![]() |
#1721 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hated by many,
Loved by few, Recognized by all. nic dodac, nic ujac ![]() Yours Waszka
|
![]() |
#1722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok, łapcie camy z dzisiaj:
http://www.***********.com/458631600.html <- Limehit, Marjola http://www.***********.com/141507530.html - <- Stofieballofie PS. 16:07 Panoramixiis [126]: zal 16:07 Panoramixiis [126]: mi was;/ GZ dla niego rly! Stał obok Aglerera, a nie przytrzymał mu locka _/. Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 16-10-2009 o 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Yours Waszka aka Glorfindel
![]() |
![]() |
#1728 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee... co ty pierdzielisz? I o co ci chodzi? Albo mam racje, albo nie. Jeśli nie to udowodnij, że się mylę. Bo ja ci mogę udowodnić, że poza mądrzeniem się na forum jesteś w tej wojnie niezauważalny.
@down no popatrzyłem, i co? I jak możesz wypowiadać się w takim tonie, skoro nie wiesz nawet z kim masz do czynienia? Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 16-10-2009 o 21:10. Powód: ten chłopak na dole |
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ty sie osmieszasz swoja głupotą ale to wiemy nie od dzis.Przez to dretwe pisanie na tibii.pl wyrobiles sobie opinie takiego tepego przydupasa,wiec chyba by było lepiej jak bys sie w ogole nie wypowiadał.Ale teraz juz za pozno haha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety muszę przyznać, że też miałem tą wątpliwą przyjemność spotkania na swojej drodze tego całego Mariela czy jak mu tam. I muszę przyznać, że to bardzo przykry gość. Wpada do depo, wyzywa wszystkich na około, od razu widać, że to ktoś od Haosa - ta sama krew. Zresztą wystarczy spojrzeć na jego posty na forum, lub chociażby na ten dopisek w profilu, gdzie wpisuję się nazwę gildii i już widać z kim ma się doczynienia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: DRAKE
Profesja: Elder Druid
Poziom: 120
![]() |
![]() no patrz jaki ze mnie niedobry chlopak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() tyle pierdolenia a kazdy z nas lizal dupe na poczatku kariery na azurze, tyle ze teraz mariel moze grac dalej a wy kurwa musicie robic na nowo chary zeby tu grac ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Artemon
Poziom: 6
Skille: 6/9
Poziom mag.: -2
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ci co tak sadza to jest conajmniej polowa azury ale spoko- bo to ty jestes posmiewiskiem i kazdy ciebie ma za mega nooba, nawet nikt na ciebie nie chce noobami akcji robic bo mowia ze szkoda uj,i ja osobiscie na ciebie nawet bym nie mial ochoty nasrac na ciebie ale spoko, mysl sobie ze jestes kims waznym, bo tylko z takimi leszczami jakimi sa nephilims mozesz zostac "kims".Dobrze wiesz ze na prv msg urb by ci nigdy nawet nie odpisal bo jestes lamusem ;] z reszta wiekszosc "liderow" nephilims typu sherion w zyciu by nie dostala inva do wanted gdyby urb nie byl na wakacjach i morson nie dal im wbity.Swoja droga urb sie w*****l jak zobaczyl haosa,sheriona etc w wanted bo nigdy nie chcial im dawac inva bo mimo ze maja nie najgorsze pvp to sa cipkami taka prawda
|
![]() |
![]() |