|
|
#1601 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
No to się nieźle zapowiada, rok temu też grałem samemu i już rzygałem :d
Postaram się jutro zgadać z wiarą i napiszę. //edit Cygan a ty kim byś grał? Bo trzeba by dobrać klasy, żeby nie było że będą same priesty np. ;p I bardziej ally/horde? Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 17-11-2009 o 13:22. |
|
|
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
|
Tej, tak sobie zrobilem DK na magdzie i chyba dk bede grac lol. Kurwa niewiem, niemoge sie zdecydowac
Ofkoz bardziej Ally, bo ally jeszcze nie gralem, a chce mi sie humana. Jak cos to piszta. buzibuzi
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
Wiesz ja moge dostosowac sie do grupy. Gralem tankiem, gralem dps, gralem healerem. Ja trzeba bedzie to moge warriorem zagrac
ja bym byl za ally bo od poczatku gram po tej stronie ![]() |
|
|
|
|
|
#1604 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
|
jesli zgromadze fundusze chetnie sie dolacze.
|
|
|
#1605 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
Zapraszam na BL - tak wiem, brzmi strasznie, ale po stronie ally są naprawdę spoko ludzie i gra mi się świetnie póki co. Zawsze mogę boostnąc przez te początkowe instancje i sypnąć coś goldem. Ale to jeśli tylko chcecie.
@eerion: Nourish jest słabiutki. Direct heale druta ogólnie słabe na healowanie tanka na raidzie. Jego healing touch jest porównywalny z Flash of Light pala. |
|
|
|
|
|
#1606 | |||
|
CS Tibia.pl Team
|
Cytuj:
Na dzisiejszej Ony 25 był ode mnie mag, który miał 40 dpsu więcej ode mnie, ale za to total dmg o wiele mniejszy (o ponad 1%) - ale widziałem sam jak się miotał między whelpami a onyxią. I na tym stracił. Cytuj:
![]() Anyway - ma ktoś jakiś pomysł dla gildii rajdującej? Bo nie możemy znaleźć niczego fajnego (i nie oklepanego ;P)
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Użytkownik Forum
|
Imo BL odpada, raczej byśmy się skłaniali ku świeżym i low-pop serwerom, np Xavius. Ale dzieki :D
|
|
|
|
|
|
#1608 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cóż szkoda, chętnie pograłbym z większą grupą, zawsze szansa potem na zrobienie jakiejś własnej gildii, a przenosić mi się nie chce ![]() @down: No to dawaaajcie na BL ally ![]() Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 17-11-2009 o 18:07. |
|
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Użytkownik Forum
|
Myslcie szybciej bo ja juz chcialbym zaczac grac
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
No przecież ja napisałem że my zaczynamy dopiero na początku grudnia xD |
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Użytkownik Forum
|
Dobra, gadałem z wiarą i chcą Deathwinga. Jest ponoć w battlegroupie z BLem a ma medium population więc będzie ok ;p
|
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Użytkownik Forum
|
Deathwing Ally? czy Horda?
![]()
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Użytkownik Forum
|
Ally <10 znaków>
@down na BG sie spotkamy ;D Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 17-11-2009 o 19:09. |
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Użytkownik Forum
|
((((((((((((( |
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Użytkownik Forum
|
![]() Tyle wam powiem Deathwing Ally jou!
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2009
|
Też gram na BL po stronie Hordy mam zaledwie 56 lvl a już poznałem masę fajnych ludzi. Myślę, że to co mówią to przesada wcale nie jest tak źle jest nawet lepiej.
|
|
|
|
|
|
#1618 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Nie mówię już o sytuacjach, kiedy kilku hordziaków rzuca się na 1 ally, kiedy kilku ally ignoruje 1 hordziaka. Ba! Czasem zdarza się, że 1 hordziak rzuci się na kilku ally naraz (mając ten sam level co oni). Więc sam widzisz... |
|
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2009
|
Musze Ci powiedzieć, że to działa w dwie strony, wczoraj też na mnie się kilku ally rzucało po kilka razy jak chciałem zrobić q. Co do rzucania się w 1 na kilku to już nie wiem, może koleś chce być jak spartanin i lubi takie akcje. Co do pisania na czatach ogólnych to nie zwracam na to uwagi bo tam i tak jest jeden wielki spam i głupoty które mnie nie intersują, ja mam raczej na myśli pojedyncze jednostki.
@down No chyba nie Ostatnio edytowany przez Miesiao - 18-11-2009 o 01:02. |
|
|
|
|
|
#1620 | |
|
Użytkownik Forum
|