Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-12-2009, 21:08   #2601
atoboreinj.hatobzeb
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 11 2009

Poziom: 10
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lakii Pokaż post
Jakby taka ladna byla to by nie siedziala codziennie godzinami i nie rabala w durna gre. Za duzo meskich hormonow ma panienka to sie dowartosciowac musi.
Z tego co wiem to jest jedna z tych osób w neph~ która jednak ma rl życie. Skończyła szkole, uczy się dalej, pracuje, ma chłopaka, sama się utrzymuje. Niech ktoś powie ze nie ma normalnego życia
atoboreinj.hatobzeb jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-12-2009, 21:14   #2602
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Moze i ma prace chlopaka,skonczyla szkole etc jednak to nie zmienia faktu ze przed tibia spedza w chooy,jest jedna z najbardziej aktywnych osob na servie,codziennie siedzi online po pare h,i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna.Takze niesety,ale nikt mi nie wmowi,ze ta dziewczyna nie jest OSTRO wkrecona w tibie,bo jest.
twistoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 21:21   #2603
Siwuszka
Użytkownik Forum

Siwuszka's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2009

Gildia: Nephilims
Świat: Azura
Poziom: 160
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez twistoff Pokaż post
Moze i ma prace chlopaka,skonczyla szkole etc jednak to nie zmienia faktu ze przed tibia spedza w chooy,jest jedna z najbardziej aktywnych osob na servie,codziennie siedzi online po pare h,i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna.Takze niesety,ale nikt mi nie wmowi,ze ta dziewczyna nie jest OSTRO wkrecona w tibie,bo jest.

Dlatego, że jestem dziewczyną nie mogę grac w tibie, nie mogę przeklinać? To, że spędzam przed tibią czas to nie znaczy, że nie mogła bym bez niej żyć. To tak dla Twojej informacji.
"i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna"
Więc Ty też dużo czasu spędzasz przed tibią.

Ostatnio edytowany przez Siwuszka - 03-12-2009 o 21:22.
Siwuszka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 21:24   #2604
atoboreinj.hatobzeb
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 11 2009

Poziom: 10
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Co fakt to fakt. Bardzo aktywna w tej wojnie. Widać zresztą jak lvl skoczył, chyba ponad 40 lvl.
atoboreinj.hatobzeb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 21:28   #2605
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siwuszka Pokaż post
Dlatego, że jestem dziewczyną nie mogę grac w tibie, nie mogę przeklinać? To, że spędzam przed tibią czas to nie znaczy, że nie mogła bym bez niej żyć. To tak dla Twojej informacji.
"i nie pamietam akcji na ktorej by nie byla obecna"
Więc Ty też dużo czasu spędzasz przed tibią.
Nie koniecznie,moge ogladac camy z akcji,widziec na tibia.com ze masz fragi na kazdym zabitym,o kazdej porze dnia i nocy.I moze to dla ciebie jakies zaskoczenie,ale ja twierdze ze dziewczyna jednak niepowinna przeklinać,a o laskach które sie tak zachowują mam bardzo złe zdanie.Mysle ze 90% facetów przyznało by mi rację.I według mnie nie ma nic złego w tym jak dziewczyna sobie gra w tibię,ale jest róznica,jak dziewczyna siedzi online wiecej niz nie jeden no-life

--- twistoff dodał 1 minut i 9 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez atoboreinj.hatobzeb Pokaż post
Co fakt to fakt. Bardzo aktywna w tej wojnie. Widać zresztą jak lvl skoczył, chyba ponad 40 lvl.
trzeba tez zauwazyc ze ona nie uzywa bota,i kazdy swoj lvl wbija recznie siedzac przed kompem

Ostatnio edytowany przez twistoff - 03-12-2009 o 21:28. Powód: Automerged Doublepost
stary 03-12-2009, 21:29   #2606
XxFilipXxX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2009
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 40
XxFilipXxX ma numer GG 9289804
Domyślny

Jej zycie , jej sprawa, ile siedzi

A ja lece na OTS'a bo to mi tylko zostało

Pozdrawiam i niech wygra lepszy !
XxFilipXxX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 21:32   #2607
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2009

Domyślny

a to ze polowa z was wali co drugi dzien nocke zeby troszke lvl podbic i kaski pozbierac to nie jest juz noł lajf ?
spirit-of-bicho jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 21:34   #2608
Siwuszka
Użytkownik Forum

Siwuszka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie koniecznie,moge ogladac camy z akcji,widziec na tibia.com ze masz fragi na kazdym zabitym,o kazdej porze dnia i nocy.I moze to dla ciebie jakies zaskoczenie,ale ja twierdze ze dziewczyna jednak niepowinna przeklinać,a o laskach które sie tak zachowują mam bardzo złe zdanie.Mysle ze 90% facetów przyznało by mi rację.I według mnie nie ma nic złego w tym jak dziewczyna sobie gra w tibię,ale jest róznica,jak dziewczyna siedzi online wiecej niz nie jeden no-life

--- twistoff dodał 1 minut i 9 sekund później ---

trzeba tez zauwazyc ze ona nie uzywa bota,i kazdy swoj lvl wbija recznie siedzac przed kompem

Akurat nie interesuje mnie zdanie innych facetów, gdyż mam już jednego i tylko jego zdanie mnie interesuje na mój temat. Natomiast cieszę się, że poznałam Twój typ. Brak Ci odwagi, gdyż nie podpiszesz się nickiem z gry. Sądzę, że 90% kobiet przyznało by mi rację, że jesteś ( przepraszam, jeżeli Cie obraziłam) ciotą.
stary 03-12-2009, 21:37   #2609
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho Pokaż post
a to ze polowa z was wali co drugi dzien nocke zeby troszke lvl podbic i kaski pozbierac to nie jest juz noł lajf ?
Ja nie twierdze ze w naszym teamie nie ma ludzi,którzy by sobie chętnie przymaniaczyli przy tibii.Ale według mnie jest ogromna różnica,jakiej płci jest ta osoba.I jestem przekonany,ze nie tylko ja tak twierdzę
stary 03-12-2009, 21:41   #2610
Smoq_Xanosta
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 06 2008
Lokacja: Elblag

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xanosta
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 122
Domyślny

zolnierze nephil~ powiedzcie mi dlaczego nie probowaliscie walczyc? mieliscie sporo magow i palkow wiec czy to mozliwe jest, ze chlopcy spanikowali i emocje wziely gore?;DDDDDDDDDDDDD

Yours,
Smoq
Smoq_Xanosta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 21:43   #2611
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Akurat nie interesuje mnie zdanie innych facetów, gdyż mam już jednego i tylko jego zdanie mnie interesuje na mój temat. Natomiast cieszę się, że poznałam Twój typ. Brak Ci odwagi, gdyż nie podpiszesz się nickiem z gry. Sądzę, że 90% kobiet przyznało by mi rację, że jesteś ( przepraszam, jeżeli Cie obraziłam) ciotą.
luzno,moge byc dla ciebie ciota nie ma problemu.Naprawde uwazasz ze nie jestes osoba uzalezniona,i naprawde nie widzisz w tym nic dziwnego,ze grasz wiecej od 3/4 twojej ekipy z nephilism?
stary 03-12-2009, 21:53   #2612
Siwuszka
Użytkownik Forum

Siwuszka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
luzno,moge byc dla ciebie ciota nie ma problemu.Naprawde uwazasz ze nie jestes osoba uzalezniona,i naprawde nie widzisz w tym nic dziwnego,ze grasz wiecej od 3/4 twojej ekipy z nephilism?
Nie uważam, że jestem osobą uzależnioną od tibii, zresztą wcześniej już to napisałam i nie zamierzam wałkować tego w kółko. Co Cie tak zainteresowało ile gram w tibię, na ilu akcjach jestem, ile osób sfragowałam? Jeżeli piszesz książkę o mnie to omiń ten rozdział.
stary 03-12-2009, 21:53   #2613
Lakii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 12 2009

Świat: Azura Neutral
Domyślny

Cytuj:
Ja sie nie podpisze bo teoretycznie jestem neutralnym graczem, chociaz srednio raz dziennie sie jakis dzieciak od was przypieprza do mnie. Juz pare razy na mnie PA robiliscie, wiec co teraz mam sie podpisac?

Liczysz sie tylko ze zdaniem twojego chlopaka bo on ma wyjebane na ciebie i twoja patologie, a inni z ktorymi zdaniem sie nie liczysz dostrzegaja w twoim zachowaniu cos nie tak i to jest opinia wiekszosci. ale z ich zdaniem sie juz nie liczysz bo jest ci nie przychylne i nie na reke. Gratuluje filozofii, glowa wielka zdeformowana szkoda tylko ze w srodku pusta

Ostatnio edytowany przez Lakii - 03-12-2009 o 21:54.
Lakii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 21:55   #2614
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Przestańcie już kurwa o tym gadać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smoq
zolnierze nephil~ powiedzcie mi dlaczego nie probowaliscie walczyc? mieliscie sporo magow i palkow wiec czy to mozliwe jest, ze chlopcy spanikowali i emocje wziely gore?;DDDDDDDDDDDDD
Ta, jak i tak mieliście skulle, i kwestią czasu było kiedy padniecie, to można było zdjąć ze dwie osoby chociaż.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 21:59   #2615
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie uważam, że jestem osobą uzależnioną od tibii, zresztą wcześniej już to napisałam i nie zamierzam wałkować tego w kółko. Co Cie tak zainteresowało ile gram w tibię, na ilu akcjach jestem, ile osób sfragowałam? Jeżeli piszesz książkę o mnie to omiń ten rozdział.
To nie ja zacząlem ta dyskusje,tylko twoj obronca z dlugim name.Ja tylko stwierdzam fakty
stary 03-12-2009, 22:03   #2616
Siwuszka
Użytkownik Forum

Siwuszka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lakii Pokaż post
Ja sie nie podpisze bo teoretycznie jestem neutralnym graczem, chociaz srednio raz dziennie sie jakis dzieciak od was przypieprza do mnie. Juz pare razy na mnie PA robiliscie, wiec co teraz mam sie podpisac?

Liczysz sie tylko ze zdaniem twojego chlopaka bo on ma wyjebane na ciebie i twoja patologie, a inni z ktorymi zdaniem sie nie liczysz dostrzegaja w twoim zachowaniu cos nie tak i to jest opinia wiekszosci. ale z ich zdaniem sie juz nie liczysz bo jest ci nie przychylne i nie na reke. Gratuluje filozofii, glowa wielka zdeformowana szkoda tylko ze w srodku pusta

Wyjebane to mam na Ciebie i to co tu piszesz. Gratuluję głupoty. Twoja głowa pewnie jest jeszcze większa i bardziej pusta

--- Siwuszka dodał 1 minut i 41 sekund później ---

Cytuj:
To nie ja zacząlem ta dyskusje,tylko twoj obronca z dlugim name.Ja tylko stwierdzam fakty
Dlatego proponuję, że jeżeli masz coś do mnie to po prostu odezwij się do mnie na tibii, porozmawiamy, odpowiem na wszystkie Twoje pytania (jeżeli będą sensowne) i po sprawie

Ostatnio edytowany przez Siwuszka - 03-12-2009 o 22:03. Powód: Automerged Doublepost
stary 03-12-2009, 22:06   #2617
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wyjebane to mam na Ciebie i to co tu piszesz.
Ooo tak,teraz jestes w swoim zywiole!Odrazu ci lepiej hmm?Nie ma sensu udawać że się jest subtelną i delikatną kobietką,skoro sie nią nie jest hah dobra lece, pa krejzolki
stary 03-12-2009, 22:10   #2618
Siwuszka
Użytkownik Forum

Siwuszka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ooo tak,teraz jestes w swoim zywiole!Odrazu ci lepiej hmm?Nie ma sensu udawać że się jest subtelną i delikatną kobietką,skoro sie nią nie jest hah dobra lece, pa krejzolki
Nie ma sensu pisać normalnie do osób, które nie są normalne, gdyż mogą tego nie zrozumieć. Kiedy muszę być delikatna i subtelna to taka jestem Po drugie kobieta zmienną jest, powinieneś to zrozumieć, skoro jesteś facetem. Aczkolwiek nie musisz.

Ostatnio edytowany przez Siwuszka - 03-12-2009 o 22:23.
stary 03-12-2009, 22:10   #2619
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2009

Domyślny

no w chuj palkow z 2-3 magow z 5 i 1 czy 2 najty. ogien jak chuj

Ostatnio edytowany przez spirit-of-bicho - 03-12-2009 o 22:12.
spirit-of-bicho jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 22:10   #2620
MR_Wojcik
Użytkownik Forum

MR_Wojcik's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2009

Stan: Początkujący
Imię: Sherion
Domyślny

@Smoq
Wez zamknij dupe, ja pierdole.. Pochlapiesz zaraz pokoj tak sie zajarales jedna akcja.. I nie, nie jest mi przykro ze padlismy, wrecz przeciwnie.. Gratuluje ze wam W KONCU cos WYSZLO !

A Ty swietny wojowniku, skoro smiejesz sie z nas ze lapki sie trzesa i nie walczymy, to czemu nawet RAZ sie nie uleczyles jak Cie bili? Panie EEEEEXURA SAN?!

@Cala reszta
Przypomniec wam jak poszliscie na yalahar po Marshalla ktory mial pz i locka? Ile osob wtedy straciliscie? A jak ktos mial skulla bo bardzo madrze wlaczyl na Vincencie, to s*******al byle dalej i szybciej, czy sie myle? ;o

/Wójcik.

Ostatnio edytowany przez MR_Wojcik - 03-12-2009 o 22:14.
MR_Wojcik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania