--> | --> |
![]() |
#2522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() dawno mnie nie bylo i widze ze musze dodac swoje 3 grosze.
@Wanted przestancie wkoncu pierdolic "TO WASZA WINA ZE PADAMY", "NIE MAMY MAGOW", "POCZEKAJCIE X CZASU TO WTEDY DOSTANIECIE WPIERDOL BO PRZYCHODZI KTOS TAM Z INNEGO SWIATA" bo to jest zalosne i w niczym wam to nie pomaga w wygraniu wojny. 3/4 magow odeszło od was nie bez powodu- nawet jak wygracie ta wojne to moze nauczycie sie lepiej trzymac ludzi przy sobie ![]() ![]() a najlepsze jest to jak jest akcja i jest od was na niej 5+wymar dowodzi a 10 siedz w pz i potem znowu placzeeee Ostatnio edytowany przez spirit-of-bicho - 02-12-2009 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2523 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHA, ciekawe kto. Są tylko sami zdrajcy, ich reale/kumple i dosłownie parę osób, które walczyło z Wanted wcześniej (bo większość zmieniła stronę). Może jeden Vincent czy jakiś tam Neoweo doszli do was z neutrali, a tak to nic.
Ostatnio edytowany przez LadyCipuszka - 02-12-2009 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Johny Cross
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
|
![]() hauahuahuau "SAMI ZDRAJCY"
bo zdradzili urbexa i poszli za Marjanem? Czy moze dlatego, ze opuscili Wanted i stworzyli gildie ktorej reguly im odpowiadaja zamiast liczyc na to ze po kilku dedach dostana troche manasow ze zlootowanych bpkow?
![]() |
#2525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn
Imię: Monek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 133
|
![]() Cytuj:
![]() jednak jest dreszczyk emocji i lekki niepokój ![]()
![]() |
![]() |
#2526 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak ci nie pasowała gildia, to nie trzeba bylo do niej wchodzic (i błagać o inva do niej). A tak po za tym chodzilo mi tylko o to, ze nie neutrali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() To, że jak ktoś z własnej winy dostaje deleta, to Draz mu oddaje za friko chara? To, że jak ktoś z własnej winy dostaje hacka, to Urb mu daję pół gildiowej kasy? Czy może coś jeszcze? Bo mnie się zdaję, że po prostu naszemu Marjankowi nie podobało się, że nie jest najważniejszy w gildii i tyle.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Bo mnie się zdaję, że po prostu naszemu Marjankowi nie podobało się, że nie jest najważniejszy w gildii i tyle."
jak dla mnie jest wystarczajacy powod by zrobic to co zrobil ![]()
![]() |
#2529 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() To mów tak, a nie że wam się zasady nie podobały. Bo inaczej niech Sherion odda kasę, a Rudy Leszcz chara.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli dalej bysmy siedzieli w wanted, sytuacja na azurze bylaby juz mocno zblizona do tej na furorze.
BTW, z tego co pamietam to aru i xalf bodajze nic nie dostali z gildiowej po hacku ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#2531 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bo nie mają tyle tupetu, żeby skamleć o kasę nawet po hacku.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2533 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Ty tam psie wiesz najlepiej. Żebrał to Alethea.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Bo nie mają tyle tupetu, żeby skamleć o kasę nawet po hacku."
HUAHAUAHAUAHAU w dupie byles, gowno widziales tyle ci powiem
![]() |
#2535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Elite Knight
Poziom: 70~
Skille: 80~/80~
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() "ej bo poszlo mi 20 mf na akcji oddacie mi"
GARGET TY TAK GADALES I NIE PIERDOL TERAZ ZDRAJCA NA TYM SERWERZE JEST URBEXX, BO JAK TRZEBA BYLO ZROBIC WOJNE TO SIE ODWROCIL PLECAMI BO TRZEBA BYLO SOBIE RARKI LOTOWAC. WIEC KTO TU KOGO ZDRADZIL HAHA "To po co zdelejtowaliście Draza?." bo w*****al ryjem za duzo Ostatnio edytowany przez Reloop - 02-12-2009 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2009
Stan: Niegrający
Świat: Reallife
|
![]() Ty tez wkur*iasz ryjem i jest spoko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() tylko ze ty nic z tym nie zrobisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2539 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^ umiesz denerwowac ludzi nie ma co haha
btw: macie tu ciekawego cama: http://www.szypkiszarink.com/files/1...deadz_buhu.cam Ostatnio edytowany przez eldar - 02-12-2009 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2009
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
|
![]() Hmm okiem neutrala mogę tylko stwierdzić ze to właśnie tacy ludzie jak sherion, zuther, beiroc, bayter, czy paru innych moga sobie pokozaczyc w tej grze bo coś potrafią np. zgasić w locie 3 osoby, wbić rsa i nic sobie z tego nie robić ze wokół pełno osób od wanted. Nie mowie prawdy? Moze inna akcja? Yalahar po tym jak wanted obiło puchego? Nie wiem jaka byla komenda na vt ale chyba ¨ratuj sie kto moze¨ bo urbexx na takim lvl mogl sobie biegać wokół yala ze skulem i nie wiem czy neph byliby w stanie cos zrobić co już nieraz pokazał niclas choć mial o wiele slabsza postac(teoretycznie). Co do Carortwogo to po tej akcji z neph widać ze wcale nie chcieli długo pozostawać w cieniu. Dziwi mnie fakt ze tak unieśli się i pomagali komuś kto dopiero transferował postać. Według mnie neph podjęli słuszną decyzje wałcząc z nimi teraz niż czekać aż się wyexpia. Nie mowie ze wojna jest przesadzona ale denerwuje mnie ciągłe jechanie po sobie na forum i nie robienie nic więcej(wanted). Chuć wydaje mi się ze w moich oczach to neph zasługują na podziw bo zaczynali ta wojnę z wyrównanym składem i to oni potrafili sie wyexpic w czasie wojny(np.beiroc). Wanted dostało mały prezent w postaci transferów co nie znaczy ze neph w trudnych chwilach poproszą o pomoc ludzi z zewnatrz.
Co do ludzi typu Savan/ Co Ty człowieku tak kozaczysz na 70 lvl? Zuther/ może i jest rudy ale coś pokazuje na tej wojnie Urbexx / niech się przestanie bać o lvl i pokaże styl w jakim kiedyś walczył Twister/ dużo mówisz, mało widoczny na akcjach kamyxx/ co Ty człowieku wciągasz? powodzenia w dalszej walce ![]() |
![]() |
![]() |