|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Witam!
Przychodze do domu ze szkoly patrze przyszedl list z rec keyem ;] No to super, wchodze na tibia.com wszystko zrobilem i jak sie zalogowalem na stronie to mi pokazalo ze dostalem bana 21 pazdziernika a dokladnie: "Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Warning: Account will be deleted in case of further rule violations! Reason: using unofficial software to play" po 1. co to za jakies czary mary, wogole nie mialem bota do **** jasnej po 2. czy to zanczy ze usuna mi konto jesli znowu dostane bana? popatrzylem troche na stronce i nie znazlalem opcji "complain" moze ktos pomoc ?? wiec jak do nich napisac ze do k*** nedzy nie bylo mnie przy komputerze 21 pazdziernika, i zresztazadnego bota nie mialem... w kazdym razie, rozczarowalem sie. Zaplacilem za rec keya przychodze do chaty, Ban. Jesli ktos wie jak pomoc, prosze napiszcie, z gory dziekuje i przperaszam. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Po 1 to pisze się po prostu.
Po 2 dostałeś bana za bota - masz/miałeś bota. Mogło to byc nawet kilka miesięcy temu. Co do tego delete acc za nastepnego bana - znajdź sobie jakiś słownik internetowy, nie mam zamiaru tłumaczyc tego jeśli to było już 9385 razy na tym forum. @down jeśli ja widzę napis Warning: Account will be deleted in case of further rule violations! to wiem co znaczy w 100% i nie muszę sie nikogo dopytywac, więc nie wyskakuj mi tu ze swoim angielskim bo najwyraźniej jest on na poziomie 4-klasisty. Ostatnio edytowany przez Erverse - 21-10-2009 o 19:21. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
po drugie, znam angielski lepiej od ciebie, tylko nie bylem dokonca pewien czy po czyms takim jest delete czy tylko ban na 30 dni po 3 NIGDY NIE MIALEM BOTA ! |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
Każda ingerencja w klienta gry jest nielegalna. Może tu jest problem?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() A nie dałeś nigdy kumplowi pasów a On Ci bota, nie włączył?
Tak dostałeś deleta: Account will be deleted - konto zostanie usunięte ;] |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie bylo zadnej 'ingeracji' NIC NIE ROBILEM
(jesli chodzi o angieslki to poprostu nie bylem pewien czy to bedzie ban na 30 dni czy delete, poprostu nigdy nie mialem bana albo poprostu za szybko przeczytalem tego commenta, w kazdym razie sorki) --- AnArAki dodał 1 minut i 33 sekund później --- mialem konto schakowane, wiec kupilem recka i przychodze do chaty ban.....ale hacker sie nie logowal na moje konto ponad 2 miesiace, wiec watpie ze to jakos razem idzie w parze Ostatnio edytowany przez AnArAki - 21-10-2009 o 19:31. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() Napisałeś, że użyłeś recka - domyślam się, że ktoś wchodził na twoje konto. A gdybyś przeczytał to, co akceptowałeś robiąc konto to wiedziałbyś, że CipSoftu NIE obchodzi kto, kiedy, jak po co i na czyim koncie - ważne, że złamał Tibia Rules. A jeżeli znasz angielski tak świetnie - to napisz posta na forum.tibia.com albo chociaż przeczytaj rules/jakiś guide.
I dla twojej wiadomości (i innych newbie, chociaż wątpię, że któryś użyje szukajki): Warning: Account will be deleted in case of further rule violations! Znaczy mniej więcej tyle: Uwaga: (twoje) konto zostanie usunięte, jeśli ponownie złapmiesz zasady. I następnym razem się nie bulwersuj ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Widze ze mamy do czynienia z inteligencją trampka. Chyba logiczne, ze skoro ty nie używałeś bota, to hacker to zrobił O.o A co do angielskiego to skoro go tak dobrze znasz to jestem na 100% pewny ze nie miałbyś żadnych wątpliwości...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() bylem w delikatnym szoku
![]() Wracajac do tematu, byc moze to byl hacker ale wciaz nie bylo go n moim koncie ponad 2 miechy, no ale trudno :/ bede walczyl a tibia.com ![]() dziekuje za wszystko ;] |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2009
Profesja: Knight
|
![]() Podaj link do tego tematu na tibia.com
|
![]() |
![]() |