![]() |
#3701 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() Cytuj:
![]() Widzisz ja tez umiem formulowac chujowe pytania ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() @rosi
do Ciebie aż mi szkoda odpisywac. @MR_FREEMAN hehe uważasz ze nisko poprzeczka była? Przez rok nikt do Ab nie wchodził. Mówisz ze było to nic a np. Jak Akon na msg of the day "Nie chodzic na blessa ab, nie interesowac nas bedzie jak tam padniesz bo nie przyjdziemy" Blessa się nie blokało ze wejsc tam nie mogłes poprostu kazdy był osrany ze masslog poleci tam od "smiesznych" 45atek albo ze mage bomba na brame lub statek i ktoś jest w dupie.
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3703 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() ja akurat zawsze miałem blessa z ab ;x nie jest problemem, ani nigdy nie było dla mnie wbiec do ab, więc dla mnie legendą nie jesteście tak jak to tamten ktoś zauważył... pk teamy na kyrze takie jak dancing shadows czy furions byli o niebo od was lepsi i mieli opanowane nie ab, tylko wszystko po kolei i robili takie akcje wszędzie nie tylko w jednym mieście, porywczo jeszcze w mieście obok, a nigdy nie słyszałem, żeby nazwali siebie legendą. wiesz jaka może być legenda pk teamu na morganie? nie ab, nie kara, tylko kopengas które pkowało 2-3 lata wstecz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Dokładnie Kopengasom moglibyście co najwyżej wylizać stopy, do nich za tamtych czasów mało kto nawet sie odzywał bo był osrany, że po niego wpadna a was mozna było sie bac tylko w tym śmiesznym mieście AB, a i masz racje zajebanie 1 osoby w 20 będac w tym samym czasie blokowanym przez 700 charow aby nikt nie mógł was zapierdolic jest naprawde imponujące
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
blokowani przez 700 charów, cale zycie w ab i mowi to osoba ktora padla 4x od nas i ani razu w ab : ) moj ostatni post na ten temat chcialem byc miszczem cientej riposty zakonczcie temat ab teamu bo nie ma sensu forum fight. Dla mnie najwazniejszy jest szacunek wsrod ludzi ktorymi sie otaczam niz wsrod flow które 23-24 czerwca przegrało morgane a 1 lipca wrócili na gotowe i okrzykneli sie wielkimi zwyciezcami (szkoda ze cipsoft zmienil pvp bo byscie mieli chuja a nie serwer) ab team retired od 1 lipca tak samo jak kopengas, svenska~, budas, avis dlaczego? przez update nie dlatego ze "byliscie lepsi" jak to okrzykujecie na calej morganie a zabic 50 najta zajmuje wam 30min. /magro
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3707 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() Edit: W sumie przejmowałem się abcokami jakoś bardziej tylko wtedy, gdy musiałem kupić bless, bo po prostu szkoda by było paść. ![]() @ UP (szkoda ze cipsoft zmienil pvp bo byscie mieli chuja a nie serwer) Wiadomo Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 24-10-2009 o 14:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3708 |
Użytkownik Forum
|
![]() Padłem od was 2 razy a nie 4 co do tych smiesznych dedów tak byłem jebanym noobem który panikował jak pojebany więc nie dziwo ze ujebaliscie mnie w tak a nie inaczej żalosny sposób w tym 1 ded kiedy miałem facca a leczenie 130 pallka na faccu mozna smiało porownac do 60~ sorca? A nawet nie, pozatym wtedy Flow nie istnialo wiec nie mial kto wam spuscic wpierdolu po moich zgonach, wyjątkiem były 2 osoby ktore bez zastanowienia pobiegły na pełnej *****e wtedy w thais czyli Lhoptic i Keri. Co do tego, że przegraliście przez system oczywiście masz racje jak nigdy to dlatego każdy ktory wynurzyl pizde z pzta od was zdychal po upływie 5 minut i było to PO TYM FERALNYM SYSTEMIE więc błagam cie nie ośmiesaj sie wyjebalibyśmy was predzej czy później, prawdy nie oszukasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Kino Zakondix
Poziom: 110
|
![]() Uaaa co za wstyd ;D 1-20 :>?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3710 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co się stało ?
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3711 |
Użytkownik Forum
|
![]() wpierdol na szybko na waspach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() A ten nie moze odpuscic xD
Dobra, jeszcze dedykacja dla Grebolka: ze z tym pitbulem to nie ma duzo wspoilnego w rl z takim ryjem to najwzyej spaniel hahahahahaha Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 24-10-2009 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2009
Imię: Rony Clend
Gildia: Svenska Landslaget
Poziom: 162
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3714 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() gz bycia tam, bo skulla nie włączyłeś.
how sad. ![]() prawda jest taka, że jak na następnej akcji będą espaniole, to już nie będzie tak miło, bo wam psów na posyłki (w tym wypadku - wbijanie fragów) zabraknie (ot, taki Batukox, rs i jeszcze dzisiaj 2 fragi wbił + przefarbował nos na brązowo). Mnie najbardziej bawi to, że od nas najwyższą postacią był 90~ pal, było nas ok. 12 osób (w tym 3-4 na noobcharach), Flow przyszło jakieś 15 osób + noobchary do sd. Dobra zabawa dzisiaj była, oczekujcie powtórki z lepszymi technikami z naszej strony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoja ironia byla by zrozumiala gdyby padli na otwartm polu, ale def to akurat miejsce gdzie zabic jest kogos najciezej inteligencie. Nie ogarneli defa i padli. Proste... nikt sie tym zbytnio nie podnieca. I zaznaczam ze to nie zadne osiagniecie, po prostu chailem Cie uswiadomic ze nie myslisz chlopie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3716 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Apropo byles tam wogóle? Ostatnio edytowany przez Baus - 24-10-2009 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() Oct 23 2009, 17:50:29 CEST Crushed at Level 152 by Aikeryn, Akkumaa, Astarox, Davok, Hancy, Jamon Dulce, Saler, Sylzz, Xael Eoth and Xakru.
chyba sequelus nie wiesz co mówisz, bo oni w 10 osób mogli mnie złożyć więc nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3718 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ani razu na tym forum nie powiedziałem kto jest lepszy a kto nie, poza tym ty nie dostawales zapewne sio od nashgana Ostatnio edytowany przez Baus - 24-10-2009 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3719 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardol ladnie ogarnial, tak wiec szkoda jego zgona
![]() |
![]() |
![]() |