|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() Team Hunty:
100 ED Hellspawny - z blockerem + sio <3 100 MS Hellspawny - z (?) blocker ma sie leczyc sam (?) mozna isc we 3 z ED << to ze blocker leczy sie sam to czysta ironia... 100+ ED Demy - z blockerem + sio 100+ MS Demy - z blockerem, a blocker leczy sie sam (?) mozna isc we 3 z ED << znowusz ironia 100+ ED Grimy - z blockerem 100+ MS Grimy - tutaj remis - blocker + MS + ED Grimy jak kto woli natomiast osobiscie wole hancic je samemu z ED Solo Hunty: 100+ ED Frosty - SD i lajt badz jak kto woli exori vis ale to dla ogarow 100+ MS Frosty - SD i to samo co ED + mozliwosc lurniecie kilku fro i bicie z Rage of the Skies 100+ ED DL'e - Exori Frigo ogolnie loozik 100+ MS DL'e - Exori Frigo ^^ Tutaj podalem tylko przyklady, a 100 lv dlatego ze od tych leveli nie ma zadnych problemow z hanceniem tego co wymeinilem. Jezeli ktos ma jakies zastrzezenia prosze pisac ![]() @Down: A czemu tak sadzisz?
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem Ostatnio edytowany przez Viscia - 30-08-2009 o 22:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorc lepszy i tyle
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Świat: Arcania/Berylia
|
![]() @up
Właśnie czemu? ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() moim zdaniem jedyne co druid ma lepsze od sorca to paral i sio, a z tego co wyczytałem chodzi Ci o solo hunty, więc do solo huntów sio nie potrzebne..
odpowiedź nasuwa sie sama, sorc |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Jezeli masz duzo znajomych an servie wez ED, jezeli bedziesz gral raczej solo wez Ms
![]() TAkie jest moje zdanie chociaz niestety doswiadczenie mam male bo wbilem sorkiem i druidem zalediwe levele 30-35 ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Świat: Galana
|
![]() mam 72 msa i polecam, wole solo expic a do solo ms jest na pewno lepszy. Sa problemy z kasa ale majac 800k mozesz poszalec, a ja musze za*******ac na ancienty. I wybierz co ci sie podoba, a nie co ci powiedza, w*****a mnie takie cos
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za odpowiedzi.
Jestem za sorcem ale mozecie cos jeszcze dodac ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2009
|
![]() 100+ ED Frosty - SD i lajt badz jak kto woli exori vis ale to dla ogarow
ja 75 ms solo fro z exori vis ;<. 87 ed solo fro z vis :< 100+ MS Demy - z blockerem, a blocker leczy sie sam (?) mozna isc we 3 z ED lipa jak sie ek solo leczy ;s;s;s ale mozna ale lepiej juz we 3 i jakis pro evul lepszy resp bo to mojim zdaniem sensu za bardzo nie ma zalezy jeszcze jaki lvl ek jak jakis low np 100-130 to waste lepiej jak blocker ze 160 jak solo leczenie nara czesz elo pozdero super pr0 ogarnicze pvp !!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, ja mysle ze on pisze ze mozna mniejszym lvlem visowac niz 100 na fro xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
nie rozumiem twojej wypowiedzi... On napisal ironicznie ze ms i ed wali tak samo z visa ^^ Ale itak juz wybralem ms ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
![]() |
![]() hm, ja Ci powiem tak
Miałem 135 ed i 146 ms, teraz wybrałbym ED. Gdy mialem ed, prawie nikogo nie znalem, ale dziennie dostawalem po kilka ofert huntu, i czasami oferte na jakiś service. Natomiast MSem nie mialem zadnych ofert czy cos, wtedy już mialem swoj team, msem na poi to jest cos pieknego, lecz jak dla mnie ed lepszy. A solo? Hmm... msem solo na frostach jest masakra, ed na wiekszym lvl na hff tez niezle, lecz do tego nie doszedlem, ja expilem na dl (ale to bylo chyba jeszcze nawet zanim inq wprowadzili :f)
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Imię: Cholernik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 252
Poziom mag.: 83
|
![]() mam 245 msa i wolałbym miec takiego edka ;[
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2009
Lokacja: Eudezet
Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: Vea
Świat: Titania
Poziom: 128
Poziom mag.: 70
|
![]() Realy ? Wytłumacz mi czemu.
Co do tematu. 50lvl , Utama , wybijasz Frosty z SD , bądź Vis Hura. Albo Workery z Gran Vis Luxa / Vis Hura. Jeśli byś miał blokera , to może jakieś Serpenty , Hydry z Vis Hura. Jak waścić to waścić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() jak masz zamiar expic z sd to biez ed ale wez msa bo te 800k szybko ci sie skonczy expiac z sd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() ^ Ale sie szybko obudziłeś, on ma już 89/90 msa ^^
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: a huj ci do tego
Stan: Niegrający
Imię: huj ci na imie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a huj ci do tego
Świat: a huj ci w dupe