![]() |
#11143 |
Guest
|
![]() Chyba każdemu Drogba punktuje w FPL
![]() |
![]() |
![]() |
#11144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Yoh, nie zczaiłeś ocb. z tymi porównaniami? XD HUshaUSHuAHSuAHSU ale zadziałało
![]() Podstawowa druga linia United wygląda tak: Giggs - Anderson (Carrick?) - Fletcher (zobaczymy co będzie z Hargro, ale obecnie DF24 jest uber) - Valencia Nie wiem jak śmiesz pisać, że Berbatovowi daleko do czołówki. Leniwy? Czytaj komentarze Cristianowców, dla których United powinno sprzedać Scholesa. Takie porównania są głupie, bo Fabregas gra o wiele bardziej ofensywnie niż piłkarze ze środka broniący barw Manchesteru. Porównać Rosickiego też się nie da, ale od Fletchera chyba żadna drużyna nie wolałaby go w środku (oprócz Arsenalu rzecz jasna). Giggs > Nasri, nawet w tym sezonie (jak na razie). BTW. Gdzie ja napisałem, że pomocnicy United są lepsi, że to pisałeś? XD No, nie licząc tamtego sezonu. van der Sar > Almunia O'Shea < Sagna Ferdinand/Evans > Gallas Vidic > Vermaelen Evra > Clichy Valencia < Arshavin Fletcher > Song Anderson < Fabregas (inny typ zawodnika, ale Anderson i tak wyłączy z gry Cesca, a później go z łatwością przejdzie ;*) Giggs > Rosicky Berbatov > Nasri Rooney > van Persie Wygrałeś 3 strzałeczki :< Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 07-11-2009 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11146 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11147 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, Fletcher to jeden z najlepszych DMF na świecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() [ironia]Arsenal zdobył pierwszy puchar w tym sezonie!!!
![]() A sorry, to w Fifie. :\[/ironia] @topic Jakby tak porównać składy obu drużyn z ostatniego meczu, to: Almunia < Van der Sar Clichy < Evra Gallas > Evans Sagna > O'Shea Song > Carrick Vermaelen > Brown Diaby > Anderson Fabregas > Valencia Arshavin > Nani Eduardo < Berbatov Van Persie = Rooney @down To są składy z ostatniego meczu ligowego. :s K.Jay Ostatnio edytowany przez K.Jay - 07-11-2009 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11151 |
Użytkownik Forum
|
![]() W czym Berbatov jest lepszy od Eduardo?
Swoją drogą, ostatni mecz to potyczki w LM, gdzie Clichy już nie grał, bo był kontuzjowany. Co ty pierniczysz?
![]() |
#11152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przy Evansie i Carricku źle, ale to i tak nie ma sensu, gdzie gra Fabregas, a gdzie Valencia...
@Up Berbatov jest lepszy w grze w piłke nożną :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#11153 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() OMG. Ditto, jakim prawem ty twierdzisz, że najlepiej grając 1 vs 1 obrońca Premier League jest gorszy od jakiegoś Evansa tudzież od Ferdinanda, który w tym sezonie gra taką padakę, że aż mi się rzygać chce na jego widok? Jedynie poziom trzyma Vidić, który umiejętności ma równe do Vermy, ale Verma jest znacznie lepszy technicznie. Ferdinand prezentuje aktualnie poziom gorszy niż Gallas.
Cytuj:
Verminator jest nie do przejścia, ale jest chyba niższy i niżej skacze. Za to w ofensywnie jest znacznie bardziej przydatny niż Nemanja. Cytuj:
Cytuj:
Berbatov lepszy od Nasriego? Stary, Nasri to przede wszystkim bajeczna technika, lepsza niż ta Berbatova, jest szybszy, bardziej dynamiczny, ruchliwy, ma wspaniały strzał z dystansu, ruch bez piłki też jest bardzo dobry, nie mówiąc już o stoickim spokoju, którym imponuje, gdy otacza go 3 zawodników, a on ich wszystkich mija jednym zwodem. Nie na darmo Francuzi widzą w nim nowego Zizou, bo Samir ma ku temu wszystkie predyspozycje. A Berbatov to leniwa poczwara, która nie ma wcale rewelacyjnego wykończenia i po boisku truchta sobie tak, że to aż nie przystoi komuś, kto gra w lidze angielskiej. Rooney jest równy Van Persiemu i już o tym pisałem. A że ty jesteś ślepy to już nie moja wina. Wszystkie statystyki i wydarzenia boiskowe potwierdzają to, co mówię ja - tak więc nara ditto, ja idę zobaczyć, jak Arsenal niszczy Wolverhampton.
![]() |
![]() |
#11154 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to teraz troche siatkówki.
![]() POMIJAJĄC "złotą formułe. Skra pokonuje w dzisiejszym półfinale Zenit Kazań. KOLEJNY fantastyczny mecz Bartka Kurka. Baaardzo cieszy widok Mariusza Wlazłego na parkiecie. Fragmenty w których przebywał na boisku bardzo dobre w jego wykonaniu. Myślę, że nie będzie potrzebował zbyt wiele czasu, aby wrócić do optymalnej formy. Rozczarował mnie trochę S. Antiga.. no ale on wraz z Michałem Bąkiewiczem nie są stworzeni do takich przepisów, to nie ich styl. Cały czas zadziwia mnie Ball.. jak on w takim wieku utrzymuje wciąż taką forme? : D
![]() |
#11156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1:0 dla Realu po 5 minutach. Kaka z 25 metrów ; )
2:0 - Marcelo 25 min ;d 3:0 - Higuain 65 min Ajć... czerwona kartka dla Ramosa za faul na Aguero(wszedł w 45 min. za Reyesa)na 20. metrze. Z rzutu wolnego nic nie wyszło... 3:1 - Forlan w 79 min. 3:2 - Aguero w 81 ;/
HALA MADRID! Ostatnio edytowany przez jakosiara - 08-11-2009 o 00:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() I bardzo dobrze. Niech jeszcze Cristiano wróci na Gran Derbi, to będzie mecz sezonu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11158 |
Użytkownik Forum
|
![]() Athletico 2:3 Real ; p pod koniec to juz schiza, jakby bylo 3:3 to Ramos by dostal taki opier*ol, ze masakra
![]() Wałujew i Haye - ocb? Haye caly czas uciekal, tylko 50 sec 12 rundy ladnie pojechal, ale minimalna przewaga (114:114, 112:116, 112:116) wygral, ale walka ogolnie byla nudna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wolves - to wszystko tłumaczy. Strzelcy bramek (no, Fabregas i Arshavin to przypadek, każdemu się może udać strzelić takim słabiakom). A tam, i tak Arsenal ma jeden z gorszych początków sezonu w ciągu ostatnich lat, zawsze najpierw są na szczycie, żebyś mógł sobie powalić
![]() @Down Sygnaturki też już możesz iść robić. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 08-11-2009 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11160 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |