Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-10-2009, 14:54   #10741
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Owen już nie żyje. Park? Tyle razy mówiłem, że to leszcz i wszystkie mecze United w tym sezonie to dobitnie pokazują. Giggs jedyny dobry na tej ławce. Anderson? Beztalencie, manchesterowy Denilson. Scholes? Jedyne, co potrafi, to zbierać czerwone kartki. Hargreaves? Przecież on nie żyje, a sporo czasu mu zajmie dojście do optymalnej dyspozycji. Brown? To ten koleś, co cały rok nie grał i w sumie nadal nie gra? Neville? to paralita już jest. Evans? Z nim w obronie Sunderland strzela 2 bramki, no, świetny. Rafael i reszta - co, gnojki u-20 bez doświadczenia, bez niczego to ławka?
Owen już pokazał, że jest genialny na końcówki. Z Parkiem w składzie Manchester wygrał LM i doszedł do finału, sza. Giggs wygrał nagrode najlepszego gracza PL, teraz też jest jednym z faworytów. Anderson jest milionkrotnie lepszy od Denilsona, który bądź co bądź ma bardzo jasną pozycję w składzie Arsenalu. Scholes potrafi zaważyć w ważnych meczach, jak np. półfinał z Barceloną, geniusz, który jednym podaniem rozwala całą obronę chociażby Arsenalu. Hargreaves wraca w najbliższym czasie, świetne wolne, super zawodnik, jeden z najlepszych na świecie na swojej pozycje. Brown teraz troszkę kaleczy, ale na pewno będzie lepiej. Neville się kończy, chociaż już lepiej niż w zeszłym roku. Evans jest najlepszym obrońcą młodego pokolenia. Rafael strzelił wam bramkę Tekst o wieku mógłbyś przemilczeć, tak samo jak "Wilshere > Giggs".

Eduardo za CHINY LUDOWE nie załpałby się do składu United, tak samo do Chelsea i Liverpoolu, po prostu nie ma szans. Nasri do Manchesteru mógłby, ale na pewno nie mecz w mecz, w Liverpoolu podobnie. Chelsea? Możliwe, ale to też nic pewnego. Tekst o kilku graczach z rezerw Arsenalu przeoczę, bo wymieniłeś chyba całe rezerwy, sądząc po jakości tych graczy : D

Co do 1/2 LM - zobacz jak tam dostali, uahsuashuhausa.
Dudu? Nawet nie wiem kto ma taki pseudonim, czyli musi być gorszy niż Anichebe.

PŁOŃ TEMACIE!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 05-10-2009 o 15:05.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-10-2009, 15:32   #10742
jakosiara
Użytkownik Forum

jakosiara's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)

Stan: Niegrający
jakosiara ma numer GG 12842941
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
a Barca samodzielnym liderem! to co robili gracze Sevilli na prawym skrzydle to poezja. a raczej to co robili gracze Realu na lewej obronie to partactwo.
A czego żeś się spodziewał po Marcelo? On jest skrzydłowym, nie obrońcą... Każdy porządny MR zrobi z niego wiatrak... Ale i tak jest lepiej niż było w zeszłym sezonie... Konkurencja dla Marcelo: Drenthe. Jeszcze gorzej w obronie, a na dodatek nie wie co to celne podanie...

Ja: Masz pirackiego linuxa?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczara
No, chyba mam...
http://www.koniecpzpn.pl/

HALA MADRID!
jakosiara jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-10-2009, 15:47   #10743
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Owen już pokazał, że jest genialny na końcówki
Ja nie umniejszam jego umiejętnościom, ja tylko twierdzę, że Owen już ma kontuzję.

Cytuj:
Z Parkiem w składzie Manchester wygrał LM i doszedł do finału, sza
Z Silvestrem w obronie Arsenal pokonał United, co wcale nie oznacza, że Mikael obrońcą jest dobrym.

Cytuj:
Giggs wygrał nagrode najlepszego gracza PL
...która została mu przyznana za całokształt kariery, a nie za wspaniały sezon, ale o tym już nie będziemy wspominać, bo i po co?

Cytuj:
teraz też jest jednym z faworytów
Wybacz, ale faworytami to są tacy gracze jak Rooney, Torres, Arshavin, Gerrard, Fabregas, a nie stary Giggs, który na pewno już jej nie dostanie.

Cytuj:
Anderson jest milionkrotnie lepszy od Denilsona, który bądź co bądź ma bardzo jasną pozycję w składzie Arsenalu
Na jakiej podstawie wyciągasz ten wniosek? Ile goli dla United strzelił Anderson przez swoją karierę? Bo Denilson, pomimo pozycji DP, strzelił w 08/09 bodajże 3 gole, w tym sezonie także już zaliczył jedno trafienie. Nie jestem jego fanem, mało tego, bardzo go nie lubię i ogromnie cieszyłem się z wiadomości, że jest kontuzjowany i długo nie pogra, ale sam fakt, że nie ma dredów i kolegi Naniego nie sprawia, że jest gorszy od Andersona, bo na poziomie stoją tym samym - za niskim na czołówkę.

Cytuj:
Scholes potrafi zaważyć w ważnych meczach, jak np. półfinał z Barceloną, geniusz, który jednym podaniem rozwala całą obronę chociażby Arsenalu
I który notorycznie łapie głupie kartki i generalnie jest równie przydatny, co wyżej wspomniany Anderson i Denilson. Karierę powinien już zakończyć w tamtym roku, bo piłkarsko stoi na niskim poziomie.

Cytuj:
Hargreaves wraca w najbliższym czasie, świetne wolne, super zawodnik, jeden z najlepszych na świecie na swojej pozycje
Lubię Hargreavesa i owszem, uważam, że jest dobry. To jednak defensywny pomocnik, który bardzo często się łamie i nie jest w stanie rozegrać całego sezonu tak samo jak Owen, który miał trafić do Blackburn, jednak Allardyce stwierdził, że testy medyczne wykazały, że Owen po prostu nie rozegra 30 spotkań w lidze przez swoją kontuzjogenność.

Cytuj:
Brown teraz troszkę kaleczy, ale na pewno będzie lepiej.
Na jakiej podstawie to stwierdzasz, skoro nic nie wskazuje na to, że miałby nagle ni z gruchy ni z pietruchy wskoczyć na "next level"?

Cytuj:
Neville się kończy, chociaż już lepiej niż w zeszłym roku. Evans jest najlepszym obrońcą młodego pokolenia. Rafael strzelił wam bramkę
Neville już się skończył, a najlepszy obrońca młodego pokolenia (hm, Evans, to ten sam, który w meczu reprezentacyjnym w kwalifikacjach na MŚ 2010 był notorycznie wkręcany w glebę i ośmieszany? nie powiem z kim, bo już nie pamiętam, ale chyba ze Słowenią?) nie oznacza zawodnik, który może grać na najwyższym poziomie. Rafael strzelił bramkę, no i co z tego? Strzelić bramkę, gdy ma się przed sobą trojana Silvestra to naprawdę nie jest problem.

Cytuj:
Eduardo za CHINY LUDOWE nie załpałby się do składu United, tak samo do Chelsea i Liverpoolu, po prostu nie ma szans
Haha, a skąd ten wniosek? Klasowy egzekutor, szybki, dynamiczny, doskonała technika. Na pewno lepszy niż Owen, na pewno lepszy niż Kuyt i Babel, wykończenie ma lepsze od Anelki. Doskonale się ustawia i gra bez piłki. Niech wejdzie już do końca w rytm meczowy po kontuzji i każdy menedżer w Anglii przed snem będzie mówił "chcę mieć u siebie tego Eduardo".
No ale pewnie - jest Chorwatem, jest mało znany, gra w Arsenalu, więc nigdy nie załapałby się do składów tamtych drużyn. Ile razy to słyszałem? Jego występy pokazują, że jest klasowym napastnikiem czy tego chcesz czy nie i na temat Eduardo EOT z mojej strony.

Cytuj:
Nasri do Manchesteru mógłby, ale na pewno nie mecz w mecz, w Liverpoolu podobnie. Chelsea? Możliwe, ale to też nic pewnego
Chelsea? No sorry, ale Nasri prezentuje wyższy poziom od 33 letniego Ballacka, który rusza się jak mucha w smole i jedyne, na co może liczyć, to jakieś dokładne podanie i na swoje doświadczenie. I na pewno gra lepiej niż Deco, który do Anglii nie pasuje. Liverpool? No pysiu, jaja sobie ze mnie robisz? W pomocy to tylko Gerrard jest od niego lepszy. Jak w ogóle śmiesz twierdzić, że nie dałby rady w konkurencji z Lucasem, Benayounem czy Kuytem? United? No sorry, ale kogo wy macie kreatywnego w pomocy? Scholes, Giggs? Nasri na skrzydle daje więcej pożytku niż Valencia, który w United daje po prostu dupy. I nie zapominaj, kto Manchesterowi strzelił dwa gole i rozegrał naprawdę świetne spotkanie.
stary 05-10-2009, 18:02   #10744
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Chelsea? No sorry, ale Nasri prezentuje wyższy poziom od 33 letniego Ballacka, który rusza się jak mucha w smole i jedyne, na co może liczyć, to jakieś dokładne podanie i na swoje doświadczenie.
Ty naprawdę jesteś zapatrzony w ten Arsenal jak ja z rana w lustro.
Rany, bez przesadyzmu. Do Ballacka to mu 'póki' co, jeszcze brakuję.
Rozwinął bym wypowiedź ale i tak jestem skazany na fiasco bo w drużynie Wengera na każdej pozycji gra najlepszy piłkarz globu który nie ma sobie równych.

Reasumując... Nasri jest póki co 'too low' z zaznaczeniem na 'póki'

taaa i wiem że mnie zjesz ale Francuz jak na razie może się Ballackowi odbić od pleców, nic więcej.
stary 05-10-2009, 18:33   #10745
Gagerr
Użytkownik Forum

Gagerr's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic Pokaż post
taaa i wiem że mnie zjesz ale Francuz jak na razie może się Ballackowi odbić od pleców, nic więcej.
Bzdura............
Gagerr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-10-2009, 18:34   #10746
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Powiedz mi, Maggic, w jakim aspekcie jest teraz Ballack lepszy od Nasriego? Bo ja jedynie potrafię wymienić grę głową, może jeszcze defensywne ustawianie się, ale w końcu Samir ma 22 latka, a Ballack 33.
stary 05-10-2009, 21:28   #10747
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Tak jak powiedziałeś gra głową, ustawienie defensywne, genialne podanie, doświadczenie, umiejętność wzięcia ciężaru gry na siebie, dobra gra fizyczna. Na pewno jeżeli chodzi szybkość i technikę, to Nasri wychodzi na + a z biegiem czasu, myślę że może być zdecydowanie lepszy od Ballacka, mimo tego że porównujemy w tym momencie dwa zupełnie inne style gry.
Jak miałbym to ująć w całość. Samirowi brakuje tego czegoś co posiada Fabregas ; > o tak. Ogólnie kwestią czasu jest ąz ten talent rozkwitnie.

p.s to tylko moja opinia, nie bijcie.
stary 05-10-2009, 21:42   #10748
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
genialne podanie
Kiedy ostatni raz zaliczył jakieś genialne podanie, które przełożyło się na asystę?
Cytuj:
umiejętność wzięcia ciężaru gry na siebie
Kiedy ostatni raz Ballack wygrał sam mecz?
stary 05-10-2009, 22:11   #10749
Miszczu
Użytkownik Forum

Miszczu's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005

Imię: Wobtof
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jakosiara Pokaż post
A czego żeś się spodziewał po Marcelo? On jest skrzydłowym, nie obrońcą... Każdy porządny MR zrobi z niego wiatrak... Ale i tak jest lepiej niż było w zeszłym sezonie... Konkurencja dla Marcelo: Drenthe. Jeszcze gorzej w obronie, a na dodatek nie wie co to celne podanie...
Dobra ale skoro Marcelo nawet się nie wraca ,to kiepsko widzę jego przyszłość w Realu. Chociaż właściwie Real może sobie pozwolić na utrzymywanie gwiazdek . Skoro został wystawiony na obronie to niech gra najlepiej jak umie ,a nie Sevilla zdążyła wyprowadzić 2 akcje a on cały czas się jeszcze nie wrócił.
@Maggic
Nie wygłupiaj się z Ballackiem ,on już zrobił co miał zrobić dla niego najlepiej by było gdyby znalazł sobie jakiś klub na stare lata a nie wygłupiał się w Chelsea. Ostatni mecz w którym Ballack był tak naprawdę widoczny to chyba pół finał z Barcą jak się darł na sędziego.
@Yoh
Wsadź sobie w du** ten Arsenal ile można słuchać jaki on jest wspaniały a ostatni raz cokolwiek wygrał mhm pomyślmy....5 lat temu?A fakt wtedy Bergkamp jeszcze grał .
stary 05-10-2009, 22:28   #10750
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu Pokaż post
Dobra ale skoro Marcelo nawet się nie wraca ,to kiepsko widzę jego przyszłość w Realu. Chociaż właściwie Real może sobie pozwolić na utrzymywanie gwiazdek . Skoro został wystawiony na obronie to niech gra najlepiej jak umie ,a nie Sevilla zdążyła wyprowadzić 2 akcje a on cały czas się jeszcze nie wrócił.
ale jak on ma grać na tej obronie, skoro NIE UMIE
to tak samo jakbyś Messiego chciał na środek obrony postawić
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 16:13   #10751
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
ale jak on ma grać na tej obronie, skoro NIE UMIE
to tak samo jakbyś Messiego chciał na środek obrony postawić
Nie, to tak jak Messiego chciałbyś postawić na pozycji Kaki w Milanie, czyli średnia różnica

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 17:21   #10752
jakosiara
Użytkownik Forum

jakosiara's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)

jakosiara ma numer GG 12842941
Domyślny

Kandydaci na OL do Realu Najlepszy byłby Clichy. Evra byłby najdroższy, byłyby problemy ze ściągnięciem go, a Filipe to nie ten poziom ;]

EDIT

@down
Hahahahahahahahahhahahahahahah, wiedziałem, że tak zareagujesz ;d Z tego co pamiętam z FM to Armand Traore będzie w przyszłości bdb OL. Także Wenger powinien sprzedać Clichy'ego, żeby nie blokował miejsce dla Traore xd

Ja: Masz pirackiego linuxa?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczara
No, chyba mam...
http://www.koniecpzpn.pl/

HALA MADRID!

Ostatnio edytowany przez jakosiara - 06-10-2009 o 18:21.
jakosiara jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 17:31   #10753
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Clichy'ego to Real sobie może z głowy wybić.
stary 06-10-2009, 19:03   #10754
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

Cytuj:
Najlepszy byłby Clichy. Evra byłby najdroższy, byłyby problemy ze ściągnięciem go, a Filipe to nie ten poziom ;]

EDIT

@down
Hahahahahahahahahhahahahahahah, wiedziałem, że tak zareagujesz ;d Z tego co pamiętam z FM to Armand Traore będzie w przyszłości bdb OL. Także Wenger powinien sprzedać Clichy'ego, żeby nie blokował miejsce dla Traore xd
Clichy w tym sezonie jak narazie to gra slabo ale z tego co pamietam to Real juz byl nim zainteresowany i Clichy chociaz ze pochlebnie sie o tym klubie wypowiadal to jednak odmowil grzecznie
stary 06-10-2009, 19:04   #10755
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
@down
w fmie to mokoena i guarin byli lepsi od messiego i fabregasa. i co? i nic
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 20:11   #10756
Swiety
Użytkownik Forum

Swiety's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2008

Domyślny

W Polsce wylosowano pary 1/8 PP. Są ciekawostki ;>

piast gliwice - pogon sz. /polonia w.
arka - jagielonia
start otwock - ruch chorzow
zaglebie s. - stal stalowa wola
dolcan ząbki - korona
LECHIA - Odra w.
legia - cracovia
bytowia II - WISLA

bytów gra w okręgówce toteż radość duża z przyjazdu MP. Sportowo najciekawsze będzie chyba legia-paski i śledzie-jaga.
Swiety jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 20:35   #10757
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku

K.Jay ma numer GG 8832635
Domyślny

Cytuj:
@down
Twój tok rozumowania jest imo zabawny. Sądzisz że trenerzy, chociażby Arsene, wzorują się na FM? Gdyby tak było, to w podstawowej jedenastce Arsenalu byłby Wilshere, Watt, Fran Merida czy wspomniany Traore, a w podstawowej jedenastce ManU graliby Tosić, Macheda bądź De Laet. I zauważ, że Clichy ma zapewnione miejsce na lewej stronie. Teraz imo może mu jedynie zagrozić Gibbs.

K.Jay

K.Jay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 20:48   #10758
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Everton podpisał umowę ze SI na mocy której mogą korzystać z bazy danych FMa
stary 06-10-2009, 21:18   #10759
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Z bazy danych? Chyba raczej z informacji od skautów.

A jakosiara chyba johowatego wyśmiewał, tym fm'em.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 21:33   #10760
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Nie wiem, z czego, nie pamiętam już. Coś z danymi.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania