![]() |
#2541 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2542 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2009
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
|
![]() Myślę ze starasz się coś udowodnić choć nie wychodzi Ci to, nie rozumiem twojej decyzji zmiany strony w wojnie.Nie spotkałem się z osoba która po takim czymś zasłużyła na szacunek i zaufanie innych.
Dla mnie najbardziej niezrozumiałą osoba jest i tak Teterian. Ten to naprawdę był dziwny. Ale właśnie przez takie osoby jak Ty czy on które za wszelką cenę chcą być od razu nie wiem kim dochodzi do konfliktów. Zobacz co się stało ze status~ z forgeten~ te guild a zwłaszcza wasza na początku wojny potrafiła się niezłe zorganizować i walczyć z dużo większymi lvl. Az milo się patrzyło na camy. A teraz co akcja to spalona;/ Czasami wystarczy chwile ochłonąć i przemyśleć kilka spraw ![]() Teterian/ (szczerze) należało mu się za jego całkowity brak szacunku dla innych |
![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() Gdybyś bardziej sie tym interesowal, wiedzialbys ze jego byli kompani okradli go na kase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2009
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
|
![]() @up
Gdybyś się bardziej tym interesował wiedziałbyś, że zapłacili kasę jakiemuś 8 lvlowi z Karlin.
![]() |
#2545 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: DRAKE
Profesja: Elder Druid
Poziom: 120
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2546 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() to teraz uwaga, czas na propagande.
Wanted wiedzac ze zmienilismy ip, specjalnie napisalo do siwuszki zeby potwierdzila ze to puchy, bo wiedzieli ze nie potwierdzi mu tego na vent. dobre co ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiscie. I z tego powodu odeszlismy od nephilms - lidujacej gildii, i zaczelismy walczyc razem z turkami mimo, ze niektorzy z nas ich nie lubia. Genialne posuniecie z naszej strony nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
|
![]() @Ten neutralny koles.
Moze i po czesci masz racje, ale wg mnie to zaledwie jakies 5% prawdy w tym, co mowisz. Widac, jak malo wiesz i co tu duzo sie rozpisywac. I nie mam zamiaru na kazde pytanie Ci wymieniac setki argumentow, bo nie wiesz jak jest i tyle, heh ;] A wlasnie i te informacje, ktore zapewne posiadasz sa z forum tego jak i tibiacom, a uwierz mi, ze nie wszedzie mowia prawde. W najwiekszym stopniu jest to tylko propaganda, ktora siejecie i tyle.. Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Zegea - 03-12-2009 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Moze do neph po prostu nikt chce dojsc? ![]() Cytuj:
![]() Prawdopodobnie klej. W kazdym razie takie sprawia wrazenie. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2551 |
Użytkownik forum
|
![]() Mariel
Nie unos sie tak bo nie mowie nic o czym bym nie wiedział. Nie mowie o samym rozwiązaniu guild. Chyba nie pamiętasz już jak pewnego dnia siwuszka, xevo, alynis, rexious, akul i paru innych wyszło z guild? AdiZgOlekk o tej kasie było głośno;p Nie wydaje mi się zęby takiemu komuś jak Lady Siwuszka robiło wiele 250k. Chyba wszyscy widzieli ile ma kasy, pewnie więcej niż cala guilda Neph~. Znam już ja bardzo długo i jeszcze nikogo nie oszukała a jest już bardzo starym graczem. Rozmawiałem z nią po tym zajściu i nawet widziałem cala rozmowę. Ta rozmowa wyglądała mniej więcej tak: XXX: powiedz xcxcx ze to ja puchy xxxx: jestes xxxx: powiesz? xxxx: jak bys mogla to mu napisz xxxx: jestes? LS: ok xxxx:dzieki poszkodowany: ok dzieki poszkodowany: kurwa dzieki oszukalas mnie, zajebie Cie za te 250k z tego co wnioskuje po tej rozmowie to raczej nie jej wina, sam nieraz spotkałem się z przypadkiem ze ktoś mi truje jak expie i pisz do mnie żebym do kogoś napisał. Nie mieliście tak nigdy? zawsze mi sie nie chce ale pisze od niechcenia. Poza tym z tego co pamiętam to Puchy miał bana i nie mógł pisać z tego konta. Zuther Nie wiem czy była zmiana vt czy nie, sam przyznasz ze mało prawdopodobne jest to żeby tak chciała oszukać akurat kogoś z sup~ bo nie miała kasy np. na expa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2553 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
1. Nie mowie tu o bortowaniu bo wiem ze obie strony uzywaja bota. Przed wojna nieraz widziałem jak ktoś gdzieś botowal i teraz się to nagle zmieniło? 2. Szpiedzy są w każdej wojnie, del postaci( draz przesadzal z PA) dlatego nie zmartwiłem się bardzo choć wiem ze to dobry gracz pod względem pvp. 3. Chodzi mi tu o kozaczenie w stylu Teteriana. Malo robił doza gadał, zachowywał się jak dziecko które jak coś przeskrobie leci do dużego tatusia(Aleta) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Użytkownik Forum
|
![]() br przejmuja azure
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Aaaa, no to skoro taki neutral jak ty sie nie zmartwil tym deletem to wszystko gra. A juz sie balem, ufff... 3. Dziwne. Chodzi ci o teteriana a piszesz o savanie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
w sumie racja,nikt z tym nic nie zrobi,bo ciezko o drugiego takiego frajera jak ty |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2558 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2009
Świat: Azura Neutral
|
![]() Cytuj:
Czy ty naprawde nie widzisz jak glupi jestes? Mowia ze gdyby glupota miala skrzydla to ty bys latal, to nie prawda. Bylbys wlascicielem linii lotniczych. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2009
Stan: Niegrający
Świat: Reallife
|
![]() @twistoff
he nie wiem czemu sie tak przejmujesz tym ze tak zrobili a nie inaczej z pelefantami, ich sprawa ; DDD jak widac nie zalezy im na tym i nie przejmuja sie tym heeee, miejmy nadzieje ze kiedys sie przejada c(: @up swieta prawda xD dodaj jeszcze rudego, riklosa i reszte bandy krejzi kidsow xDDDDDDDDDDDDDD Ostatnio edytowany przez Beiroc - 03-12-2009 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Johny Cross
|
![]() Cytuj:
dlatego nie wiem dlaczego odpisujesz Ciri~ bo pytanie skierowane bylo do kogos zupelnie innego
![]() |