![]() |
#4522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Gonzo nie zrozumiałeś bo nie wiesz jak jest na aurerze i dlaczego czarni tam przeszli
![]() ![]() I widzisz po raz kolejny pominołeś sedno mojej wypowiedzi... ![]() Ostatnio edytowany przez Gimli From Kazz - 19-11-2009 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4523 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4524 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To się nazywa szukanie dziury w całym chociasz Tobie może się wydawać inaczej xD
Z logicznego punktu widzenia, jeżeli w całej swojej odpowiedzi czepiasz się tylko i wyłącznie do błędów a nie jak już pisałem do sedna mojej wypowiedzi, oznacza to tylko i wyłącznie że w beznadziejny sposób chcesz sprowadzić dyskusje na inny tor ponieważ nie posiadasz argumentów do dyskusi na ten właściwy temat ![]() No dalej jakie błędy teraz zrobiłem ? xDD Ostatnio edytowany przez Gimli From Kazz - 19-11-2009 o 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4525 | ||
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
Logika u Ciebie leży, turla się po podłodze i kwiczy. Cytuj:
![]() Dwa - Powinieneś pracować w policji przy profilach psychologicznych przestępców, nadajesz się. Trzy - masz całkowitą racje! ![]() Gratuluje, prawie brak błędów. 4+ do dzienniczka, 5 nie dostaniesz bo znalazłem błąd w pierwszym zdaniu ("chociasz"), aczkolwiek nie musisz przychodzić do szkoły z rodzicami. Ostatnio edytowany przez Gonzo - 19-11-2009 o 23:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4526 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() aczkolwiek nie chodze już do szkoły
![]() W takim razie słucham: argument że ligika leży ? ![]() a no i jeszcze zarzuć mi co w tym jest bełkotem ? ![]() dla ułatwienia NS- szwedzi którzy wygrali na aurei FAG- Polacy którzy niestety przegrali (w tym ja xD) Ostatnio edytowany przez Gimli From Kazz - 20-11-2009 o 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4527 |
Dinozaur
|
![]() Nosebleed Section i Fighting Alliance Group, znam tamten serwer jeszcze z dawnych czasów, dawnego RoM i dawnego FAG, pamiętam nawet dzień jak Fast'molt dostał delete, nie musisz mi objaśniać.
Przyznałem się, masz racje, ja nie mam racji. I tyle, nie chce mi się rozmawiać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4528 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gonzo
Cytuj:
Znawca sie znalazl jak bys mial starego z Policji, ktory sprawdza codziennie czy poszedles spac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4529 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4531 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() A ty co sie przyjebales do hip hopu ? Nie zwalaj tego ze jestes lajza i kazdy cie tu cisnie na hip hop jp na 100% i inne chujostwo. Kazdy slucha to co lubi, moze nie kazdy lubi miec kolczyki w penisie, nie myc wlosow i w*******ac koty na surowo (nie chce urazic nikogo, to tylko sie tyczy tego pajaca)
Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 20-11-2009 o 12:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4533 | |
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() A czy ja nazwalem to co robi Firma rapem albo napisalem gdziekolwiek ze tego slucham ? Nie wszystko mi sie podoba, poza tym slcuham tyle samo rapu polskiego co i zagranicznego. ( nie tylko rapu zreszta bo i dancehall, reggae i reggaeton, ale mniejsza z tym). W*****a mnie tylko podejscie takich ludzi jak ty, posluchal wiesniakow z Firmy, i mysli ze on madry a reszta glupia. Zreszta teraz jest taka moda na rocka w szkolach i w ogole, rock jest taki Co000l teraz, mimo ze sam chodze do LO, panuje takie przekonanie ze ci co sluchaja rocka itp to jest szlachetna mlodziez, a ci co rapu to idioci. Chlopak z gitara byl by dla mnie para =*****8888 I chuj wszyscy rockowcy amerykanska mlodziez normalnie z nowoczesnych komedii o dojrzewaniu.. (z calym szacunkiem dla tych co sluchaja tego od zawsze, pisze tu o zajawkach typu 5 znajomych nagle gitary zakupilo...i sa rockowcy i chuj...)
Z drugiej strony jak Peja na*******a wszystko na moj koszt wiecie co z nim zrobic to nie ma sie co dziwic. Ale muze i tak nagrywa niezla. Posluchaj sobie Kasta squad - peryferie, a nie firmami rzucasz, to jest prawdziwy rap i klasyka zreszta. Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 20-11-2009 o 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4535 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gonzo
Dla mnie Firma to jest Rap. A dla ciebie hip hopem jest Verba i Norbi. A tak prostujac twoje zacofanie, HIP HOP to kultura na ktora sklada sie RAPowanie... BeatBox, Graffiti itp. PS. Tak koncza frajerzy. ![]() @Boorek Dobra nie pier... bo sam masz gitare. xDDD Ostatnio edytowany przez Canabis - 20-11-2009 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4536 | ||||
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
Należę do grupy osób które w wieku 5 lat zaczęły słuchać zespołów typu RHCP, Led Zeppelin, Metallica, The Offspring, Rage Against The Machine, głównie pomiędzy rockiem punkiem i metalem. A z Tobą w kwestii lansrockmenów się zgadzam. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Moje zacofanie? Ja o tym wiem bardzo dobrze. Dodatkowo ignorancie, hip-hop też jest rodzajem muzyki. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4537 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4539 |
Dinozaur
|
![]() Z wikipedii:
Hip-hop – ruch kulturowy i gatunek muzyczny powstały w Nowym Jorku w Stanach Zjednoczonych we wczesnych latach 70. XX wieku, zainicjowany przez Afroamerykanów i Latynosów[1][2]. Od momentu powstania w nowojorskiej dzielnicy Bronx hip-hop rozprzestrzenił się na całym świecie[3]. Dodatkowo: http://pl.wikipedia.org/wiki/Podgatunki_hip-hopu A teraz wy*******aj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4540 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |