![]() |
#4121 |
Użytkownik Forum
|
![]() 16:42 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mazot. He was killed by Toksong. 16:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Zirkov. He was killed by Toksong. Zajarałem, przyleciałem, ujebałem i odleciałem. CIAO --- Canabis dodał 2 minut i 4 sekund później --- Chyba nie wiesz co to jest ironia ![]() Ostatnio edytowany przez Canabis - 08-11-2009 o 17:10. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
|
![]() No slyszalem ze w koncu eter sie troche za to wzial ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4123 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Nawet nie wiem kto to jest Mazot.
Ubiliście nam 4 osoby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: a huj ci do tego
Imię: huj ci na imie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a huj ci do tego
Świat: a huj ci w dupe
Poziom: big
Skille: hoho
Poziom mag.: ..
|
![]() Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem,
nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
|
![]() Cytuj:
/Wesol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4126 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
|
![]() Cytuj:
A teraz czas na wirtualną wódkę !!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzisz oni się cieszą bo wiedzą czyj to był char zanim ty zacząłeś bawić się w pk na Morganie. Co do mazota char na koncie Madzini, postaci biorącej udział w wojnie z Avis vs Rise, następnie dane konto wpadło w posiadanie dla ludzi z AB TEAMU, po trochu grali nim Arx, Gremb, Kitek nie pamiętam kto jeszcze. Proszę o to odpowiedź na nie postawione pytanie KIM JEST MAZOT. /Wesol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() Cytuj:
A łapiesz te subtelna roznice pomiedzy byciem czlowiekiem o IQ wiekszym niz 10 a czlowiekiem myslacym ze ma IQ powyzej 10 ? Jezeli nie to nie odpisuj na moje posty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. jaracie sie tym ze zabiliscie 4 osoby od nas, smieszy mnie to bo zaraz spamujecie forum - tak Flow jest zajebiste! ![]()
![]() |
![]() |
#4131 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Użytkownik Forum
|
![]() kitek nie gral mazotem, co wogole u Ciebie?
![]() ![]() //Harry
![]() |
#4133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na tibia.com jest ze 3-4 thready pojazdow na Flow i waszego jarania na 1 stronie tylko a na was nie widzialem zadnego A na tym forum to z reguly wy sie spinacie i oglaszacie ogarnaiczami. Wiec jak maja okazje to chlopaki sie po prostu odgrywaja, a ty widzisz w tym cos dziwnego....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 | |
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
Poza tym - ja nie pytałem, ja stwierdziłem fakt. Możliwe, że o czymś nie wiem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4135 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() /Wesol --- Wesolski dodał 3 minut i 52 sekund później --- Cytuj:
/Wesol Ostatnio edytowany przez Wesolski - 08-11-2009 o 17:56. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Do nastepnego. /Harry
![]() |
![]() |
#4137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Gonzo to swiezak on nie wie co jest 5 . To jest zal, zajebaliscie nas no bywa a pozniej placz ludzi na vt jak by byla by to OB miedzy avis a flow za dawnych czasów. Padlismy na noobach no i tyle a co do flow to jednak znacyzmy cos dla was jezeli spina juz sie robi jak nam smieszne sd chary co nic nie znacza zabiliscie. Na Mazocie dziś byłem ja zresztą Ty nawet nie wiesz kto ja jestem a kazdy chyba z tego forum co troche gra na Morganie Mazota miał na exivie ;P
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4138 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() Ja mialem na F1 na hotkeyu tak jak 90% flow...
po chuju. Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 08-11-2009 o 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() dobra czekam na teksty typu 'srasz'
i odpowiedź, nie sram, mam wyjebane i żeby nie było niedomówień You have left the guild.
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 08-11-2009 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 |
Dinozaur
|
![]() Yoork'ey
Nov 08 2009, 18:23:36 CET Eliminated at Level 154 by Alex Cordles, Ded Ju, Demon Mages, Doretio, Edwan, Hakkunav, Hezzel, Magnus Kiraya, Magus Dog, Nagania, Ruzam, Tektek, Theus, Tjockiniho, Vaesse deireadhe and Zeofil lachon. edit: dlaczego z Flow wyszedłeś? :/ btw. pozdrawiam Cinka, co zamiast pomóc Yoorkeyowi spieprzył z Thais na utamo tempo san. Ostatnio edytowany przez Gonzo - 08-11-2009 o 19:00. |
![]() |
![]() |