|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Zły pomysł, czego YouTube jest dobrym przykładem - ludzie dają plusy i minusy zależnie od tego, czy zgadzają się z treścią komentarza, a nie od jego szeroko pojętej jakości. Jeśli rzeczywiście ludzie pomijaliby nisko oceniane posty, utrudniałoby to bardzo dyskusję.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jak już ktoś wcześniej napisał, to że nie sprawdza to się tam, nie znaczy, że i tu się nie sprawdzi. Uważam, że można by przetestować taką funkcję w praktyce, a dopiero później skarżyć się, że to nie działa (lub cieszyć się, że działa).
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Mi chodziło o stwierdzenie: "M&A rządziło się odrobinę innymi regułami niż reszta forum". Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując: Moderator-ekspert=ok Specjalne traktowanie tematu=nie. |
||||
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Powiedziałem, że "próbuje być aktywny" w obydwu tematach, co wcale nie czyni mnie jakimś super znawcą tematu. To są tylko moje przypuszczenia na podstawie poprzedniego miesiąca. Nie mam pojęcia, co mogło się dziać wcześniej (za dużo spamu by czytać ;x). @Gargoin W sumie racja. W M&A tylko niektórzy użytkownicy zostali zbanowani za spam i to tylko na miesiąc. Na blogach 2/3 bloggersów zostało zbanowanych/warnowanych, z czego ćwierć była banami permamentymi \o/. Jeśli chodzi o poziom spamu, raczej też nie ma porównania... Coś się kończy, coś się zaczyna.
![]() Ostatnio edytowany przez Ghernie - 27-11-2009 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() DO WSZYSTKICH PRZECIWNIKÓW MINUSOWANIA POSTÓW:
Znajdziecie lepszy sposób na piętnowanie wypowiedzi beh0ldera? |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Chyba mylicie forum z chatem, panowie. Może tam nie zaglądam, ale forum to forum, i każdy dział, każdy temat, każdy post, powinien być objęty tymi samymi zasadami, bo inaczej cały regulamin nie ma sensu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() ...no i będzie można jeszcze pokazać debilom(Beh0lder, nie_slucham_ludzi) co reszta forum sądzi o ich "żartach".
|
![]() |
![]() |
#51 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Spodziewałem się jakiś pomysłów, a tu nic oryginalnego poza pomysłem z minusowaniem/plusowaniem nie padło...
Skończcie wojnę M&A vs. Blogi bo mi temat rozwalacie... Zaprezentowane opinie przyjąłem do wiadomości ![]() Co do tego, że OWION nie jest popularny - obecnie jest to jeden z popularniejszych działów na forum. Na wszystko przyjdzie czas, jak ktoś sugestie co do innych działów to zapraszam do odpowiedniego tematu w dziale opinii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ja bym dał jakiemuś obeznanemu użytkownikowi przesiadującemu długi czas w OWioNie moda, żeby pilnował porządku, ale nie tak ostro. Proponuję mnie.
Zawsze jakaś propozycja ;< @down: Mody nie dostają banów ![]() Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 28-11-2009 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
|
![]() Cytuj:
--- Beh0lder dodał 1 minut i 17 sekund później --- Świetna!!1! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 28-11-2009 o 21:12. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 06 2009
Stan: Niegrający
|
![]() @Pan i Władca
Przyczepie się do twojego posta z ostatniej strony. Myślisz, że debili takich jak na Demotywatory.pl tutaj nie znajdziesz? Głupota Ludzka dociera raczej wszędzie. |
![]() |
![]() |