![]() |
#12662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Jak wszyscy to wszyscy.
![]() ![]() PS. Może mi ktoś powiedzieć jak gifa ustawić na avatar?? Bo ten co teraz mam powinien się ruszać, a nie chce. :/ Help me!! A, i co polecacie na 4-dniowy pobyt w domu?? bo chory jestem, i nie mam co robić. ![]() Ostatnio edytowany przez Grycan - 01-12-2009 o 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12663 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja swojego pulpitu nie wrzucam. Nie zmienił się od ostatniego razu
![]() Anyway ostatnio zacząłem czytać mase mang Kimi to iru machi let's lagoon Bloody monday (season2) Dollgun Skutkiem tego mam obecnie ponad 10 ongoingowo czytanych mang. Masakra xD
![]() |
![]() |
![]() |
#12664 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kimi to iru machi całkiem całkiem ecchi. Polecam jak ktoś ma ochote, bo jest już z 70 ep. więc przysiąść można.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12665 |
Fallen Angel
|
![]() @Rayza
Anime. Z Mang czytuje tylko tasiemce ![]()
![]() |
#12666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Nie byłbym sobą gdybym też się nie pochwalił
Grocia, chciałeś syf, to masz ![]() ![]() Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 01-12-2009 o 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12667 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Cytuj:
@XP Bziiiiiiidal... :< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12668 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
@Gangrel A szkoda,bo manga ma dosłownie inne zakończenie i dwie kontynuacje : p @Papierowa Ściana [WALLpaper] a ja nie dam bo 2 tyg temu miałem zmiane systemu i all mam teraz na dysku DVD ^^ wiec nic nowego~ tak lubie tak gadać XD @Anima KuroKami warte obejrzenia,w koncu coś z dobrą fabuła i grafiką oraz walką i bez cenzury na brutalność ^^ @Bleach jutro w Komikslandi będzie 2 tom PL Bleacha ^_^
![]() |
![]() |
![]() |
#12670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() z jakieś 1500~ zł. a co : 3
![]() |
![]() |
#12671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Wszystko fajnie, ale dlaczego Koszyk ma na pulpicie plik tekstowy 'Jak zrobić dziwek...' :0
![]() |
#12672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() O ja! Tez chce sie powozic! Patrzcie na to <tutututu tu tuuuuuu>!!!
![]() @topic To jak? Poleci ktos dobra mange, ktora czyta sie szybko i snosnie, na nudne lekcje w szkole? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12673 |
Fallen Angel
|
![]() @Rayza
A ile kosztuje tomik mangi? Dotad sie nie interesowalem, i co prawda nadal watpie zebym kupil ale czasem warto rozne rzeczy wiedziec ![]()
![]() |
#12674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Pacz
Hajime no Ippo. Świetna manga, powoli ją zaczynam kończyć. Jak zgodnie uznaliśmy z Kumą, najlepsza sportowa seria jaka powstała. Chyba że Berserka nie czytałeś, wtedy się nawet nie zastanawiaj tylko zaczynaj! @Gangrel Około 12-16zł Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
Lokacja: Ougon Kyou
Stan: Niegrający
Imię: Chris the Necromancer
Profesja: Druid
Świat: Guardia (lulz)
![]() ![]() |
![]() Obejrzałem Macross Frontier. Mimo że nie lubię mechów, bitw w kosmosie i takich tam, to to anime oglądało mi się całkiem w porządku.
No, resztę animców odstawię sobie na potem, teraz vnka. Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12676 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() A to po to że YT wywalało moje filmy przez pieprzony WMG czy jak to tam sie nazywa ![]()
![]() |
![]() |
#12678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Frizz
No oczywiscie ze czytalem Berserka. ![]() A co do tej seri ktora mi poleciles, to jakos nie przepadam za sportem, ale sie przelamie i zaczne czytac. ;p Mam nadzieje, ze nie bedzie to cos pokroju klasyka Kapitana Tsubasy. >.< Jakies inne propozycje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12679 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do HnI, to z prawdziwym boksem ma to niewiele wspólnego. Ale manga jest faktycznie wybitna (no i stara jak świat : d w pierwszych odcinkach muzyki słuchają z walkmanów haha). Frizz, widze, że jesteś ynteligentną osobą skoro Hajime no Ippo i Berserka uważasz za najlepsze mangi. Moc jest z tobą synu.
@down No niestety z berserkiem tak już jest. Nadrabia to NIESAMOWITĄ dokładnością i rozmachem rysunku, nie widziałem takiego światłocienia w żdanej innej mandze. Ostatnio edytowany przez Argen - 01-12-2009 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() berserkowi i tak nic nigdy nie dorowna, nie ma nawet sensu porownywac byle jakiej mangi do niego :3
ps wie ktos co to znowu za przerwa w berserku? miura wydal pare czapterow i znowu jakies wakacje na pare miechow? |
![]() |
![]() |