ten poziom ;]
EDIT @down Hahahahahahahahahhahahahahahah, wiedziałem, że tak zareagujesz ;d Z tego co pamiętam z FM to Armand Traore będzie w przyszłości bdb OL. Także Wenger powinien sprzedać Clichy'ego, żeby nie blokował miejsce dla Traore xd
HALA MADRID! Ostatnio edytowany przez jakosiara - 06-10-2009 o 18:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10754 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() w fmie to mokoena i guarin byli lepsi od messiego i fabregasa. i co? i nic
![]() |
![]() |
#10756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
|
![]() W Polsce wylosowano pary 1/8 PP. Są ciekawostki ;>
piast gliwice - pogon sz. /polonia w. arka - jagielonia start otwock - ruch chorzow zaglebie s. - stal stalowa wola dolcan ząbki - korona LECHIA - Odra w. legia - cracovia bytowia II - WISLA bytów gra w okręgówce toteż radość duża z przyjazdu MP. Sportowo najciekawsze będzie chyba legia-paski i śledzie-jaga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10757 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() Cytuj:
K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10759 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Z bazy danych? Chyba raczej z informacji od skautów.
A jakosiara chyba johowatego wyśmiewał, tym fm'em.
![]() |
![]() |