![]() |
#1562 |
Użytkownik Forum
|
![]() chodzi mi o ogólne instrukcje, gdzie zdobyc jakies lepsze eq, czy wszystkie skille wykupić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Najlepszym rozwiązaniem będzie R/Mo (łowca/mnich). AP (punkty atrybutów) inwestuj w Marksmanship (nie pamiętam jak to było po polsku... specjalizacja w łukach? łucznictwo?), Expertise (eee... ekspertyzna, znaczy... specjalizacja? forgot, sry) i Healing Prayers (modlitwy leczące? xd) od monka.
Zwykle tak się gra, zresztą na niskich lvlach to nie ma większego znaczenia, bylebyś nie grał np. R/M e (łowca/mesmer) i nie łaził ze staffem rzucając Drain Delusions czy Fragility mesmera... Bo raz, że będziesz padał na każdym spotkanym mobie, a dwa że wszyscy będą cię wyzywać od głupich noobow, idiotów itd. ;) Na wyższych levelach polecam PvXWiki, mnóstwo buildów na każdą... okazję :D Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 18-10-2009 o 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli wszystko co robiłem jak na razie, robiłem dobrze
![]() 6 poziom jak na razie, nudaaa xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pewnie masz questa na zdobycie First Spear (tytułu Pierwsza Włócznia)?
Najgorszy moment w NF. Bleh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Użytkownik Forum
|
![]() Własnie tak, okropne, od jakiego można chodzić na PvP areny?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niedaleko Kamadanu jest jakaś arena, ale lepiej założyć postać PvP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam postać do PvP - Derwisza, nawet ładnie się kosi tylko porównując do innych postaci - te są do gry fabularnej ? Gdyż co niektórzy mają takie zajebiste eq.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dostałem się do jakiejś gildii, 7 lvl wbity. Jak zdobyć jakieś lepsze przedmioty? Zrobiłem sobie wdzianko Słonecznych Włóczni i co dalej z eq?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie kupuj nowego eq w każdym nowym napotkanym mieście, max dla rangera jest arm 70, ja tam zwykle robię tak, że kupuję raz nowy armor, taki średni, a potem od razu ten maksymalny. Oszczędzać kasę trzeba :]
Lepsze przedmioty można zdobyć albo kupując, albo zbierając z potworków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Tutaj znajdziesz wszystko.
http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page Pomoc w Misjach (jak zrobić). Jak będziesz posiadał środki na presting armor to sobie będziesz mógł zobaczyć jak dany wygląda by potem nie bluzgać merchanta za brzydki armor ;s. Są opisy wszystkich skilli, gdzie je nabyć/zdobyć. Pomoce w questach również są. Ta wikipedia, aż rzyga informacjami o GW. Itp.
![]() Ostatnio edytowany przez czuczu20 - 18-10-2009 o 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1572 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbym wszystkim podziękować za pomoc, ale nie wiem jak. o mam pomysł, podajcie swoje numery kont! xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbym, aby poniżej wpisały się osoby obecnie grające w Guild Wars ; razem z dodatkami jakie posiadają. Zrobię listę:
1. Patricia Ermd - Ja 2. Kamil Young - Cygan Slejter 3. Just Sephexis - _WrD_ Ostatnio edytowany przez Smoczek8228 - 25-10-2009 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Jak wszyscy wiemy (albo nie) wczoraj zaczeło się świeto hallowen w Guild Wars
![]() Zapraszam wszystkich ktorzy graja do wspolnego swietowania hallowen w GW Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 09-12-2009 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Po za jakims turniejem przebierancow, nic nie znalazlem. Nie ma czegos w dawnym stylu, czyli misje na czapki i etc.? ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ee, przechodzę Propha, doszedłem do Lion's Arch. Ale zdziwiło mnie jedno. W misji tuż przed LA, Gates of Kryta, widziałem same 20 levele. Normalnie masę, a team na moim poziomie (10-15 lvle) zbierałem dwie godziny. Co tam takiego jest dla 20 lvli? Tzn. wiem, że HM itd, ale w żadnej innej misji nie ma tylu hlvlowców. I do tego 98% to postacie z Factions. Nigdy moją skośnooką elemką nie odczuwałem potrzeby przesiadywania w Gates of Kryta, wtf? oO
edit: Co do postu Smoczka: Just Sephexis - monk. Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 25-10-2009 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
Zaishen Mission ![]() Codzienie masz inne. Np dzisiaj masz Akademia Nolani, i jezeli ją przejdziesz to dostajesz od npc w swiatyni baltka nagrody. Dodatkowe nagrody sie dostaje za przejscie misji w Hard mode. To jest dobry sposob jak chce sie osiagnac tytul "Straznik" albo "obronca" bo latwiej o ekipe ![]() Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 06-11-2009 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Kurcze mam teraz mnóstwo wolnego czasu , chciałabym wrócić do gry . Mam jednak dylemat ... nie wiem jaką postacią zacząć grac , liczę na to ,że mi doradzicie
![]()
![]() |