|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#14282 |
Guest
|
![]() Gdzie moge w miare szybko expic Sorcerer lvl 38 mlvl 35. Posiadam blue robe blue legs i vampire shield.
A i postać ma pacc. |
![]() |
![]() |
#14283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Venominus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Endless Nightmare
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 51
|
![]() 15 lvl druid facc 15 m lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2009
Profesja: Knight
|
![]() @UP
Idź na rotwormy w thais. Jakoś 8-10k/h będziesz mieć a jak na twój lvl to bardzo dużo. Możesz spróbować posolować cyclopsy, ale żeby tam już poexpić to minimum 20lvl i musisz być ogarnięty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2009
Lokacja: Piekary Śląskie
Imię: Exor Cabael
Profesja: Druid
Świat: Astera
![]() |
![]() Proszę o odp. gdzie expić :
Info Druid 37 level 38 mlvl Facc Eq Hotm, Focus cape, b legi, demonka, hailstorm rod, bohy Możliwości Dużo kasy na waste. Rozschodzi się tylko exp (duży) Proszę o sensowne odpowiedzi, z góry dziekuje Pzdr. Exor ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#14286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 135
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Na Facc nie poszalejesz. Na dragi idź ewentualnie deep fibula z blokerem i icicle/avalanche, dc solo Nie mam więcej pomsłów dla druta :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: Warszawa
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Siemka, mam taki w sumie mały problem. Niby wiem gdzie mogę expić, ale może polecicie mi coś lepszego.
Mam Knighta 30 lvl (facc) 80/80 DSM, Demon Shiled, Crown Legi, Wariorr helmet i noble axe. Co proponujecie? Dzięki i pozdro
![]() |
#14288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2009
|
![]() Najniższe poziomy 'tomba' na facc'u czyli tam są 3 dragi, crypty, mumie, beho. Będzie tam z 20k/h. Możesz pójść na cyclopy na mount stermunt. Obok 'tomba' jest też kopalnia dwarfów guardów, spróbuj tam poexpić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14289 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2009
|
![]() Witam,
posiadam 86 ms na serwerze non-pvp (niestety) i nie wiem jakie wybrać miejsce do efektywnego zodbywania doświadczenia (bez waste). Obecnie siedzę na ancient scarabach ale to już jest trochę monotonne, a exp nie specjalny (bez bonusa happy hour w granicach 60k/h) jedyny plus tej miejscówki to kasa, kokosów nie ma ale jest jakiś zarobek biorąc pod uwagę, że to MS, a nie EK czy RP. Żeby nie było, że kupiłem tą postać na allegro to podaję moje miejscówki, na których myślę osobiście, że można popróbować. -Zostać na ancientach do ~100 lvl, -Bog Raidery w Edron/Yalahar lub innych terenach, -Worker Golemy w Yalahar, -Necro/Hero w Yalahar, -Hero Cave w Edron, -Jakieś średnie miejscówki GS'ów, może Goroma, -Crystal Spidery (?), nie wiem nie znam widziałem w jakimś poradniku dla MS'a, -Hydry, ale co gdzie jak to nie wiem, które wybrać i które byłyby najodpowiedniejsze, -Jakiś Dragon Lair, np. darashia I proszę o opis, gdzie może być dla mnie najelpiej na tym lvl lub podanie innych, lepszych mam nadzieję miejsc. Wiem, że zawsze najlepiej jest samemu sprawdzić gdzie jest mi najlepiej, ale żeby dobrze przetestować jakieś miejsce potrzeba czasu (Obczajenie terenu, zrozumienie "o co chodzi" na danej miejscówce) a na takie zabawy wydaje się bardzo dużo kasy - manasy, ew. runki. I po sprawdzeniu wszystkich miejsc, który mogłyby się okazać 100% klapą straciłbym naprawdę sporo kasy, na co MS'em nie mogę sobie pozwolić. Uff, ale się rozpisałem mam nadzieję, że nikogo nie zanudziłem ![]() Bardzo proszę o pomoc i dziękuję za uwagę ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#14290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2009
Lokacja: Cardiff
Imię: Edep
Świat: Luminera
Poziom: 45+
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ![]() oczywiscie pacc ![]() poprosze o: 25k/h~ duzy + 30-40k/h bez waste 40k/h+ moze byc waste expowiska ktore znam (nie piszcie o nich): malpy, zolwie, barby, tomby, mistrock, cyclopolish z gory dzieki
![]() |
#14291 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14292 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 08 2008
Lokacja: tarnobrzeg
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: B***O
Świat: kyra
Poziom: 62
Skille: 81/79
Poziom mag.: 45
|
![]() 55 ms expie na water elementalach czesto zajete.Exp zeby byl tak kolo 100k.h moze byc lekki waste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14293 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
Imię: Nath Teran
Świat: Celesta
Poziom: 143
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nath015 - 31-10-2009 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Venominus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Endless Nightmare
Poziom: 60
Poziom mag.: 51
|
![]() 20 ED PACC m lvl 22
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2009
Imię: Damian Zajec
Poziom: 71
Skille: 75/73
Poziom mag.: 6
|
![]() 101 ed pacc serwer harmonia
exp żeby był dość duży minimum 170k/h bez bonusu 250k-300k/h z bonusem czekam na odp może być waste |
![]() |
![]() |
![]() |
#14296 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Lokacja: Daleko
Imię: Vevir Atrio
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 56
Skille: 78/63
Poziom mag.: 15
|
![]() 20-30lvl + [ roty darashia , larvy + scaraby]
30-50lvl + [ elementale , dragi , yalahar ] 55 lvl + [ tutaj to samo co up tylko wieksze ilosci lub cos innego ] Potem powinno juz isc git , i tak odemnie Druid/Sork zawsze maja waste jak chca expic szybko , Knight ma jej najmniej ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14297 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 08 2008
Lokacja: tarnobrzeg
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: B***O
Świat: kyra
Poziom: 62
Skille: 81/79
Poziom mag.: 45
|
![]() 55ms m lvl:43.Expie na water elementalach w port hope ale tam zawsze jest zajete.Expilem juz na ancientach,earth elementalach,mutated ratach nie przypadly mi do gustu moze ktos mi poradzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2009
|
![]() Witam,
Dostałem od kolegi 70 RP z 16 mlvl, skillami 84/57. Zakupiłem na niego eq pall arm, bohy, blue legs, rh, p ammy, demonkę, i royal speary. Wcześniej grałem swoim 76 EK (85/84 avenger), i znajomych charami: 78 MS i 60 ED. I problem jest w tym, że na Venore Dragon Lair dużym, w podziemiu prawej wieżyczki. MSem, EDem i EKiem o respawnach przy godzinie 20 wyciągałem 90k/h. A RP cieżko jest wyciągnąć 65k/h. Myślę, że jest to związane zbyt wolnym zabijaniem dragów. Maxymalne hity wchodzą po 220, niekiedy wchodzą sparki, niekiedy takie po 60. Czy dragi nie są odpowiednie dla RP? Moze mam za małego skilla ? Jak expić tym charem, żeby wyciągać 80-100k/h i wychodzić na 0 lub małe waste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14299 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2009
Lokacja: Kraków
|
![]() Spróbuj swoich sił na PoH.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14300 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Lokacja: Daleko
Imię: Vevir Atrio
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 56
Skille: 78/63
Poziom mag.: 15
|
![]() Mozę powinieneś trochę go podtrenować? wkoncu 84 dist to trochę słabo na taki lvl . Palek z 95 distem około expi szybciej niż ten ek czy ed/ms ;] na podobnych lvlach.
|
![]() |
![]() |