Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-11-2009, 20:44   #1041
Maxu50
Użytkownik Forum

Maxu50's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 250
Skille: 99/96
Poziom mag.: 9
Send a message via Skype™ to Maxu50
Domyślny

ja sie dziwie ze ktokolwiek jeszcze placi.. servisy zrobione czekamy na wara
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla

20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach

23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl

01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili
Maxu50 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-11-2009, 21:54   #1042
anczejek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 08 2009

Domyślny

Skad ty sie kurwa urawles?
Wyslalismy 2x declaracje...
Nie przyjeliscie ... Szmatewski powiedzial ze nie wlaczycie na naszych zasadach no wiec kurwa o co chodzi?
anczejek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2009, 23:00   #1043
Szczygiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez anczejek Pokaż post
Nie przyjeliscie ... Szmatewski powiedzial ze nie wlaczycie na naszych zasadach no wiec kurwa o co chodzi?
Tak to ty sobie mozesz do ojca pisac, ty najlepiej wiesz w co on ładował, że powstałeś taki jaki jestes.

To jest polskie forum, także synu kurwy i szatana - deklaracje, nie declaracje. Otrzymałem tylko jedną, ze śmiesznymi zasadami, chyba wymyślonymi przez Psiaka, odesłałem, patrze po 22, a tu odrzucone, więc gdzie ta druga?

Gadałem z Kyufem i Haallym przez Adasia, co chwilę zmieniali zdanie. 2 miesiące - ok, ale o kase - ok, a za moment 20 vs 20 - ok, zaraz, że z gildi waszej nikt nie odejdzie tylko nie będą się bić, więc jakie kurwa 20 vs 20, non pvp pls? Myślicie, że jest was więcej to będziemy to robić jak wy chcecie? O ile dobrze pamiętam, to ty drogi dark angelu of guardia chciałeś się bić od razu po patchu, także widzisz, ile wasze słowo jest warte, pozdro i potańcz z Izą i daj jej na bara.

Ostatnio edytowany przez Szczygiel - 28-11-2009 o 23:08.
Szczygiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2009, 23:05   #1044
Hyoga
Użytkownik Forum

Hyoga's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2009

Imię: Vecrius
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Olympa
Poziom: 317
Poziom mag.: 92
Domyślny

Cytuj:

Ty wiesz z czego sie urwales?
Ogolnie pocwiczcie, szczalka

I milcz juz psie bo jestes zerem, tak jak reszta tych piesow ;]
16:37 Elite Lahm [197]: - tera dzwonimy
16:37 Elite Lahm [197]: - dzien dobry chodzi pani lodowka?
16:37 Elite Lahm [197]: - no tak
16:37 Elite Lahm [197]: - no to prosze ja lapac bo ucieka

Ostatnio edytowany przez Hyoga - 28-11-2009 o 23:07.
Hyoga jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2009, 23:22   #1045
Asunul
Zbanowany

Data dołączenia: 17 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczygiel Pokaż post
Tak to ty sobie mozesz do ojca pisac, ty najlepiej wiesz w co on ładował, że powstałeś taki jaki jestes.
ni chuj xddd
Asunul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-11-2009, 00:17   #1046
anczejek
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie bedziesz mi grubasku mowil gdzie mam pisac, a gdzie nie ... forum mojej gildi wiec ty tutaj masz nie pisac i chuj... Mozna 1 deklaracje wyslac na tydzien(do 1 gildi) wiec nie pierdol okz? Spenialiscie 2gi raz... 1 raz laczac sie z quanto 2gi raz dzisiaj wam nie odpowiada nasza gildia jestescie grupa zer... dupowlazy , lizo dupy , krule guardii i dzieciaki = innomaties jol ... zera bez szkoly , zera bez zycia poza tibia moje zdanie , nie musisz sie zgadzac- kazdy to wie
stary 29-11-2009, 01:08   #1047
Szczygiel
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie bedziesz mi grubasku mowil gdzie mam pisac, a gdzie nie ... forum mojej gildi wiec ty tutaj masz nie pisac i chuj... Mozna 1 deklaracje wyslac na tydzien(do 1 gildi) wiec nie pierdol okz? Spenialiscie 2gi raz... 1 raz laczac sie z quanto 2gi raz dzisiaj wam nie odpowiada nasza gildia jestescie grupa zer... dupowlazy , lizo dupy , krule guardii i dzieciaki = innomaties jol ... zera bez szkoly , zera bez zycia poza tibia moje zdanie , nie musisz sie zgadzac- kazdy to wie
Forum twojej gildi? No kurwa, juz Velrox ten temat poruszal, jestes debilem.

Mozna jedna deklaracje, owszem, ale EDYTOWAC ja mozna do woli.
A jak sobie wyobrazales wojne bez tamtego polaczenia? 5 vs 20? Gildia odpowiada lol, przeciez odeslalem na 3 miesiace, ale wy tego nie chcieliscie juz. Zeeeero, wlaze w dupe kazdego (kurwa kogo?), lize dupe kazdemu (kurwa komu?) no tak, jestesmy krolami.
Za 3 miesiace koncze 18 lat, wybacz, ze jestem troche mlodszy niz ty, temat szkoly to przemilcze, bo jeszcze nie mialem okazji skonczyc mojej szkoly, a moja wiedza przewyzsza twoja wiedze kilkunastrokrotnie, temat zycia poza tibia, hehe - wiesz najlepiej! Twoje zdanie, psy zdania nie maja.

I kurwa na chuj spacje przed przecinkiem? Wez bo wydaje mi sie, ze czytam wypowiedz jakiegos debila z tibia.pl... Fakt kurwa, sorry jestes nim.
stary 29-11-2009, 01:57   #1048
Hyoga
Użytkownik Forum

Hyoga's Avatar

Domyślny

Cytuj:
"Oni nam zazdroszcza bo my mamy swoj styl .. wieesz?
Oni nam zazdroszcza bo my mamy to co kazdy z nich chce miec
Oni nam zazdroszcza bo robimy swoj syf
Oni nam zazdroszcza, a my karmimy sie tym..."

POOOOOCWICZ PSIE
stary 29-11-2009, 02:19   #1049
Haally
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 10 2008

Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom mag.: 86
Domyślny

Siemano Chlopaki !
Sam Pisales Na Gg Ze Chcesz Walczyc Na Openakch Po Rownej Ilosci Osob Wiec Nie Pierdol Farmazonow Teraz, Prawda Jest Taka, Ze Boicie Sie Walczyc Na Naszych Warunkach ;////
Bez Odbioru

CZEMU CAPSOLOCK NIE DZIALA????????
Haally jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-11-2009, 02:22   #1050
PsiakoS
Użytkownik Forum

PsiakoS's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków

Poziom: 300
Skille: 102/98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczygiel Pokaż post
Forum twojej gildi? No kurwa, juz Velrox ten temat poruszal, jestes debilem.

Mozna jedna deklaracje, owszem, ale EDYTOWAC ja mozna do woli.
A jak sobie wyobrazales wojne bez tamtego polaczenia? 5 vs 20? Gildia odpowiada lol, przeciez odeslalem na 3 miesiace, ale wy tego nie chcieliscie juz. Zeeeero, wlaze w dupe kazdego (kurwa kogo?), lize dupe kazdemu (kurwa komu?) no tak, jestesmy krolami.
Za 3 miesiace koncze 18 lat, wybacz, ze jestem troche mlodszy niz ty, temat szkoly to przemilcze, bo jeszcze nie mialem okazji skonczyc mojej szkoly, a moja wiedza przewyzsza twoja wiedze kilkunastrokrotnie, temat zycia poza tibia, hehe - wiesz najlepiej! Twoje zdanie, psy zdania nie maja.

I kurwa na chuj spacje przed przecinkiem? Wez bo wydaje mi sie, ze czytam wypowiedz jakiegos debila z tibia.pl... Fakt kurwa, sorry jestes nim.
hahhaahahahahahaah leże i kwiczę. Ty myślisz że każdy z nas ma czas napie.. przez 2-3 miesiące po 12-16h dziennie jak ty i Twoi koledzy? wyjdź już razem z kolegami bencwale z tego forum bo jesteś żałosny, A i zapraszam na nastepne poi i inq, tylko nie zapomnij o blesach lol
PsiakoS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-11-2009, 08:57   #1051
Maxu50
Użytkownik Forum

Maxu50's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Skille: 99/96
Poziom mag.: 9
Send a message via Skype™ to Maxu50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS Pokaż post
hahhaahahahahahaah leże i kwiczę. Ty myślisz że każdy z nas ma czas napie.. przez 2-3 miesiące po 12-16h dziennie jak ty i Twoi koledzy? wyjdź już razem z kolegami bencwale z tego forum bo jesteś żałosny, A i zapraszam na nastepne poi i inq, tylko nie zapomnij o blesach lol
Porownaj sobie swojego posta do jego i odpowiedz sobie na pytanie kto jest zalosnym bencwalem. Spojrz ile my gramy, a ile wy, skoro mowisz ze nie bedziesz mial czasu. Moze to nie brak czasu, tylko po prostu nie bedziesz mogl wytrzymac bez expienia? Na pewno cala nasza gildia jest online po 12-16h dziennie, ale mozemy troche wydluzyc czas gry wiec chetnie pobijemy sie 20h dziennie przez 3 miesiace. Niech zgadne - chcieliscie wara na 2 tygodnie czy iles, aby nie bylo, ze jestescie cipami i tak wielce mowiliscie, ze nas rozjebiecie itp. a teraz nie przyjmiecie wara i za 2 tygodnie znowu bedziecie mogli expic - bo tylko to wam wychodzi (szkoda, ze nic poza tym ) Tyle z mojej strony, ustalcie normalne warunki to sie przekonamy naprawde kto jest zerem, a kto nie anczejku

edit:
o ja pierdole ile wy tam bydla macie ;d
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla

20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach

23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl

01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili

Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 29-11-2009 o 09:01.
Maxu50 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-11-2009, 10:46   #1052
Speedu$
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: Słupsk

Poziom: 202
Poziom mag.: 83
Domyślny

10:39 Jagielo Maly [255]: za tydzien mamy wara
10:39 Jagielo Maly [255]: miedzy soba
10:39 Jagielo Maly [255]: wiec czego oczekujesz
10:39 Jagielo Maly [255]: ze bd mily

Innominatezy zbierają 200+ lvle spod dp ;/

Ostatnio edytowany przez Speedu$ - 29-11-2009 o 17:17.
Speedu$ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-11-2009, 11:32   #1053
Zordton
Użytkownik Forum

Zordton's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2007
Lokacja: Sied(L)ce

Imię: Vourite
Gildia: Dashers
Domyślny

Mam kilka pytan !

1. Czemu teraz chcecie wara jak vecrius poszedl na olympie , a nie w tedy gdy Innominates liczylo ponad 30 osob ?
2. Czemu łączyliście sie miesiąć , co mialo trwac tydzien (tak jak straszyl hali?)
3. Naprawde uważacie ze wasze serwisy beda platne ? Specjalnie dla was kupie pacca i chyba nagram cama jak convidents(czyt. banda nieudolnych debili) zabija Enclawdre na POI i INQ .

Juz jogurty nie beda tak straszne ,a mostek tak zapelniony !
Milena 23:29:40
tak bedziemy sie walic jak domki w czeczenii
Zordton jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-11-2009, 11:42   #1054
PsiakoS
Użytkownik Forum

PsiakoS's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zordton Pokaż post
Mam kilka pytan !

1. Czemu teraz chcecie wara jak vecrius poszedl na olympie , a nie w tedy gdy Innominates liczylo ponad 30 osob ?
2. Czemu łączyliście sie miesiąć , co mialo trwac tydzien (tak jak straszyl hali?)
3. Naprawde uważacie ze wasze serwisy beda platne ? Specjalnie dla was kupie pacca i chyba nagram cama jak convidents(czyt. banda nieudolnych debili) zabija Enclawdre na POI i INQ .

Juz jogurty nie beda tak straszne ,a mostek tak zapelniony !
a kazał mu ktoś iść na jakąś Olympie? naprawdę myślisz że tak się sisika ktoś bał? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx D

punkt.2 nie będę nawet pisał bo było o tym mówione 10 razy

punkt.3 nie bój się każdy o tym wie, a póki co ludzie płacą lol

@a i ten śmieszny maksu
wiadomo że w tym wieku ma się bujną wyobraźnię kse kse

topic

poj

stary 29-11-2009, 12:31   #1055
tyfytyfy
Zbanowany

Data dołączenia: 10 11 2009

Domyślny

nie mozecie sie po prostu dogadac jak normalni ludzie?xdd
tyfytyfy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-11-2009, 12:39   #1056
Hyoga
Użytkownik Forum

Hyoga's Avatar

Domyślny

Psiak okularze zamilcz bo te twoje posty sa juz po prostu zalosne ;/
My wszystko zrobilismy w dzien, wy pol miesiaca i dopiero sie ogarneliscie.
Wiem, ze teraz po przeczytaniu mojego posta zaparowaly ci smieciu okulary wiec mozesz je teraz spokojnie przetrzec szmatka.
stary 29-11-2009, 12:44   #1057
Szczygiel
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Haally Pokaż post
Siemano Chlopaki !
Sam Pisales Na Gg Ze Chcesz Walczyc Na Openakch Po Rownej Ilosci Osob Wiec Nie Pierdol Farmazonow Teraz, Prawda Jest Taka, Ze Boicie Sie Walczyc Na Naszych Warunkach ;////
Bez Odbioru

CZEMU CAPSOLOCK NIE DZIALA????????
No pewnie, ze tak pisalem. Ale zaraz się dowiedziałem, że wy chcecie walczyć po 20, ale nikt od was z gildi nie odejdzie, śmiech? Wcześniej się przecież zgodziliście na 2 miesiecznego wara, nie wiem czy Ty czy Kyuf, ale o kase, a zaraz od któregoś z was lub od Moniaka, dowiedziałem, się, że chcecie 20 vs 20, ale gildie będziecie mieli taką jaka macie teraz.

PRZECIEŻ TO WASZE FORUM, TO POWINIENEŚ WIEDZIEĆ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS Pokaż post
A w warze na 3 tygodnie bys tyle na*******al? Sorry, ale zeby grac 12h dziennie to bym musial chyba byc toba. Looz, wpadne. Sfarciliscie bo jeden juge odszedl, tera bedzie trzeba wiecej.
stary 29-11-2009, 13:00   #1058
anczejek
Użytkownik Forum

Domyślny

Okularniku xDDD hauahu jeszcze po starej mu pojedz Gruby grubasku
Jak wy chcecie wara na 2 miechy to my krakowskim targiem miech.
Dojdzmy wreszcie do konsensusu i walczmy bo to juz sie robi nudne... tak jak to vilej na forum napisal..." Miejcie jaja by stanac do wara "nozskillami z noob-pvp," jako iz szczygiel jest pvp mastah z beryli boisz sie bic gdy nas bedzie 1 osobe wiecej? Chciales walczyc, gdy was bylo wiecej niz nas walczacych w conv... niech zostana same osobniki z dashers to my powalczymy same osoby z con Jak to dzieciak zimmer mowil " bierzcie sobie kyufy my i tak was rozjebiemy", a teraz co? heheczki jednak strach stanac do walki a tak poza tym mowilismy od poczatku ze po poi mozemy walczyc wiec nie odwracaj sisika dupa i nie pierdol farmazonow tylko akceptujcie wara

PS widze ze jagielo znalazl sobie nowych kolegow spod dp.. hmm on 250+?
stary 29-11-2009, 13:26   #1059
Speedu$
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: Słupsk

Poziom: 202
Poziom mag.: 83
Domyślny

Noo, jeszcze by im sie Juby do składu przydał euheuhe xddd

Jakiś ss
Speedu$ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-11-2009, 13:33   #1060
PsiakoS
Użytkownik Forum

PsiakoS's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tyfytyfy Pokaż post
nie mozecie sie po prostu dogadac jak normalni ludzie?xdd
@up
kradnąc sd z ciał ;o

no popatrz gdy chłopaki wysyłały wara 3 tyg temu żeby trwał tydzień lub dwa, do 100 fragów, zostało im wytłumaczone ze potrzebujemy około 30 dni aby być gotów. 2.5 tyg potem czyli wczoraj wysyłamy chłopakom to samo wyzwanie które zostaje odrzucone, gdyż chłopaki teraz twierdzą że jest nas za dużo lol! war ma być 3 miesięczny lol! a 2 tyg temu gdy szczygiel zwerbował ekipe 30vs 15 powiedział ze war to masufka i że gówno go to obchodzi! więc koniec tematu zaczynamy się napinać na prv!

Ostatnio edytowany przez PsiakoS - 29-11-2009 o 13:35.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania