Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Broń i przedmioty

Notki

Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-12-2009, 07:11   #1
warma93
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 11 2009

Domyślny dylemat

MAm pytanie co do skilowania co jest abrdziej oplacalne czy expienie do tego 98 lvlu (knightem) by miec dosyc mane na przeciagniecie na swoja strone dark monka czy juz od niskich lvli skilowac na slimach jezeli to cos pomoze mam skile 70/70 i lvl 50:/

Pomozcie plz
warma93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-12-2009, 08:16   #2
Kin_Yuki
Użytkownik Forum

Kin_Yuki's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: W domu...

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kin Yuki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Domyślny

Ja bym na Twoim miejscu skillował, ciężko Ci będzie męczyć się z badziewnymi skillami do tego 98 lvl. Bo nie ukrywajmy 70/70 na 50 lvl to lekkie badziewnie.

Bo ja uważam (jako minimum):

10lvl - 20/20
15lvl - 60/60
20lvl- 75/75
30lvl - 78/78
40lvl - 80/80
100lvl - 85/85 (w sumie można odpuścić skillowanie i iść tylko w lvl)
150lvl - 90/90
200lvl - 100/100

Z większymi skillami się lepiej expi, przede wszystkim dużo bardziej dynamicznie, co daje więcej frajdy z gry. Na początku trzeba się pomęczyć i skillować, ale jak ktoś potrafi umiejętni ustawić sobie trening, to nie musi cały czas męczyć się przed komputerem (i nie mówię tu o bocie).

Staraj się skillować na slimach, albo poproś kogoś żeby Ci noobchara zrobił i skilluj na nim.

Współczuje Ci jak będziesz na 98 lvl, a będziesz walił jak dobrze wyskilowany knight, który ma 50 lvl mniej. Nie polecam.

Będziesz miał ten prawie 100lv, a jednak nie dasz rady solo tak silnym potworkom, jakim byś dał radę, mając porządne skille 85/85.

Jak ktoś powie, że podczas expa też skill rośnie, to niech najpierw pomyśli, że to nie tak różowo. Bo shelding rośnie wolniej.

200h expa = 200h skillowania
NIE

Informacje o runach po update 8.1

Ostatnio edytowany przez Kin_Yuki - 14-12-2009 o 08:19.
Kin_Yuki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2009, 17:12   #3
warma93
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 11 2009

Domyślny

"Z większymi skillami się lepiej expi, przede wszystkim dużo bardziej dynamicznie, co daje więcej frajdy z gry. Na początku trzeba się pomęczyć i skillować, ale jak ktoś potrafi umiejętni ustawić sobie trening, to nie musi cały czas męczyć się przed komputerem (i nie mówię tu o bocie)."

/\
chodzi ci o zorbienie monka przez kolege sorcA?

Niestety nie mozna tak gram na serwie non pvp ale zaciekawilo mnie to co napisales jezeli znas zjakies lepsze rozwiazanie niz slimy na non-pvp ( FACC) to prosze podac

--- warma93 dodał 7 minut i 11 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez warma93 Pokaż post
"Z większymi skillami się lepiej expi, przede wszystkim dużo bardziej dynamicznie, co daje więcej frajdy z gry. Na początku trzeba się pomęczyć i skillować, ale jak ktoś potrafi umiejętni ustawić sobie trening, to nie musi cały czas męczyć się przed komputerem (i nie mówię tu o bocie)."

/\
chodzi ci o zorbienie monka przez kolege sorcA?

Niestety nie mozna tak gram na serwie non pvp ale zaciekawilo mnie to co napisales jezeli znas zjakies lepsze rozwiazanie niz slimy na non-pvp ( FACC) to prosze podac

Z gory dziekuje

Ostatnio edytowany przez warma93 - 14-12-2009 o 17:12. Powód: Automerged Doublepost
warma93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania