![]() |
#941 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie narzekam na brak koleguf ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() cs to największy syf jaki wymyślono i w jakiego maniakuję więcej ludzi niż w tibje ;/
MOH:AA rulezzz, sisik i tak nie umiałeś w to grać ;/ @mada faka darasek spójrz w lustro, codziennie bozia Ci mówi mada faka rzuć się z mostu! Ostatnio edytowany przez PsiakoS - 14-11-2009 o 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Mialem po was nie jechac bo skonczylem z tibjo i gram w duzo ciekawsza gre
![]() , ALE ! : z racji przystojniak orsh cisna po moim 13 magu powiem tak : Cytuj:
rozjebales mnie czlowieku ! moze powiesz nam co jest dla ciebie dobra zabawa? strzalki + F1 , F2 itp + myszka ? no to gyzy powiedz kolegom ktorzy w to nie graja ze wolisz poglaskac tibijska reka psiaka niz umowic sie z jakas fajna dupa ! Zapewne miales wiele dziewczyn , szkoda tylko ze pixelowych. przystojniaku ![]()
Milena 23:29:40 tak bedziemy sie walic jak domki w czeczenii |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2009
|
![]() HE HE HE he he he ha ha ha
Orshu twierdzisz ze szczygiel i jego psy aka siusiak itp itd widzieli naga laske? Pewnie w 20 sec by ja ubrali... na pewno nie wiedzieli by co zrobic... ![]() Przeciez to sa pro elo informatycy ![]() Oni z domu wychodza na spotkania gejmerow albo lany tibijskie aka 2 dni w poznaniu... Ktos to mowil ze niee bedzie grac w jebane pixele.. a tu zawsze casty/camy sprawdza .. na forum pierwszy HE HE, a tu znow tipia... No prosze Cie ... przeciez to jest banda szkolnych "przegranych", ktorzy pod przewodnictwem worka kosci aka Mihaua szczyglewskiego nad ktorym/pod ktorym lezy kRZYSZTOF sISIK aka pan lustrzyca. Nigdy nie miales kolezanek, dziewczyny ? No to s*******aj grac w tibie i byc miszczem guardii . cze Kind regards Anczej |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2009
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() Cytuj:
To już jest zwrot Psy Arhenia/Szczygiela?? Temat gołej laski pozwól, że przemilczę, bo widzę jakieś kompleksy masz (nadal Iza bierze go na bary?), nie chce abyś w jakaś depresje wpadł czy coś później. Nazywanie Sisika informatykiem to jest tak samo jak nazywanie Ciebie informatykiem aka zaflooduję Ci interfejs odpowiedziami dns. JP kurwa nigdy nie byłem, masz lepsze informacje niż ja, jak zwykle aka obsadzenie chara kolegą z Beryli? xDD 2 dni w Poznaniu? Ja tam byłem niecałe 10h, reszta ze 4h, no oczywiście nie licząc ludzi, którzy tam mieszkają, ale Ty jak zwykle wiesz lepiej. No jasne, bo nie gram w Tibie, z tibia.pl mam powiadomienia na maila, z tibia.com sam zrobiłem skrypt i go cronuje, Casty z czasu klikne na zakładkę, camów nie oglądam, chyba, że ktoś podeśle link. PACC'e zakupiłem bo mieliśmy się trzaskać, to wtedy bym grał ![]() ![]() Bez szpanu angielskim, bo to trochę chujowo wygląda na polskim forum PS Serio uwierzyłeś, że Vecrius nie jest Sisika? xD Pozwól, że napiszę jeszcze raz - gówno wiesz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight the Orchabal
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 204
Skille: 91/89
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Cze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Użytkownik Forum
|
![]() takie male co nieco , zeby nie bylo ze mam dziewczyne tylko w pixelach jak orsch ![]()
Milena 23:29:40 tak bedziemy sie walic jak domki w czeczenii |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() Ty sie Vourite chwalisz tym, że panne masz?
no to nie pozostaje mi nic innego jak napisać Ci Tibijskie GRATECZKI. No i weź "jakomś" książke i wróć do szkoły. Jeśli szukasz tu fejmu to leć na topic Dashersów i powyzywaj się z Buszkiem, bo widzę u Was podobny poziom inteligencji. "Adi slodziaku moglibysmy pomyslec o sexie w samochodzie" No widze nie ma to jak umawianie się na sex przez komunikatory i szczycenie się tym na forum. Nie wiem co Ty chcesz tu pokazać, ale w tym momencie pokazałeś jaką masz pustą dziewczyne. bez odbioru Adi słodziaku ! Ostatnio edytowany przez Haally - 14-11-2009 o 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
|
![]() nie lepiej w czinkłoczento w holenderskim gazie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.to nie jest moja dziewczyna ty osle ?
2. przed chwila twoi koledzy mowili ze dashers to no life i nei ma opcji na dziewczyny ! ? 3. konflikt wewnetrzy z buszkiem lepszy niz wyjebani sciery na 4kk~? 4. jokoms to taka ironia , typu rzal , rzycie , taka jak zawarta w mojej wypowiedzi do anczeja , ktora ktos wyjebal ? 5. jak masz jakis problem do zaakcpetuj wara ? 6. NIE ZAZDROŚĆ?
Milena 23:29:40 tak bedziemy sie walic jak domki w czeczenii Ostatnio edytowany przez Zordton - 14-11-2009 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() Wcześniej :
Cytuj:
Cytuj:
6. Sorry, ale nie widze w tym nic inetresującego. Skoro Ty siedząc przed monitorem męczysz konia, bo Ci koleżanka napisała, że Ci da w samochodzie to masz fajnie na chacie. Zazdrościć to nie mam Ci czego, bo niby czego? Że masz nowsze gg ode mnie ?;// Ostatnio edytowany przez Haally - 14-11-2009 o 15:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziewczyny ze wsi to mają duuuupska
Wierz mi ![]()
![]() Uprawiamy hejting ![]() |_|0|_| |_|_|0| |0|0|0| Ostatnio edytowany przez AbraUK - 14-11-2009 o 16:39. Powód: http://www.youtube.com/watch?v=pu-8wGbWMro |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Gildia: Quanto