|  03-11-2009, 19:34 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Czołg czy waga piórkowa? Witam,mam pytanie: Czy dla paladyna bardziej odpowiedni bedzie stroj ciezki: -DSM.demonka itp (itemy jak najlepsze ale ciezkie) czy lekki: -blue robe itp(lekkie ale malo arma) Otoz gralem postacia czołgowa i bylo nawet niezle-potworki malo walily a dosc czesto dochodzi do sytuacji ze potworek trafi.Ale odczuwalny jest brak capa.Co lepsze?Doradzcie prosze! | 
|   | 
|  | 
|  03-11-2009, 19:47 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 10 2009 Lokacja: sk8park Posty: 98 Stan: Aktywny Gracz Imię: Marcel The Blessed Profesja: Elite Knight Świat: Refugia |   zalezy od twojego stylu gry,czesciej chodzisz na hunty z ek - lekkie (wiecej ammo dluzszy hunt) a jak solo no to paladin armor g legi itp. Wszystko zalezy od Ciebie.. | 
|   |   | 
|  03-11-2009, 20:19 | #3 | 
| Guest Posty: n/a |   To moze ktos moglby wypisac jak on widzi minusy i plusy,to mi by bardzo ulatwilo wybor. | 
|   | 
|  03-11-2009, 21:17 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 11 2009 Posty: 46 Stan: Niegrający Profesja: Elite Knight |   Na niższym levelu zdecydowanie lekki ekwipunek. Do levela 30-35 : Palladin armor lub blue robe, plate legs, dragon shield, crown lub crus helmet. Na niższym levelu nie musisz nakladać jakiegoś super mocnego eq gdyż i tak nie masz zbyt częstego bezpośredniego kontaktu z potworami (sporadycznie). Poza tym na niższym lvlu masz zdecydowanie za mało capa.. Cap zużywasz na amunicje. O lepszym eq pomyśl na większym levelu kiedy to będziesz dysponował większą ilością capa i kiedy będziesz rzeczywiście potrzebował większej liczby defa. 
				__________________ Człowiek to stworzenie towarzyskie — zgodzi się czasem na samotność, ale nie zniesie, gdy nikt nie podziela jego zdania. Ostatnio edytowany przez Sardox - 03-11-2009 o 21:18. | 
|   |   | 
|  03-11-2009, 22:17 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2005 Lokacja: Bełchatów Wiek: 32 Posty: 519 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Royal Paladin Gildia: Arashi/KoA Świat: Thoria/Aldora   |   Docelowy set dla Paladyna to: Master Archer Armor, Yalahari Legs, MMS, Demon Helmet, BoH'y i oczywiście jakaś broń i oczywiście Royal Crossbow. Palkiem przede wszystkim rzeczy do Dista i jak najlepsza tarcza itd. 
				__________________ 'Świat schodzi na psy, razem z nim Ty wierzysz mi?' 'Niech rap da Tobie siłę, nadzieje i wiarę' | 
|   |   | 
|  04-11-2009, 18:09 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 09 2009 Lokacja: Wrocław Posty: 17 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Master Sorcerer Gildia: Moonblades Świat: Refugia Poziom: 153 Poziom mag.: 77   |   Tak jak przedmowcy, do 30-40 lvla wystarczy Ci lekkie EQ, przy okazji uzbierasz troche kasy, potem mozesz je z czasem ulepszac, do 80 lvla przewaznie juz ma sie zaje[...]fajne EQ. Potem oczywiscie MAA. | 
|   |   | 
|  04-11-2009, 20:48 | #7 | 
| Użytkownik Forum |   Ja bym założył coś takiego: crus helmet paladin armor blue legs boh demonka i platinum amulet, bardzo lekkie i takie starczy, potem tylko helm na demon zbroje na MAA legi na yalahar a demonka starczy bo lekka. | 
|   |   | 
|  07-11-2009, 17:41 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 05 2006 Lokacja: W piewnicy Posty: 88 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Sorcerer Świat: Berylia Poziom: >.< Skille: <><><> Poziom mag.: <>   |   siema. Grałem pallem i raczej lekkie eq jest lepsze bo. Przecież z dysta walisz to i tak potworki Cie nie dotkną a jak masz iść w miejsce gdzie jest dużo potworków i Cie napewno będą walić to jakiś cięższe eq weś i jazda    ps jeśli możesz kliknij w link w podpisie nic nie kosztuje a ja zarobie 1 pkt ;* 
				__________________ Xerena>Berylia  http://doladujsie.com.pl/index.php?q=set&u=86 <<darmowe doładowania na kom. wbij i pomóż a ja pomoge Tobie   | 
|   |   | 
|  08-11-2009, 22:22 | #9 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2009 Posty: 252 |   Zależy, zależy. Są pallkowie, którzy w teamach zastępują knightów, i wcale nie mam tu na myśli poziomów 300+. Jeśli idziesz na hunta - to jasne, lepiej założyć cięższe, lecz zarazem wytrzymalsze eq. Jeśli expisz solo na potworach typu nightmare, demon czy cokolwiek innego, co dużo bije - to właściwie nie ma znaczenia, bo i tak oberwiesz. Generalnie lżejsze eq jest lepsze. 
				__________________ Cytuj: 
   | |
|   |   | 
|  15-11-2009, 23:59 | #10 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 04 2008 Posty: 629 Stan: Na Emeryturze Imię: Krejzi skeejter Profesja: Master Sorcerer Gildia: Hornety Świat: Elysia Poziom: 55 Poziom mag.: 45 |   Cytuj: 
 Taki offtop glupi  Pozdrawiam skejtera  Mysle ze jak dla palka to najlepsza tarcza i najlzejsze EQ. A jak z boltami to tez lekkie  Przynajmniej ja zawsze mialem jak najlzejsze EQ  
				__________________ zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active | |
|   |   | 
|  12-12-2009, 11:38 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2009 Lokacja: Piekary Śląskie Posty: 41 Stan: Aktywny Gracz Imię: Exor Cabael Profesja: Druid Świat: Astera   |   Demonka jest ciezka o.O ? Zalezy od ciebie... Od stylu gry. | 
|   |   | 
|  24-12-2009, 12:44 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 09 2009 Posty: 22 |   ja proponuje takie coś; demonka-35 defa a leciutka dh-troche drogi ale zajebiscie wyglada, ma 10 arma i jest lekki pala armor-bo dodaje 2 disty blue legi-1 arm naprawde nie czyni duzej roznicy a sa lekkie bohy-raczej obowiazek p ammy-z blue legami to tak jakbys nosil g legi i scarf na 80+ kup se yalahar legi a na 100+ MAA, ofc jak starczy kasy | 
|   |   | 
|  03-03-2010, 17:18 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 09 2009 Lokacja: londyn Wiek: 30 Posty: 27 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Antica Poziom: 000 |   Duzo capa dobry armor ale loota nie zbierzesz duzo i krutkie hunty, mlao arm ale lekkie dlugie hunty duzo kasy wiecej expa ryzyko death i troche wiecej potek trzeba miec...... zalezy od ciebie | 
|   |   | 
|  03-03-2010, 23:29 | #14 | 
| Użytkownik Forum |   Nie odkopuj starych tematów cholera jasna! | 
|   |   |