Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-11-2009, 00:35   #4001
MR_FREEMAN
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 10 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angelos Pokaż post
Nie ja wymyslalem teksty ani ich nie robilem , dostalem gotowe intro ich od drugiego ownera (zauwaz , ze wszystkie tak samo migaja i trzesą sie)

Po drugie - ch** Ci w d**e lamusie pier*****y , nie dla Ciebie zrobilem ten filmik.

Popros mame zeby obejrzala , napewno doceni , bo skoro umie uciekac przed pk i ustawiac bota , to i napewno doceni filmik o Tibii (tradycja rodzina wkoncu)

I popros tatusia o neta 100000 MB , bo bedzie Ci sie za wolno ladowal ;s

pluje w Ciebie,
Marcin.
haha wyluzuj macice synku, bo widze ze sie denerwujesz filmik byl umiesczony przez was na forum publicznym to znaczy ze chodzilo wam o to zeby on byl publicnzy jelopie czyli dla kazdego ! A jakby kolega wstawil napis ze smierdzisz kalem przykladowo po angieksu to tez bys to wstawil ? Nie znasz angielskiego to zapytaj kogos kto zna i wstaw pozadnie a nie bezmyslnie przepisujesz i robisz wielka pamiatke z waszych genialnych osiagniec z wielkim failem w postaci napisow pod nim. Chyba ze w gilid nie macie nawet jednej osoby ktora oganrnia jakos ang. to Ci wybacze
MR_FREEMAN jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-11-2009, 00:41   #4002
Gimli From Kazz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Gimli From Kazz ma numer GG 7208877
Domyślny

wylaczyli tibie to od razu forum żyje jak nigdy, nawet za czasów wojny
Gimli From Kazz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 00:43   #4003
Angelos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Canabis Pokaż post
Ja 2 gramy haszu. A i jeszcze jedno, Odzyskajcie server to w tedy my bedziemy spinac na forum i jarac dupe jak was ubijemy hahahah

a ja mysle , ze jak bierzemy sie za pisanie na forum , to przed zalozeniem konta uczymy sie jezyka Polskiego.

Najlepiej przepisac kazde slowo po 100 razy , zaczynajac od:

Pisze sie WTEDY , a nie W TEDY
...

to takie proste , prawda ?
Angelos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 00:47   #4004
Gimli From Kazz
Użytkownik Forum

Domyślny

A wiesz, że zdanie zaczyna się z wielkiej litery??
stary 06-11-2009, 00:52   #4005
Angelos
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MR_FREEMAN Pokaż post
haha wyluzuj macice synku, bo widze ze sie denerwujesz filmik byl umiesczony przez was na forum publicznym to znaczy ze chodzilo wam o to zeby on byl publicnzy jelopie czyli dla kazdego ! A jakby kolega wstawil napis ze smierdzisz kalem przykladowo po angieksu to tez bys to wstawil ? Nie znasz angielskiego to zapytaj kogos kto zna i wstaw pozadnie a nie bezmyslnie przepisujesz i robisz wielka pamiatke z waszych genialnych osiagniec z wielkim failem w postaci napisow pod nim. Chyba ze w gilid nie macie nawet jednej osoby ktora oganrnia jakos ang. to Ci wybacze
ehh... nie nawidze spinek przez klawiature i dla mnie to zalosne 'kozakowac na forum' , ale nienawidze , jak ktos mowi , ze moj Angielski jest slaby

Pisalem mature rozszerzona z Angielskiego i zdalem na 81% , wiec nie jest to taki najgorszy wynik ( co prawda nienajlepszy ) , ale jak chcesz to ustawimy sie na jakies vento i pogadamy , zobaczymy , kto pierwszy sie obsra koprem , bo gowno zrozumie.

A , i tak zupelnie przy okazji...

Pisze sie PORZADNIE , a nie pozadnie
....

ehh... to takie proste , prawda ?

Nie bede sie juz udzielal w tym temacie , bo mi sie plakac chce , jak widze tych naszych polskich 'fajterow'.

@Lavio
poprawilem napisy w swoim stylu (jutro z ranna filmik bd zupowany) sprawdz , czy dalej sa 'blendy ortokrawiczne' ok mistrzu ?

Signed,
Marcin.
stary 06-11-2009, 00:52   #4006
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimli From Kazz Pokaż post
wylaczyli tibie to od razu forum żyje jak nigdy, nawet za czasów wojny
No nie? Przez 24 godziny prawie 70 nowych postów. ;O

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grebol Pokaż post
Jak widze posty Canabis i Tjock~ to odbiera mi to w wiare ze byłem dobrym forumfighterem. Takiego poziomu nawet za czasów Bardola nie było
Lata na tym forum, lata powiadam Ci...

Cytuj:
Pisalem mature rozszerzona z Angielskiego i zdalem na 81% , wiec nie jest to taki najgorszy wynik ( co prawda nienajlepszy ) , ale jak chcesz to ustawimy sie na jakies vento i pogadamy , zobaczymy , kto pierwszy sie obsra koprem , bo gowno zrozumie.
Hahahah, nie radzę nikomu dyskutować z Angelosem, dzisiaj 30 minut rozmowy o j. angielskim mnie dobiło. Co prawda to prawda, gość język zna bdb.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 06-11-2009 o 00:54.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 00:55   #4007
Gimli From Kazz
Użytkownik Forum

Domyślny

Niestety, matura rozszerzona nie jest żadnym wyznacznikiem Twoich umiejętności... Znam osoby tępe które napisały ją dobrze a i osoby wręcz genialne, którym nie poszło.
Właściwym wyznacznikiem umiejętności może być to, iż pokażesz że masz jakikolwiek certyfikat. Zazwyczaj ludzie, którzy go piszą, mają już pewne umiejętności... Natomiast matura? Jest obowiązkowa i skonstruowana tak aby każdy mógł zdać, nawet jeżeli jest to rozserzenie.

Gonzo- ja jednak zaryzykuje )
stary 06-11-2009, 01:04   #4008
MR_FREEMAN
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
ehh... nie nawidze spinek przez klawiature i dla mnie to zalosne 'kozakowac na forum' , ale nienawidze , jak ktos mowi , ze moj Angielski jest slaby

A , i tak zupelnie przy okazji...

....

ehh... to takie proste , prawda ?

Nie bede sie juz udzielal w tym temacie , bo mi sie plakac chce , jak widze tych naszych polskich 'fajterow'.

@Lavio
poprawilem napisy w swoim stylu (jutro z ranna filmik bd zupowany) sprawdz , czy dalej sa 'blendy ortokrawiczne' ok mistrzu ?

Signed,
Marcin.
Wiesz.. musiales widocznie sciagac jak tyle punktow dostales. Bo uwierz mi ze bledy w tym filmie sa karygodne jak na zdanie matury na 81%, a nie jakies male wpadki. 'r' zjadlem jak i wiele innych liter w poscie wiec nie probuj za wszelka cene odegrac
stary 06-11-2009, 01:14   #4009
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Wiesz.. musiales widocznie sciagac jak tyle punktow dostales. Bo uwierz mi ze bledy w tym filmie sa karygodne jak na zdanie matury na 81%, a nie jakies male wpadki. 'r' zjadlem jak i wiele innych liter w poscie wiec nie probuj za wszelka cene odegrac
Czytaj wszystkie posty dokładnie - było już wspomniane chyba 2 razy, że to nie Vaoet aka Angelos jest autorem tekstów.

betewu, odpadamm na dzisiaj, pora poczytać gazetę i iść spać. Może jutro się jeszcze z wami pokłócę, ale to na chwilkę, bo wiecie, piątek, mam rl lajfa to trzeba się lansować.

90 postów w 24 godziny, gratulacje Panowie i Flow, mamy nowy rekord!

/TjockE

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 06-11-2009 o 01:17.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 01:16   #4010
MR_FREEMAN
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Czytaj wszystkie posty dokładnie - było już wspomniane chyba 2 razy, że to nie Vaoet aka Angelos jest autorem tekstów.
Ale on to wstawil czyli sie podpisal pod tym....
stary 06-11-2009, 01:29   #4011
Angelos
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

Sluchajcie ziomy , naprwade nie przyszedlem na to forum sie z kims klucic... Jedni mnie lubia , drudzy nie bardzo , nie mam do tego zadnych zastrzezen - wasza sprawa i to rozumiem.

Ale jeden fakt tylko chce wytlumaczyc.

Robie filmiki juz tyle czasu , ze nawet jesli bym nie ogarnial angielskiego , to napewno bym poprosil kogos , kto umie , by mi je napisal porzadnie. Bo zrobic filmik z bledami to Fail.

Poprosilem mojego ziomka o podrzucenie mi gotowego intra z napisami , bo nie chcialo mi sie nad tym myslec (Pisal je w momencie , kiedy ja sklejalem akcje).

Wiem , ze was to gowno pewnie obchodzi , ale kuje angielski 12 lat nie tlyko w szkole, ale takze 12 lat w prywatnej szkole , moj ojciec uczy w szkole sredniej angielskiego , bylem rok tutorem (co tez mnie podszlifowalo) , oraz jezdze co roku do rodziny na wakacje do Angli i specialnie cwicze z rodzina wszystkie czasy/koncowki etc.

Mozna powiedziec , ze z reszty przedmiotow zawsze chujowo mi szlo , ale Angielski to jedyny przedmiot , z ktorym sobie radze bez problemu i to wiem

Usunolem ten filmik , zrobilem nowy i dodalem swoje poprawki (oraz swoj angielski w napisach ), mam nadzieje ze sie wam spodoba.

Powtarzam jeszcze raz ( NIE JA ZROBILEM TE NAPISY , DOSTALEM JE W TRAKCIE ROBIENIA FILMU OD KUMPLA ! OBEJRZYJCIE RESZTE MOICH FILMOW I ZOBACZYCIE , ZE NIGDZIE NIE MAM BLEDOW , BO TAM WKLADALEM SWOJ ANGIELSKI )

Signed,
Angelos.
stary 06-11-2009, 01:36   #4012
MR_FREEMAN
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Sluchajcie ziomy , naprwade nie przyszedlem na to forum sie z kims klucic... Jedni mnie lubia , drudzy nie bardzo , nie mam do tego zadnych zastrzezen - wasza sprawa i to rozumiem.

Robie filmiki juz tyle czasu , ze nawet jesli bym nie ogarnial angielskiego , to napewno bym poprosil kogos , kto umie , by mi je napisal porzadnie. Bo zrobic filmik z bledami to Fail.

Poprosilem mojego ziomka o podrzucenie mi gotowego intra z napisami , bo nie chcialo mi sie nad tym myslec (Pisal je w momencie , kiedy ja sklejalem akcje).

Wiem , ze was to gowno pewnie obchodzi , ale kuje angielski 12 lat nie tlyko w szkole, ale takze 12 lat w prywatnej szkole , moj ojciec uczy w szkole sredniej angielskiego , bylem rok tutorem (co tez mnie podszlifowalo) , oraz jezdze co roku do rodziny na wakacje do Angli i specialnie cwicze z rodzina wszystkie czasy/koncowki etc.

Mozna powiedziec , ze z reszty przedmiotow zawsze chujowo mi szlo , ale Angielski to jedyny przedmiot , z ktorym sobie radze bez problemu i to wiem

Usunolem ten filmik , zrobilem nowy i dodalem swoje poprawki (oraz swoj angielski w napisach ), mam nadzieje ze sie wam spodoba.

Powtarzam jeszcze raz ( NIE JA ZROBILEM TE NAPISY , DOSTALEM JE W TRAKCIE ROBIENIA FILMU OD KUMPLA ! OBEJRZYJCIE RESZTE MOICH FILMOW I ZOBACZYCIE , ZE NIGDZIE NIE MAM BLEDOW , BO TAM WKLADALEM SWOJ ANGIELSKI )

Signed,
Angelos.
No okey powiedzmy, ze jestem Ci wstanie uwierzyc, ze wogole tego nie czytales Ale masz juz chyba nauczke i w przyszlosci nie dasz komus obcemu zrobic ci takiej kaszany jaka zrobil Ci teraz twoj kolega
stary 06-11-2009, 01:50   #4013
Canabis
Użytkownik Forum

Canabis's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2009
Lokacja: Stalowa Wola

Imię: Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rise
Domyślny

@2up
Urzekla mnie twoja historia... Musisz miec zajebiste kompleksy poprawiajac kazdego posta hahaha widac ze stary ci cisną jak nie odrobiles lekcji...

--- Canabis dodał 3 minut i 53 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leslaw Pokaż post
Może nie problem zabić kogoś kto się tego nie spodziewa, ale zbierz tylu ludzi do pk teamu jebany moronie i ustaw ich na boat trap, czy też naucz strzelać m walle.. nawet wy nie potraficie się zebrać dosyć szybko jak padnie ktoś od was, więc gówno wiesz a najwięcej szczekasz
Ty skoro nie umiem "MORONIE" (CO TO KURWA JEST HAHAH) czytac ze zrozumieniem to napisz mi to kurwa jeszcze raz. Bo myslalem ze jestes kurwa normalniejszy ale jak widac FORUM Zmienia ludzi

--- Canabis dodał 6 minut i 34 sekund później ---

Cytuj:

Po drugie - pluje na Ciebie lamusie , nie dla Ciebie zrobilem ten filmik.

I popros tatusia o neta 100000 MB , bo bedzie Ci sie za wolno ladowal ;s

pluje w Ciebie again,
Marcin.
Ty moze i mam wyjebane w ortografie bo na szkole mi nie zalezalo, ale dzieki temu kurwa nie mam takich kompleksow z dziecinstwa. W szkole to chyba kurwa cie palcem wytykali, ale masz racje teraz mozesz pluc przez internet bo od nikogo nie dostaniesz cepa w leb.

Ostatnio edytowany przez Canabis - 06-11-2009 o 01:51. Powód: Automerged Doublepost
Canabis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 01:56   #4014
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

@up
I ch uj ze nie potrafisz pisać wazne ze masz server.

@angelos
prosze nie pisz juz o twoim angielskim tylko przyznaj sie ze zjebales i tyle.
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..

Ostatnio edytowany przez Grebol - 06-11-2009 o 01:59.
Grebol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 02:00   #4015
Leslaw
Użytkownik Forum

Leslaw's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2009

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Canabis Pokaż post

Ty skoro nie umiem "MORONIE" (CO TO KURWA JEST HAHAH) czytac ze zrozumieniem to napisz mi to kurwa jeszcze raz. Bo myslalem ze jestes kurwa normalniejszy ale jak widac FORUM Zmienia ludzi
No chyba z angielskim też w plecy, zresztą sory poprawie się Ty musisz czytać coś razy pięć, pozdro! nie pisz już do mnie błaźnie, bo nie lubię Cie :<

@edit
idę spać, pozdro noł lajfy! ; D

Ostatnio edytowany przez Leslaw - 06-11-2009 o 02:02.
Leslaw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 03:09   #4016
Tymmon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Imię: Akon Yode
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:

No ja jestem ciekaw, kto "by się obsrał koprem".
stary 06-11-2009, 07:45   #4017
Angelos
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymmon Pokaż post
No ja jestem ciekaw, kto "by się obsrał koprem".

No wiem , ze jestes lepszy , no i co z tego ? zawsze sie znajdzie ktos lepiej znajacy sie na sprawie

@Gremb
Wiem , ze boli brak admina , ale i tak go nie dostaniesz :S

http://www.youtube.com/watch?v=9C1cbFyJ4J0

(nowy link do filmu z moimi napisami , podobne , ale bez wiekszych bledow )

Ostatnio edytowany przez Angelos - 06-11-2009 o 07:47.
stary 06-11-2009, 07:56   #4018
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:

Signed,
Angelos.
Powiadasz o języku polskim na forum, tak? No więc zaczynamy od sprawdzania twoich umiejętności.

1 akapit.
klucic? Co to znaczy? Ale to nic, podejrzewam, że chodziło o słowo kłócić..

5 akapit.
Fail. Anglii, nie Angli.
specialnie?;o Kolejna literówka czyyy...?

7 akapit.
Jeszcze raz... Co znaczy usunolem? Chodziło ci o usunąłem?

I w ogóle, po kiego grzyba robisz spację przed każdym przecinkiem? Po każdym otwarciu nawiasu? Nie ogarnąłeś jeszcze tego, że są to błędy?

Kolego, jak chcesz komuś cisnąć, że pisać nie umie, bądź chociaż pewny, że sam tych błędów nie popełniasz co? Bo takich 'failów' nie cierpie najbardziej.
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..

Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 06-11-2009 o 07:57.
xBardolekx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 07:58   #4019
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavi0 Pokaż post
Rozumiem fakt, że można popełnić lekkie błędy, ale na pewno nie tak rażące jak you (ARE? Present Continuous plxxxxx) fighting albo people (to samo) standing .. albo co znaczy enter the new hope? ;d
Lepiej rób po polsku niż pisz Kali pić, Kalli jeść.

Po drugie po co piszecie, że walczycie o free morgane jak jesteście pk team'em? For better place for you and me? I czemu zaprzeczacie samemu sobie? Mówicie, że pekujecie dla zabawy, a filmik mówi o tym by zdobyć server. ale.... wykonanie filmu w miarę godne podziwu.
Prawda jest taka że angielski w pewnym stopniu jest jak "Kali mówić, kali jeść" w porównaniu do języka polskiego. Gdyby angielski był zbyt skomplikowany jak polski nie byłby językiem światowym.

hue hue, chyba idziem na auree

edit, angelos, te "for free morgana" jakieś takie z dupy, serio :X

cze
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 08:09   #4020
Gimli From Kazz
Użytkownik Forum

Domyślny

angielski jest kali mówić, kali jeść, jeżeli nie używa się gramatyki (sam jej nie używam no ale to inna sprawa, że pisze po prostu prosto)
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania