![]() |
#2002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2009
Świat: Azura
|
![]() Noi co wy chcecie od Konkreta?
Tyle się trzymał, i bawił się z nimi, więc nie wiem czemu mówicie konkret noob? ;o _/ 10:12 Isirattil [134] : spam 10:12 Tamtu has left the party. ("konkret noob"?) Ostatnio edytowany przez Pr0Stfu - 31-10-2009 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2009
|
![]() to był prawdziwy konkret ?? na moje ktoś inny nim wtedy grał bo z innych filmików nie ogarniał
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
Poziom mag.: 57
|
![]() Potrafisz czytać? Wogóle czy potraficie zrozumieć co ja napisałem? Chodzi mi o to że jest zarypisty, nieźle ogarnia a że takie dzieci jak wy nie potrafią zrozumieć, że jak ktoś napisze best pvp to oznacza że jest bardzo dobry. Widać że ty Acriati przes słowa "best pvp" rozumiesz tylko pojazd po kimś, że ma złe pvp, jest noobem itd. Zastanów się następnym razem jak coś napiszesz ;D A konkreta podziwiam za ogar ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2006 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yhy jakiś cam z nim w roli głównej?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2007 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jak by nie bylo,i tak bedzie dobrze.Jak bedziecie myslec ze macie szpiega,zaczniecie byc podejrzliwi w stosunku do siebie.Jak bedziecie myslec ze go nie macie,uspi to wasza czujność.Pozatym jesli jestes przekonany o tym ze nie macie szpiega,to czemu podejrzewacie kogokolwiek?
Cytuj:
A ty czemu nie zetniesz włosów?Robie to co uwazam za stosowne,a jesli ci to nie pasuje,ze nie podpisuje sie nickiem,poprostu nie komentuj moich postów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2009 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2009
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Chłopaki, jestem pełen podziwu, jeżeli chodzi o wasze akcje (Obie strony).
Nie, nie jest to kolejna prowokacja. Naprawdę widzę tu takie rzeczy (.CAM), na które bym w życiu nie wpadł, więc Szacun dla was. Moglibyście tylko dać spokój z tym ciśnięciem się na forum, i zacząć zauważać wasze własne wady (Tu już nie mówię o Tibii). Jest to trochę dziecinne ;) Zauważcie, że zupełnie inne podejście jest do Marjoli czy Kiksa, którzy nie dadzą się sprowokować, a zupełnie inne do (Przepraszam jak źle napisałem wasze nicki, pisze z pamięci) Aricatii czy ZUtersky, którzy na każdą zaczepkę na forum, muszą odpowiedzieć swoją wiązanką, która najczęściej polega na "A TY: A) Jesteś Botem B) Gówno wiesz o zabijaniu C) Jesteś z Wanted/Nephilims, czyli jesteś "Ten Gorszy". Dajcie se spokoj, bo niepotrzebnie wam ciśnienie skacze ;)
Forest Hunter :S Ostatnio edytowany przez Szalona_Sowa - 31-10-2009 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2011 |
Użytkownik Forum
|
![]() Popieram.
To świadczy, że są po prostu głupi. Nie chcę nikogo obrażać, ale takie są fakty. Mądry człowiek by zrobił tak: "A co mi tam.. To tylko głupia gra, co się przejmować opiniami osób poznanych w grze prze internet. Jak się chcą wyżyć, to proszę." Może trzy-cztery osoby z was by tak pomyślały (z tych którzy biorą udział w spinaniu) M.in Tak jak powiedział pan wyżej, Kiksu itp. Jego posty na zaczepkę to takie jak : "Co tam Nuriel?" itp. Mam nadzieję, że się skończy ta cała przepychana. Daję głowę, że połowa neph~ i połowa wanted, war temu, dała by sobie ręce i nogi uciąć, byle stanąć w obronie kolegi (który teraz jest po przeciwnej stronie...) A teraz? Tylko : Jesteś BOTem! A ty szmatą.. itd. (może wulgarnych wyzwisk u was (90%) nie dostrzegłem, ale u osób typu spirit-of-bicho, jest to zauważalne w każdym poście... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2012 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2013 |
Użytkownik Forum
|
![]() ;]
![]() (Wiem, że to mogła być prowokacja, żeby zobaczyć jaka będzie MOJA reakcja, na marne ;]) Ostatnio edytowany przez Pr0Stfu - 31-10-2009 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Użytkownik Forum
|
![]() tu sie mylisz to nie byla prowokacja. po prostu spier.dalaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn
Imię: Monek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 133
|
![]() Dzień Wszystkich Świętych [*]
Dziś wielki dzień, ważne święto narodowe, dlatego warto zapamiętać tych, którzy wiernie, ale bezmyślnie walczą, bez opamiętania i wszelkich trosk o swój budżet finansowy. Dzięki takim ludziom żyje się na azurze weselej ![]() ![]() Ci bohaterowie walczą o dobrobyt i spokój na serverze, lecz zawsze ze znanym skutkiem [*][*][*] Przepraszam za nie wymienienie wszystkich walczących. Tych których wypisałem widać, ich smierć na tibia.com
MONEK Ostatnio edytowany przez Acriati - 01-11-2009 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2016 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2009
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2018 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naśmiewacie się z takich rzeczy? Nie dopinguję żadnej stronie ale tu już przesada co wypisujecie ;D Jak można łączyć Święto zmarłych z tibią? Żal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |