![]() |
#883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grek Arte
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: POGROMCA SISIKA
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
|
![]() Krzysiek kupil komputer ze ma zainstalowana Viste?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#884 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jego stary komp ledwo co chodził A Ty Szczygieł mówisz o skórkach? Krzysiu nie umiałby ustawić
![]()
![]() |
#886 |
Użytkownik forum
|
![]() bardzo dobrze zrobili, w koncu gm'y sa od banowania ludzi, ktorzy lamia zasady tej gry, prawda?
|
![]() |
![]() |
#887 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabiles moje marzenie
![]()
![]() |
#888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2009
|
![]() Oj krzysiu krzysiu... tutaj mozesz byc 260 ms - addon ... w real life bedzie i jestes tylko 0 ... gruba klucha - cipa ... ktora kebab i tortille kolegom w zebach nosi... karaj ludzi na expa tutaj , tak jak zycie Ciebie skaralo ... chcesz nam moze opowiedziec? Kozaczysz na Guardii , bo nigdy kolegow nie miales albo mieli Cie za zwyklego dupowlaza i sie odwrocili po czasie? Co ty chcesz osiagnac wychodzac z domu do swojej slynnej "restauracji" ... robiac "zakupy" ze swoich 4000 zl w banq!! dla siebie i dla kolegow... jol ! Czekajmy az tibia upadnie, czym sie zajmiesz? Bedziesz biegal po miescie i auta nadupcal "exevo gran mas vis" "exevo gran mas vis" ... a moze trapowal ludzi w kolejce do banku? Zycze Ci powodzenia, dzieki tobie przynajmniej gp moje z allegro zlazi ;*
ps nadal czekam na fotke i adres , bo cos wypekales wczoraj ps2 bez chara byles 0 , teraz jestes na minusie czlowieku ... ktorego teraz kupisz? |
![]() |
![]() |
#890 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() Taa, Mati "sharował" ze mną 2 dni , nazwij to jak chcesz xd
wbił mi chyba 2 lvl'e na wrl i quary pobił ;] a co do "ściery" jak tak go nazywasz, to uwierz, że w głowie ma poukładane chłopak i nie krzyczy do każdego ' kara ! ' Ostatnio edytowany przez Haally - 14-10-2009 o 13:28. |
![]() |
![]() |
#891 |
Użytkownik forum
|
![]() hehe ;/
ale ten cera banuje za darmo na cascie ;/ |
![]() |
![]() |
#892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2009
|
![]() Ja sie odnioslem do twojego rl life, a ty znow z Tibia wyjezdzasz? No masakra nie pytam z kim sharujesz tylko ile za chara dales na 240 lvlu? huh :< Nigdy sam nie zapracowales na chara od 1 lvla, prawda?
"Wczoraj byly kicki i nie logalem, pozdrow mame." no wlasnie ... gimnazjalna zagrywka ;< rownie dobrze moge powiedziec , u mojej dobrze pozdrow swoja jol. To co z ta fotka ? Mowiles ze masz wyjebane , a jednak sie wstydzisz czy jak? No nie mam pytan, czujesz sie wjechany na ambicje? Ps jak wrocisz z "restauracji" to odpisz ;* |
![]() |
![]() |
#893 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spanie jest dla ciot
Gingerbread cookies Pierwszy taki @Down: Było pytanie chyba co to szkoła jest a nie jaka to tak w moim dobitnym tłumaczeniu bez przecinków
![]() Uprawiamy hejting ![]() |_|0|_| |_|_|0| |0|0|0| Ostatnio edytowany przez AbraUK - 14-10-2009 o 23:02. Powód: Chcesz zobaczyć co się stanie czekaj kilka chwil |
![]() |
![]() |
#895 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#896 |
Użytkownik forum
|
![]() czysiek do szkoly
|
![]() |
![]() |
#897 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Lokacja: BDG
Imię: EVIL BUSIO
Gildia: 1 osobowa armia
Świat: Guardia ots
|
![]() Ja pierdole jak zwykle musicie sie cisnac .`.`.`.`.Anczej pokaz mi kurwa chodz jedna osobe na tym otsie ktora zrobila chara od zera i gra nim sama nie szarujac to raz . . .dwa smiejesz sie z krzycha. . . a cala guardia jebie sie z ciebie panie HITING HORSE . Masz jakies braki to napisz do ziarna i nie zachowuj sie jak denis jedryjas !
PJONA! Ostatnio edytowany przez CojestDoktorku - 16-10-2009 o 11:18. |
![]() |
![]() |
#900 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Lokacja: BDG
Imię: EVIL BUSIO
Gildia: 1 osobowa armia
Świat: Guardia ots
|
![]() masz zebys nie pierdolił ze sie anonimowo napinam lub wstydze czy cos ziaaam !
![]() Wiesz o co kaman czy tu tylko sprzatasz? Ostatnio edytowany przez CojestDoktorku - 16-10-2009 o 10:57. |
![]() |