![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
![]() rotfl foch mi cie bez modów szybko sie nudzi obleganie zamkow to koszmar dwie godziny wchodzenia po kladkach , 50 rycerzami mozna wybronic atak okolo 500 zolnierzy (w jednym szturmie..)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Wreszcie coś ciekawego pojawiło się na rynku. Gram w Risena i nie powiem, bardzo zaciekawiła mnie ta gra. Najbardziej spodobal mi się chyba system walk wymagający odrobiny taktyki i myślenia, np. podczas walki z dzikiem niewarto zasłaniać się tarczą, lepiej odskakiwać, dzięki temu walki nie są nudne i monotomne. Oprócz tego stary, dobry usprawniony styl i klimat Gothica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gra ktoś w Guitar Hero World Tour na platformie X boxa 360 przez live? Bo jak tak to z chęcią bym sobie zagrał. Gamer Tag: Rayakon
![]() |
![]() |
#405 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Co za pieprzony fail. Blizzard zapowiedział konkurs na wygranie kluczy do bety SC2, który trwać będzie do 28 kwietnia. Ja liczyłem na to, że 28 kwietnia to już gra wyjdzie, po trwającej od listopada do ~max marca becie. A tu jest możliwe, że beta dopiero ruszy po 28 kwietnia. Tracę cierpliwość, a Blizzard ma u mnie dużego minusa. Zaczynam wierzyć, że tej gry nie kupie.
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 02-11-2009 o 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() O, widzę, iż to ten jeden z niewielu fanów, którzy cieszą się z 2'ki: P Ja jakoś nie moge się przekonać... Jeszcze mi się pierwsza część nie zdążyła znudzić: P Poza tym.. Bedzie część druga, gracze podzielą się.. I tak czasem ciężko jest zebrać 2 team'y polaków z ktorymi da się grać (czyt. bez zbytniego przeklinania i napinki...).
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Okrągły tydzień do MW2 : P
Kilka dni po MW2 premiera Assassins Creed 2. Gra zapowiada się bardzo, bardzo ciekawie. Premiera chyba 16-20 listopada. Ciekawe, ile mniej zysków ze sprzedaży będą mieli panowie z Ubisoftu tylko dlatego, że premiera jest kilka dni po MW2 ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 05-11-2009 o 09:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jutro europejska/polska premiera Dragon Age Origins. Ktos sie szykuje na ten tytul ?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Why? Dragon Age co prawda lekko skrytykowano, lecz to nie zmienia faktu, że jest to najlepszy RPG tego roku, a jeśli ktoś woli właśnie je od FPS-ów to wiadomo.
Poza tym słyszałem, że grając hardcore'owo można MW2 przejść w jeden dzień, a Dragona Age'a...hmm... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Co do długości gry - to nie jest argument. W MW2 można grać na multi taką liczbę godzin, czerpiąc z tego identyczną przyjemność jak w pierwszych minutach gry, że w porównaniu nawet z 80-100h Dragon Age może wypaść słabo. Poza tym zanim zdobędziemy ten 70 (?) poziom na multi, to "trochę" godzin też minie. Inna sprawa, że FPS zabierający tyle h gry na singlu co DE, jakościowo porównywalny z MW2 musiałby zajmować chyba ze 100gb. @down Ja jak widać najlepiej sprzedającą się kobietę ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 05-11-2009 o 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja tam wolę dziewczynę (Dragon Age)
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze skonczymy temat pokroju X czy Y ?
![]()
![]() |
![]() |
#416 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
http://www.gamespot.com/xbox360/acti...&mode=previews @ SC2 zapowiedziany na 2gi kwartał 2010 roku, tj kwiecień-czerwiec. Ciekawe ile w tym będzie faktów : P @ http://www.modern-warfare2.eu/latest....html#JOSC_TOP <3 Ostatnio edytowany przez Rybzor - 06-11-2009 o 22:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Zamowil ktos pre-ordera MW2? Kiedy gramy? ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja sobie zamówiłem w empiku z odbiorem osobistym. W dzień premiery się wybiorę : P
http://www.youtube.com/watch?v=s6G69sESIVY Recenzja MW2. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 07-11-2009 o 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestes pewien? Jak ja sobie zamowilem w empiku dragon age z odbiorem osobistym, to data odbioru ze sklepu miala byc tydzien po premierze -.- Zamawialem przez empik.com
![]() |
![]() |
#420 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie jestem, bo nigdy jeszcze w empiku w ten sposób nie kupowałem. Jeżeli się okaże, że w dzień premiery gry nie ma na półkach (co by było dla mnie dość dziwne), to wybiorę się do innego sklepu, np komputronika, gdzie powinno być na 100% (jest nawet taniej o 5 zł
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 07-11-2009 o 20:41. |
![]() |
![]() |