Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-11-2009, 21:28   #4581
Etun
Użytkownik Forum

Etun's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etun Gali
Profesja: Elite Knight
Gildia: Proceder
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 98/96
Poziom mag.: 8
Domyślny

Wiesz Wiszu, Andrzej mi pomógł wprowadzić mi się na Morganę lecz potem musiałem sobie sam radzić , gdy miałem hunta u jakiegos smiesznego pionka Yzing Zokha nie mógł nic poradzić zresztą nvm, chodzi mi o to że było między nami w miarę, a gdy odszedłem od Flow zaczął wypisywać jakieś głupoty na mnie na forum, ignorowałem to ale już chyba niedługo, bo iść do przeciwnej strony , walczyć przeciw to nie powód do obrażania itd, są osoby które biją się w grze a w rl są kolegami i rozumieją to jakto ująłeś ze to tylko "piksele".

--- Etun dodał 7 minut i 11 sekund później ---

A i odnośnie Kakeja , lubię i szanuje go za to że nawet ludziom z własnej gildii uświadamiał jak są w siebie zapatrzeni,byłem z Flow przez 7 miesięcy , odchodząc nikogo nie okradłem , żadnego wałka na pacc , nich z tych rzeczy.
Tylko są ludzie we Flow którzy teraz robią z siebie mistrzów a tak naprawdę nic nie wnieśli , bo są nadal ludzie którzy zasługują na szacunek.

[RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old?
[MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask?
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy
[MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile?
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on

Ostatnio edytowany przez Etun - 25-11-2009 o 21:28. Powód: Automerged Doublepost
Etun jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-11-2009, 21:47   #4582
Gimli From Kazz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Gimli From Kazz ma numer GG 7208877
Domyślny

Szacunek tu, szacunek tam a i tak nikt oprocz was samych was nie szanuje xD
Gimli From Kazz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2009, 22:28   #4583
Kakej92
Użytkownik Forum

Kakej92's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2008

Imię: Kakeej
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Człowieku, zastanów się co Ty piszesz... Bo jak na razie jesteś w ścisłej czołówce ludzi (razem z Kakejem), którzy chcieli pogryźć rękę, która ich karmi...

A Ty Wiszu na mnie nie buntuj, bo pamiętam jak pomagałem Ci(nie udało się wtedy) dojść do Flow, po akcji co zasponsorowałeś sd i mf na yalahar ^^

19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen.
19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE
19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty
19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA
Kakej92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2009, 22:54   #4584
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymmon Pokaż post
Zawsze to powtarzałem.

Żydowski char, żydowskie nasienie.
Było zmienić pacy, dane, maila i reca, by nie było problemu.
"Zydowskie nasienie". Wtf? Zastanawiam sie czy Ty Akon zawsze taki byles czy lidowanie Flow Cie tak zmienilo (w stosunku do czasu sprzed pierwszej wojny rise vs avis jak jeszcze bociles sobie spokojnie na czakojas)
Jaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2009, 23:42   #4585
Etun
Użytkownik Forum

Etun's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jaz Pokaż post
"Zydowskie nasienie". Wtf? Zastanawiam sie czy Ty Akon zawsze taki byles czy lidowanie Flow Cie tak zmienilo (w stosunku do czasu sprzed pierwszej wojny rise vs avis jak jeszcze bociles sobie spokojnie na czakojas)
ta zawsze był taki zajebisty tylko szkoda ze ani razu nie zobaczyłem go na battlefieldzie na swoim charze , noobchary rox

stary 26-11-2009, 00:23   #4586
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Etun wiec tak, gdyby nie ja to bys tutaj nie gral od samego poczatku, bedac na wakacjach dzwonilem do znajomych zeby Ci start jakis tam zrobili. To ze po paru dniach zalapales hunta to nie moja wina, a wracac z wakacji nie mialem zamiaru zeby Ci pomoc z pionkiem Yzingiem. Zrobiles mnie w chuja wystawiajac sie do mnie dupa w poprzedniej wojnie a caly czas pierdolisz jaki to ty lojalny jestes. Zawsze szedles tam gdzie czules ze mozesz byc o jeden szczebelek wyzej w drabinie ale zawsze nad toba byl ktos komu akurat wsadzales glowe w dupe zeby tylko ten kolejny szczebelek wyzej wejsc.

Lojalny to jest Robert ktory po zmianie stron przestal grac zeby nie zabijac wlasnych ziomkow i rli. Ty miales na to wyjebane i wolales liczyc na to ze w koncu bedziesz kims, bo nie raz plakales ze zle ci na Morganie bo jestes nikim. Nie potrafiles szanowac ludzi ktorzy cos dla ciebie zrobili to ludzie ci sie odwrocili od ciebie, proste.

Cos jeszcze mialem napisac ale po 80cio miuntowej rozgrywce DOTY nie mam mozgu.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron
18:23 Boskonovitch [104]: nono
18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish
Endrju88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-11-2009, 07:02   #4587
Tymmon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Imię: Akon Yode
Domyślny

Nie lubie dawac sie wciagac w takie dyskusje bo doskonale wiesz ze gowno zrobiles i tak jak mlody powiedzial byles pizda i jako pizda zostales zapamietany.

W drugiej wojnie, wyjebales sie 2 razy i napisales ze nie masz siana.. do konca wojny wąchałeś na swoim charze smród naszych dup bo szlajałeś się zawsze na plecach. Ja na swoim charze nie grałem bo od początku wiedziałem że są lepszi ode mnie w pvp, więc po chuj oszukiwac siebie i probowac oszukiwac innych ze jest sie ogarem, tak jak robisz to Ty. Pamietasz co zrobiles po 2 wojnie? jak my wylozylismy doslownie ostatnie gp zeby ja wygrac a Ty plakales ze nie masz siana? poszedles i wjebales 15 leveli SDkujac frosty. Chyba tata zasponsorowal ten incydent z karty kredytowej albo jednak kisiles siano bo zawsze byles nikim i nigdy nie bedziesz graczem druzynowym.

Wiesz za co wyleciales z Pandorii? za to ze nikt tak do konca nie wiedzial komu dupe lizesz. U nas lizales dupe nam, wiec grales. Poszedles do zydow bo zmamili cie latwa wojna i pozycja "kogos" w gildii...no i sie skusiles zydku, a nie wszystko zloto co sie swieci.

Wiec ogarnij sie chlopaku bo wciskanie mi ze nie mam pvp jest dla mnie tak samo malo wazne, jak to gdzie faktycznie kupujesz te kolorowe koszule w ktorych swieciesz sie na fotkach.

@Robert

Na chwile sie oderwales od murzynskiej miski dzieki mnie i jeszcze pyskujesz? Zajmij sie studiowanie, bo moze to Ci lepiej wychodzi niz przemyslenia i radzenie sobie z mutacja.

@Jacek

Zawsze taki bylem, nawet jak botowalem na czakojach a pozniej frostach. Dla mnie ktos kto nie mowi wprost co mu lezy i planuje kose w plecy ludzi z ktorymi gra i ktorym sie pucuje, jest frajerem. Zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie.

Jak pamietam to ty jako jedyny z tej ekipy mowiles glosno co ci lezy, reszta siedziala cicho jak typ ktory dyma zone swojego ziomka.

Styka.
Pozdro
stary 26-11-2009, 07:03   #4588
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Domyślny

ludzie prosze was.. zrobił jednego w chuja, wychujał czy nie wychujał drugiego, uraził dume trzeciego, przeszedł na drugą strone barykady, ale czy to wazne? chciałbym wam przypomnac, ze całe arpens (wraz z Tobą Andrzejku) przeszło raz na drugą strone barykady.. (chyba tylko meravi nigdy nie był 'żydowskim nasieniem') i powiedzcie mi, ktoś po kilku miesiacach po wojnie nadal robi wyrzuty ze przeszliscie? nie wydaje mi sie.. ale cóz.. to TYLKO GRA i jakoś nie przypominam sobie, by ktoś płakal chwile po tym jak odeszli że odeszli tylko sie cieszył że znowu bedzie okazja do poorania sie przez chwile samemu a potem z pomocą furory.

a teraz prośba do innych ludzi spoza flow. kurwa. wy sobie wyobrażacie że 100% postaci z flow to była furora? na 60-70 postaci walczących furory było może 10-15 osób, a jak będziecie mi teraz wkręcać, że 10 czy 15 osób czy nawet te 20 w porywach pokonało ekipe (łącznie z morgany po wojnie zniknęło około 200 postaci ;x) która rządziła serwerem przez tyle lat to nie wiem kto będzie bardziej żałosny. wy czy ci ludzie którzy pożegnali się z morganą po wojnie z nami.

jak dla mnie koniec tematu.
over&out
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..
xBardolekx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-11-2009, 08:22   #4589
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Domyślny

Tylko Bardolku sytuacja wygladala tak ze bedac w Arpens poszedlem za przyjaciolmi ktorzy dla mnie w tej grze znacza bardzo wiele. Nigdy ale to nigdy ich nie zdradzilem mimo paru zalaman i konfliktow. Zawsze bede z nimi bo jestem im lojalny. Wiem co im zawdzieczam. Przechodzac razem z nimi do Avis (Hakuna Matata wtedy bodajze xd) nikogo nie zdradzilem.
stary 26-11-2009, 09:08   #4590
J.Rabbit
Użytkownik Forum

J.Rabbit's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Puławy

Imię: Xaaro
Poziom: 171
Domyślny

Cytuj:
@Robert

Na chwile sie oderwales od murzynskiej miski dzieki mnie i jeszcze pyskujesz? Zajmij sie studiowanie, bo moze to Ci lepiej wychodzi niz przemyslenia i radzenie sobie z mutacja.
Kompletnie Cie nie kumam. Nic Ci nie pisze, a Ty ciagle po mnie jedziesz. Jedyna rzecz, ktora moge Tobie zawdzieczac, ze kupowales ode mnie uhy bo chcac nie chcac byles pierwsza osoba, ktora poznalem na tym serverze. W chwilach gdy potrzebowalem Twojej pomocy to odwracales sie plecami i lales na to cieplym moczem. Zawsze ze wszystkiego probowales wyciagnac cos dla siebie. Nie zdziwilbym sie jakbys napisal do antka i chcial cos z tych rzeczy, ktore mu dalem. W sprawie pvp to mysle, ze wystarczy przypomniec ob gdzie arpens dolaczylo do avis i tam pokazales swoj kunszt waleczny. Wysmiany potem przez kazdego z rise stal sie ich liderem-insane. Gadac moze potrafisz, ale nic wiecej.

@Etun: Skoncz juz ta klotnie bo co raz gorzej na tym wychodzisz. Wszystkiego Najlepszego

Robert
stary 26-11-2009, 09:13   #4591
Etun
Użytkownik Forum

Etun's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie lubie dawac sie wciagac w takie dyskusje bo doskonale wiesz ze gowno zrobiles i tak jak mlody powiedzial byles pizda i jako pizda zostales zapamietany.

W drugiej wojnie, wyjebales sie 2 razy i napisales ze nie masz siana.. do konca wojny wąchałeś na swoim charze smród naszych dup bo szlajałeś się zawsze na plecach. Ja na swoim charze nie grałem bo od początku wiedziałem że są lepszi ode mnie w pvp, więc po chuj oszukiwac siebie i probowac oszukiwac innych ze jest sie ogarem, tak jak robisz to Ty. Pamietasz co zrobiles po 2 wojnie? jak my wylozylismy doslownie ostatnie gp zeby ja wygrac a Ty plakales ze nie masz siana? poszedles i wjebales 15 leveli SDkujac frosty. Chyba tata zasponsorowal ten incydent z karty kredytowej albo jednak kisiles siano bo zawsze byles nikim i nigdy nie bedziesz graczem druzynowym.

Niestety nigdy nie sdkowałem tych frostów, wówczas po wojnie tydzień zbierałem siano na jaki kolwiek hunt, a co do pleców zespółu to chyba Lookeyy 230 magiem doskonale wykonywał tą robotę ;]
Wiesz za co wyleciales z Pandorii? za to ze nikt tak do konca nie wiedzial komu dupe lizesz. U nas lizales dupe nam, wiec grales. Poszedles do zydow bo zmamili cie latwa wojna i pozycja "kogos" w gildii...no i sie skusiles zydku, a nie wszystko zloto co sie swieci.

Wiec ogarnij sie chlopaku bo wciskanie mi ze nie mam pvp jest dla mnie tak samo malo wazne, jak to gdzie faktycznie kupujesz te kolorowe koszule w ktorych swieciesz sie na fotkach.

@Robert

@Jacek

Zawsze taki bylem, nawet jak botowalem na czakojach a pozniej frostach. Dla mnie ktos kto nie mowi wprost co mu lezy i planuje kose w plecy ludzi z ktorymi gra i ktorym sie pucuje, jest frajerem. Zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie.

Jak pamietam to ty jako jedyny z tej ekipy mowiles glosno co ci lezy, reszta siedziala cicho jak typ ktory dyma zone swojego ziomka.

Styka.
Pozdro

Niestety nie sdkowałem tych frostów, wówczas po wojnie tydzień zbierałem siano na jaki kolwiek hunt, a co do pleców zespółu to chyba Lookeyy 230 magiem doskonale wykonywał tą robotę ;] I poraża mnie Twoja wiedza na temat pandorii , jestem ciekaw kto Ci takich bzdur naopowiadał^^

@Roberto
Thx ;]

Ostatnio edytowany przez Etun - 26-11-2009 o 09:25.
stary 26-11-2009, 09:44   #4592
Tymmon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Imię: Akon Yode
Domyślny

@Robert

Odwracam się jak ktoś marudzi zamiast pomyśleć. Bo ja nie mam pvp, o czym dalej powtarzam, zawsze mówiłem głośno, a liderem zostałem bo umiem myśleć i owszem, umiem mówić. O dziwo żaden z was nie odebrał mi tej pozycji, mimo waszego niesamowitego pvp, którym tak sie tutaj chwalicie.

Oczywiście, że chce coś dla siebie. Zawsze chciałem jednego, a chce spokoju na serwerze tylko, że takie buntownicze żydki jak wy, zawsze gdzieś tam się będą panoszyć i trzeba was wyłapywać albo po kolei albo czekać na wasze "zmasowane" akcje. Kwestia czasu.
Twoich itemów nie chce, nie obchodzi mnie czyj to jest character, ma payment, na który Antek się zgodził sam i już. Paymentu pewnie by nie miał wysokiego ale słyszałem, że za wszelką cenę nie chciałeś oddać postaci (żeby sobie Antek zmienił dane i nie miał np hacka) tylko mu ją pożyczyłeś, więc skoro to Twoja postać, to payment jest normalny. Reszta mnie jebie czy oddajesz mu w buziakach czy w itemach śmieci które stracił.

@Etun

Na Pandorii znam ludzi, którzy są z "niższej" półki władzy ale grają tam już po kilka lat, więc wiem o czym mówie. A to, że znam chłopaków, którzy grają tam obecnie pierwsze skrzypce, to swoją drogą, od nich dowiedziałem się tego o czym później się na własnej skórze przekonałem, żeś pizda.

Naj z okazji urodzin.

Nie chce mi się już tu wywodzić, każdy z was wie jak było, więc próbować oszukać możecie tych co to gówno czytają ale nie oszukacie ani mnie ani siebie ani tych którzy byli i doświadczyli.

stary 26-11-2009, 10:25   #4593
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Domyślny

Cytuj:
Oczywiście, że chce coś dla siebie. Zawsze chciałem jednego, a chce spokoju na serwerze tylko, że takie buntownicze żydki jak wy, zawsze gdzieś tam się będą panoszyć i trzeba was wyłapywać albo po kolei albo czekać na wasze "zmasowane" akcje.
No, czekać na zmasowane akcje i dostać wpierdol.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-11-2009, 11:32   #4594
Gimli From Kazz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Gimli From Kazz ma numer GG 7208877
Domyślny

Gonzo, nie pytam się ironicznie czy coś. Pytam naprawdę serio.
Wierzysz w to ?
Mi się wydaje że dopóki Flow się nie podzieli, nic sie nie zmieni, i niezależnie ile 45 sorcow bedzie starało się zdobywać pojedyncze fragi.

Zresztą tak jak teraz jest jest naprawdę dobrze i nie widzę najmniejszego sensu to zmieniać
Gimli From Kazz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-11-2009, 11:52   #4595
Kakej92
Użytkownik Forum

Kakej92's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2008

Imię: Kakeej
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Akon ogarnij priv msg

19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen.
19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE
19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty
19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA
Kakej92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-11-2009, 12:53   #4596
Etun
Użytkownik Forum

Etun's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Robert

Odwracam się jak ktoś marudzi zamiast pomyśleć. Bo ja nie mam pvp, o czym dalej powtarzam, zawsze mówiłem głośno, a liderem zostałem bo umiem myśleć i owszem, umiem mówić. O dziwo żaden z was nie odebrał mi tej pozycji, mimo waszego niesamowitego pvp, którym tak sie tutaj chwalicie.

Oczywiście, że chce coś dla siebie. Zawsze chciałem jednego, a chce spokoju na serwerze tylko, że takie buntownicze żydki jak wy, zawsze gdzieś tam się będą panoszyć i trzeba was wyłapywać albo po kolei albo czekać na wasze "zmasowane" akcje. Kwestia czasu.
Twoich itemów nie chce, nie obchodzi mnie czyj to jest character, ma payment, na który Antek się zgodził sam i już. Paymentu pewnie by nie miał wysokiego ale słyszałem, że za wszelką cenę nie chciałeś oddać postaci (żeby sobie Antek zmienił dane i nie miał np hacka) tylko mu ją pożyczyłeś, więc skoro to Twoja postać, to payment jest normalny. Reszta mnie jebie czy oddajesz mu w buziakach czy w itemach śmieci które stracił.

@Etun

Na Pandorii znam ludzi, którzy są z "niższej" półki władzy ale grają tam już po kilka lat, więc wiem o czym mówie. A to, że znam chłopaków, którzy grają tam obecnie pierwsze skrzypce, to swoją drogą, od nich dowiedziałem się tego o czym później się na własnej skórze przekonałem, żeś pizda.

Naj z okazji urodzin.

Nie chce mi się już tu wywodzić, każdy z was wie jak było, więc próbować oszukać możecie tych co to gówno czytają ale nie oszukacie ani mnie ani siebie ani tych którzy byli i doświadczyli.

Możliwe tylko wiesz że gdy ja tam jeszcze grałem to inne osoby miały do gadania, itd Tutaj jest zupełnie inna sytuacja na tym serwerze także jeden do drugiego nie ma nic.
Thx za życzenia.

stary 26-11-2009, 14:41   #4597
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etun Pokaż post
Możliwe tylko wiesz że gdy ja tam jeszcze grałem to inne osoby miały do gadania, itd Tutaj jest zupełnie inna sytuacja na tym serwerze także jeden do drugiego nie ma nic.
Thx za życzenia.
Ja jebie Etun ogarnij sie.. Kogo to obchodzi kim byles na pandorii i za co wyleciales? Dzis sprawy wygladaja tak ze ja, Ty, reszta take over, nie moze grac na morganie i ma dwie(a wlasciwie trzy) opcje : payout (btw ciekawe kto ma kase na to heheh), transfer lub koniec grania w tibie. Masz szczescie ze dzis Twoje urodziny, bo bym jeszcze co nieco dopisal

no i sto lat

aha, co do "zmasowanych akcji" to istnieje tylko mozliwosc, gdy flow znow sie podzieli (stawiam ze kolejny raz przez olafa pojeba), bo te nasze pk akcje przeciez zadnemu pixelowi wiekszej krzywdy nie robia...

Ostatnio edytowany przez Jaz - 26-11-2009 o 14:43.
Jaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-11-2009, 15:09   #4598
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jaz Pokaż post
aha, co do "zmasowanych akcji" to istnieje tylko mozliwosc, gdy flow znow sie podzieli (stawiam ze kolejny raz przez olafa pojeba), bo te nasze pk akcje przeciez zadnemu pixelowi wiekszej krzywdy nie robia...
Ja się czuję bardzo pokrzywdzony, bo zamiast stać i rozmawiać z ludźmi pod dp musiałem biegać po blessy

@ Etun
l o l

i wszystkiego najlepszego ;p
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-11-2009, 16:08   #4599
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Domyślny

Ehhhh no i mi etun nie odpisal :///////// Kurna a tak sie chcialem ponapinac.
stary 26-11-2009, 17:17   #4600
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Dworki po raz N ty!
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania