![]() |
#16461 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
reprezentuj JOT PE elo!;/ Cos z dzisiaj: http://www.speedy.share.com/data/427...ki%2Bzosia.cam Zosia Samsia - 168ed Darek Czaki - 214 rp ![]()
22:30 Grim Ziom [215]: xD 22:30 Kleczaj'ek [283]: z prostym 22:30 Kleczaj'ek [283]: mnie sciagnie 22:30 Kleczaj'ek [283]: ale chuj 22:31 Kleczaj'ek [283]: dawno nie padlem 22:31 Kleczaj'ek [283]: mozna isc 22:34 Kleczaj'ek [282]: no to juz padlem Ostatnio edytowany przez Grim888 - 27-10-2009 o 22:51. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#16462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2008
Stan: Niegrający
Świat: Refugia
|
![]() musze miec 200 lvl zeby z toba pogadac miszczu? [tak, celowo] na cascie jakos mi odpisywales
JOT PE 200%%%%%%%! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2009
Lokacja: sk8park
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcel The Blessed
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cassiee
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia/i inne
Poziom: 240
Poziom mag.: 82
|
![]() Cytuj:
popraw na wyboć, bądź co bardziej prawdopodobne w twoim wykonaniu kup ![]() @furek a co to za problem na tych waszych elf botach ustawić kombo na rp który ma 1,6hp~? jeżeli dla ciebie to jest osiągnięcie to jestem pełna podziwu ![]() HAJ FAJF ! ![]() ![]() @down a to sorry :/ no to zgadać się na vt!?
'im a gypsy, are u coming with me?' THE END ![]() Ostatnio edytowany przez kassii - 27-10-2009 o 23:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo
Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
|
![]() @kasi
Na Tescie raczej nie dziala bot????????????????????????
![]() 19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16466 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2009
Imię: Van Lyves
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Witch Hunters
Poziom: 161
|
![]() Specjalnie dla mieszkancow refugii zdjecia z pierwszej reki z tegorocznego jesiennego test serwera:
Travora Island depot ![]() NPC od transferow (dziwne tibia opiera sie na tematyce sredniowiecznej a npc wiedza juz wszystko na temat stron internetowych) ![]() Bank na tej wyspie ![]() Tu jest przyklad tzw. stosu- kiedy w ciagu 5 sec sprobujecie wejsc na pole na ktorym stoi kto inny to sie z nim "pokryjecie". Dotyczy to tez magic walli z tym ze wtedy m wall zniknie ![]() ![]() Troche zmieni sie wyglad dp-na tych czerwonych kratkach nie moga stanac 2 osoby. ![]()
![]() |
#16468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo
Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
|
![]() more plx xddd
![]() 19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16469 |
Guest
|
![]() @up
Twoje posty sa tak beznadziejne ani to smieszne ani nic. Pogrozasz siebie w taki sposob. Kogo interesuje ze on wydaje kase na tibie, jego sprawa tak jak i czas grania gdzie sie przyczepiasz do hardcorow. Jednym slowem zal dupe sciska bo inni maja a ty nie kolegow tez w tibi juz nie ma bo sie wszyscy odwrocili ;> |
![]() |
![]() |
#16470 |
Użytkownik forum
|
![]() Co do exhada z nim nie warto zaczynać, tam na pacca to z 300 zl wydał ale to nic(jak dla niego). Pamiętam jak jeszcze miał 40 lvl ed'em (35 najtem i chyba 20 palek) Mial outfity z addonami od A do Z softy, dh i inne drogie itemy (2 lata temu jakoś więc jeszcze droższe niż teraz) i oczywiście wypierał się, że nigdy nie zamówił nic na allegro, a gdy spytałem gdzie tyle kasy zarabia to napisał ,, Na wyvernie obok venore na softach ''. lub ,, Na dragonie w thais z demon skeletonami na softach ''. Ma 13 lat (będzie zaraz pisał, że 14.5 prawie 15 (jak dla niego). To jego życiorys nie chce mi się rozpisywac na jego temat (szkoda czasu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: Stargard Szczecinski
Imię: Sir White Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Siemix
Poziom: 213
Skille: 113/85
Poziom mag.: 26
|
![]() 115
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16472 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@heheczki aka nieogar yetti kupilem pacca 3x,czyli wydalem na tibie okolo 280zl, i co z tego? nie rozumiem cie czlowieku,spamujesz cale forum,ogarnij. A co paulstinhy,to on gra duzo dluzej niz ja,wiec pacc mial pewnie z 20 razy, moze zrobisz 9 lvla noobchara na elerze i zaczniesz spamowac tibiabr.com??????????
xddd Ostatnio edytowany przez TheMarcel - 28-10-2009 o 14:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16473 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie,jednak do tego kretynskiego lba nic nie dociera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16475 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
No exhado prosze cię ;/ chyba nie zaprzeczysz, że znaliśmy się około 2 lata? Addony to ty miales za jakies 800k wtedy (z rl qplem sie z ciebie nabijalismy, że taki lvl, a już tyle kasy na allegro wydaje). Ty kumpli nie masz (może regore nie zdziwie się jak będziesz na lodzie niedlugo). Co do softow to ja swoje widziałem i wiem, że bez allegro byś nie miał nawet 1kk do tej pory boś ci***. Mówisz, że masz tyle kasy bo masz 3 chary 80+, tylko dziwne, że żadną postacią nie zrobiłeś POI. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16476 |
Użytkownik Forum
|
![]() 150
![]() co do eq zaraz zaczniecie sie czepiac wiec -sellam gp na allegro -nie jednemu z was wysylalem -wiec oszczedzcie sobie ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cawek - 28-10-2009 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16477 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja myslalem ze na guardii graja pojeby...
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#16478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2009
Lokacja: Racibórz
Imię: Ferax Uzra
Profesja: Paladin
Poziom: 278
Skille: 113/89
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
Po 1. Dla żartu czy nie dla żartu ale to napisał... Jakbyś nie zauważył od czerwca nie grałem więc nie wiem kto jest twoim "kolegą" a kto nie. Po 2. Nie Twoja sprawa ile grałem jak miałem okres 4 miesięcy które mogłem sobie "przegrać"... Nie miałem kompletnie nic innego do roboty. Żal Ci? Po 3. Jesteś no lifem bo nie wiem którego to już masz chara i nadal udajesz, że jesteś pro elo. Po 4. To na czym hunciłem nie powinno Cię interesować. Każdy hunci gdzie mu jest wygodnie i gdzie ma dobry exp oraz loot. Po 5. sam siebie wjebałeś, że jesteś nikim ponieważ jak sam stwierdziłeś -używasz bota- i jak widać nie widzisz w tym nic złego, więc udowadniasz, że jesteś nikim i, że nie potrafisz grać. I to Ty nie masz mózgu ponieważ te argumenty jak zwykle nie wejdą do twojej pustej głowy i je zanegujesz wymyślonymi swoimi argumentami. Elo /Ferax/
08:06 Goratel [204]: ide pod prysznic 08:06 Goratel [204]: i wychodze Ani w jedno, ani w drugie nie wierzę ![]() Bash xD <lyczos>omg ,ludzie to mnie czasem dobijają.. : D <Tabrox> ? <lyczos> bo wiesz, ja pracuje na infolinii w 36.6 - tych od tel. kom <Tabrox>no i? <lyczos>i dzowni dziś koleś i że on wolałby jednak tego bobra |
![]() |
![]() |
![]() |
#16479 |
Użytkownik Forum
|