| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  14-10-2009, 18:26 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 08 2009 Posty: 5 |  HUSKY W SVANGROND - problem xd Witam, jestem w trakcie robienia misji w Yalahar. Aktualnie jestem przy 5 misji, ale tutaj potrzeba następującego przedmiotu: Animal Cure. A to można kupić na małej wysepce niedaleko Svangrond. Dostać się na ww. wysepkę można psim zaprzęgiem, a żeby psi zaprzęg zadziałał muszę wykonać 1 misje z Ice island quest (czy jakoś tak). Problem w tym, że żaden NPC nie chce ze mną rozmawiać bo kiedyś zabiłem huskiego. Oglądałem all problemy tego typu i niby znalazłem odpowiedź. Niestety nic nie pomaga =( Byłem już prawie u wszystkich NPC w Svangrond =( Robiłem już wszystko z tego tematu, ale nadal nic. http://forum.tibia.pl/showthread.php...40#post1835640 Proszę o pomoc. | 
|   |   | 
|  | 
|  14-10-2009, 20:06 | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 18 06 2009 Posty: 12 |   musisz zaplacic za zabijanie husky ;p idz do przewoznika i napisz pay powie ile musisz zaplacic za zabijanie pieskow  jak zaplacisz nie bedzie robil problemow z transportem  | 
|   |   | 
|  15-10-2009, 20:00 | #3 | 
| Guest Posty: n/a |   @up Ban? @topic Pewnie pieski jak gracz 2up idz i zapłac ja raz miałem za 3 pieski 2k | 
|   |