|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#16361 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2009
Lokacja: b-stok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() hmm niech zgadne dopalacz jestes kolejnym idiota z cyklu "wyjebali mnie z furory" ,a teraz napinasz sie na forum zeby udowodnic ze zla decyzja bylo pozbywanie sie ciebie? Ostatnio edytowany przez mYchas - 04-11-2009 o 14:58. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#16362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() i znów nastał chaos o//
forum fajters ar bek uheuehu w ogole dzieje sie cos teraz na furce? Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 04-11-2009 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: POLSKA
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 000
|
![]() hmm chyba
![]()
![]() |
#16364 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Cytuj:
2)Nie musisz zgadywac, ty to wiesz że mnie wyrzucili z serwera i wiesz ze teraz sie będę sie napinał do rozpuku bo to zła decyzja była. Wez ty sie kurwa zastanów co piszes popaprańcu.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Chełm
Imię: Ortey
Gildia: Ekipa Polonez
Poziom: 100
|
![]() Wam sie nie nudzi to pierdolenie bez sensu?xd dobrze wiecie ze ta klutnia nie bedzie miala konca a jednak dalej sie napinacie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16366 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps. popaprancow poszukaj w rodzinie ,dlugo szukac nie bedziesz musial jebane dziecko ulicy ktore normalnego wyjasniania sprawy od napinki nie odroznia...patologia Ostatnio edytowany przez mYchas - 04-11-2009 o 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16367 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na 3miesiące pacca zarabiam w 2godziny swojej pracy wiec jakoś za bardzo mi nie szkoda tych śmiesznych pieniędzy chłopczyku bez pracy. Ty zamiast zarabiac swoje wirtualne kk bys kurwa poszedł do normalnej roboty bo bedziesz kolejnym idiotą na zasiłku a z tibi nie wyżyjesz lamusie
![]() Za głupi jestes na mnie. Idz lepiej sobie jakaś postac kup frajerzyno za swoje ciężko przybocone kaka. i juz mi nie odpisuj nawet bo mam w leszcza wyjebane ![]()
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#16368 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i po raz kolejny udowodniles ,ze jestes pierdolonym bezinteligenciem.
Wpisz w google/popytaj ziomkow od "JP JP NA 100%!!" co to takiego oznacza slowo "frajer".Co do kaka i mojej roboty to wole wlaczyc botai nazbierac te jebane kilka k na pacc niz tak jak ty robic z siebie zjeba na szostke z plusem i w wieku 20 paru lat wydawac realne pieniadze na jakas gre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16369 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#16370 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pierwsza sprawa. Frajerem zapewne byłeś, jesteś i będziesz. Dla mnie frajer to np. osoba która wydaje na coś pieniądze a gówno z tego ma. (np.kase na tą postac bez hunta a jednak z huntem). Ale nie martw sie bo wasze grono idiotów co tak kupują chary jest całkiem spore. Druga sprawa. Dla mnie wydac 90zl na pacca nie jest jak u ciebie cięciem żył bo to tyle kasy. Zdaje sobie sprawe że dla ciebie gnoja 90zl to dużo. Jak utrzymują cie starzy i jeszcze Ci kasy nie dają to pewnie masz naprawde ciężko, bo nawet na maliny nie mozesz pojsc zarobic bo nie ma sezonu i musisz poraz kolejny rok czekac. Wiec nie wydaje mi sie ze jestem zjebem bo na to kase wydaje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16372 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Frajer to konfident,sprzedawczyk ,a nie osoba ktora wydaje kase ktorej i tak w rzeczywistosci nie ma pajacu.
2.Zarabiam 5,800~zl miesiecznie ,a ty?ile wyciagasz na roznoszeniu ulotek albo zbieraniu puszek? 3.Po przeliczeniu na sniadanie,obiad i kolacje+fajki itp wydaje ponad 100zl czyli codziennie przejadam twojego paca wiec jakos nie ciazy mi te 90zl. 4.twoje grono idiotow od pacca na 90 dni jest wieksze od mojego :< 5.nie opisuj mi swojej sytuacji w rodzinie.Jak serio masz ,az tak ciezko zglos sie do "kochaj mnie" tam cie przygarna Ostatnio edytowany przez mYchas - 04-11-2009 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16373 | |
Użytkownik Forum
|
![]() co ................ --- Puff dodał 1 minut i 18 sekund później --- Cytuj:
czy ty piszesz do przyjaciolki ku!!a kogo obochodza twoje osobiste rozterki.
>Pro Evo< Ostatnio edytowany przez Puff - 04-11-2009 o 18:27. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie rozterki?O czym ty do mnie balwanie piszesz?Z reszta z toba gadam?nie to wypier**
Rozterka to problem...widzisz gdzies idioto zebym tam jakis problem opisal?Chciales tekstem zablysnac? Ostatnio edytowany przez mYchas - 04-11-2009 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16375 |
Użytkownik Forum
|
![]() dopalacz
morda w dupe i zryj kupe ![]() zarabiasz ty chyba zebrajac na tego paca od starych ,a jesli serio gdzies robisz to sory to daj mi adres/fona do twojego szefa to mu gratulacje wysle ,ze takiego tumana jak ty wzia do roboty ![]() tak z ciekawosci trzepiesz worki po cemencie czy smarujesz drzwi do lasu? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puff ![]() ![]()
wez zamknij zimno bo mi okno Ostatnio edytowany przez Dion - 04-11-2009 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 299
|
![]() O też się pochwalił... 5,800 zł miesięcznie ? myślisz ze ktoś ci uwierzy ? mój kolega ma hotel i kawiarenkę i jego stara zarabia 6000zl miesięcznie. Weź się jeszcze pochwal kim jesteś z zawodu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16377 |
Użytkownik Forum
|
![]() On ma firme przewozowa cos jakby przewozy prywatne w kraju za granice itp itd i tvn i hbo wiec jakos takos te 6 kola na miecha mu wychodzi
wez zamknij zimno bo mi okno Ostatnio edytowany przez Dion - 04-11-2009 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16378 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
Lokacja: Wysokie Mazowieckie
Imię: Viitro
Świat: Thoria
Poziom: 200
Skille: 10/28
Poziom mag.: 81
|
![]() Cytuj:
na jakim ty świecie żyjesz ziom ![]() Może te miesięcznie pomyliło Ci sie ze słowem rocznie;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16380 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie to zamknij pysk bo gowno wiesz na ten temat.To ,ze ty albo twoi rodzice,znajomi itd ciagaja po 1,400zl miesiecznie nie oznacza ,ze kazdy tak ma i musi tyrac po 8h dziennie przez siedem dni tygodniu zeby przez miesiac wyciagnac 1,5k ![]() up Nie wcale.Glupi robol na budowie od wykonczen bierze 25zl za godzine to masz pacc w 4h.Zeby zarobic w 2h na pacc musial by miec 50zl za godzine ,a jedyna taka robota do ktorej wzieli by przyglupa visa to czyszczenie zbiornikow na stacjach paliw...to juz wiem czemu vis jest taki wykrecony.Nawdychal sie biedaczek oparow i pisze mamroty na forum. Ostatnio edytowany przez mYchas - 04-11-2009 o 20:33. |
|
![]() |
![]() |