![]() |
#1321 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jego mina byłaby bezcenna Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() proponuję pokój bo jedna strona coraz bardziej się tłumaczy, że nie jest nerdem a druga, że nie jest głupkiem. Ludzie nie dzielą się na nerdów i idiotów więc proponuję zmienić temat na trochę przyjemniejszy, bez docinek i bez szpanowania popisami w szkole.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
staram się we wszystkim widzieć + , i nawet jak z kolega jeździliśmy do sadu i groził nam poprawczak to my cala drogę się śmieliśmy i cieszyliśmy ze zjemy te duże Ham Burgery co są w Bielsku ( u nas jest grodzki , tam okręgowy) i to jest super , ze ty pewnie byś siedział w autobusie zamartwiał się itp; ( tak jak nasze matki) a my żartowaliśmy , śmieliśmy się itp. chociaż wtedy to była pierwsza sprawa , na późniejszych byliśmy jeszcze bardziej wyluzowani ;D ale na sali , stanelem poważnie , ręce elegancko ułożone i z pokora przyjelem wyrok. Wiec umiem się zachować w poważnej sytuacji. W ta akcje z nauczycielka na infie uwierzę , nie widzę w tym nic bajkowego a takie zachowania nie są czymś złym... I chciałbym tam być ;D bo niezłe jaja musiały być ;p a co do tego alkoholu , to nie tylko u nas. W Belgii gdy się uczyłem i był taki dzień ze każdy kraj prezentuje swoje tradycje , kulturę n,o i przynosili rożne stroje , potrawy , instrumenty itp. Polacy oczywiście przynieśli wódeczkę ;D a po 25 minutach już ich nie było bo ta wódeczkę z wystawy ukradli i rozpracowali z gwinta pod szkolą , pamiętam ze wtedy mnie nie chcieli do picia bo bylem młody... (ja 1 gim , oni 1 lic) i nie było tam nikogo z małych miasteczek , było ich 3 Białystok , Szczecin i Gliwice. Wiec miasta spore. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ok...
Wydaje mi się, że niedługo zamkną nam szkołę, pewnie na kilka dni ale jednak. W ciągu ostatniego tygodnia aż ~40% uczniów i 20% nauczycieli było nieobecnych w szkole, z powodu różnych gryp itd... Trochę zabawnie to wygląda: takie pustki w szkole, a praktycznie co druga lekcja to zastępstwo/okienko. U was jest może podobne zjawisko? Czyście raczej zdrowi jak Ryba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja trochu przychorował na świecie zmarłych , ale to było przez moja głupotę bo do 1 listopada chodziłem w krótkim rękawko lub spodenkach , ale w Białymstoku zimniej niż u nas wiec przychorowalem , bylem na zwolnieniu L4 , ale już lepiej. U nas w szkole zawsze nie ma kolo 50 % uczniów wiec różnicy się nie odczuwa , nauczyciele zdrowi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cały tydzień dręczy mnie jelitówka.
![]() |
#1327 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Wszyscy zdrowi. Jeno jedyna w naszej szkole klasa gimnazjalna się sypła. Odwołali im lekcje ; p.
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() cytrynowy czytając twoje posty, mam dla ciebie 2 rady mianowicie:
- kupienie grama palenia i wyjaranie go z kimś znajomym - walnięcie sobie barana o ścianę Temat : Jak bym zobaczył wjazd taczką na lekcję to bym wyjebał pika ze śmiechu . xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2009
Lokacja: w karlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seereek
Gildia: PO-Poliż Odbyt
Świat: karllin
Poziom: 24
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Użytkownik Forum
|
![]() ahah ;D i to sie rozumie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() No to wedlug ciebie co to bylo? Chcialbys, zeby cie jakis zul lapal za penisa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2009
Lokacja: w karlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seereek
Gildia: PO-Poliż Odbyt
Świat: karllin
Poziom: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1335 |
Użytkownik Forum
|
![]() żul nie , ale jakaś sexi blondyneczka - TAK!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Cytuj:
Ja tam co prawda do szkoły nie chodzę od miesiąca, ale z tego co mi przekazują, planują u nas zamknąć szkołę na 2 tygodnie. Decyzja ma zapaść w nowym tygodniu. Nie jest mi to na rękę, bo w poniedziałek mam wrócić i by mi schrzanili wejście smoka/powrót Jedi aka króla.
![]() |
![]() |
#1338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2008
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Niegrający
Imię: Kefka Bladedancer
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Co do picia w szkole to w LO kumpel przyniósł żołądkową i początkowo mieliśmy to obalić po lekcjach, ale zdecydowaliśmy, że lepiej jak będzie trochę emocji i jebniemy w szkole, przynajmniej szybciej zleci ;p Nawet jakby nas wyczuli to pewnie dostalibyśmy nagane i tyle, a jako, że to była druga klasa i i tak każdego pierdoliło jakie będzie mieć zachowanie na świadectwie.
A na studniówce to już ogólny lajt nauczyciele sami ci polewają, a po zakończeniu roku zgadaliśmy się z wfistą na Orlik i po grze popiliśmy sobie też ;p Inna sytuacja całkiem niedawno, po wykładzie z pedagogiki mieliśmy okienko, a następnie ćwiczenia z filozofii i wykład z historii wychowania. Nudziło nam się więc ja i 2 laski kupiliśmy sobie 2x 0,7 (Absolwent fuj!). Bania niezła była, ja wychodząc do kibla z filozofii odbiłem się od ściany i jebłem drzwiami tak, że już postanowiłem na ćwiczenia nie wracać xD Kumpela zajebiście dyskutowała z profesorem, a reszta grupy zdychała ze śmiechu ![]()
![]() |
#1340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ten temat oficjalnie pieprznął o dno. Bo sorry, chwalić się kto co pił na lekcjach? A uj to ludzi obchodzi?
|
![]() |
![]() |