Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-12-2009, 22:31   #1261
IziNieKielbasa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 12 2009
Lokacja: Płock

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zimmer Pokaż post
a chcesz kupic dalej szatana?
nie podziekuje xD jestes czlowiekiem pokroju Jubego znajac zycie wiec nie bd tracil swoich ciezko zarobionych pieniedzy
IziNieKielbasa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-12-2009, 22:32   #1262
Zimmer
Użytkownik Forum

Zimmer's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Włocławek :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimmiee
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 282
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IziNieKielbasa Pokaż post
nie podziekuje xD jestes czlowiekiem pokroju Jubego znajac zycie wiec nie bd tracil swoich ciezko zarobionych pieniedzy
nikogo nigdy nie oszukał zem
stary 14-12-2009, 22:36   #1263
IziNieKielbasa
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
nie wiem,dlatego nie bede ryzykowal
stary 14-12-2009, 22:45   #1264
Szczygiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2005

Domyślny

Cytuj:
hehehehehehe zem sie usmial

@topic
jak zwykle jakis no-life moderator kasowal poszczegolne posty! nie latwiej kurwa moderate -> select all i delete?! cale te gowno w pizdu! Slythia kochaniutka rznalby Cie Zimmer

Ostatnio edytowany przez Szczygiel - 14-12-2009 o 22:53.
Szczygiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2009, 22:52   #1265
Zimmer
Użytkownik Forum

Zimmer's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Włocławek :)

Imię: Zimmiee
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 282
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczygiel Pokaż post
Slythia jebana kurwo rznalby Cie Zimmer
aż by wiury leciały
stary 14-12-2009, 22:58   #1266
Dragonsokol
Użytkownik forum

Dragonsokol's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Włocławek

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
aż by wiury leciały
Jak dla mnie, to jest dziecinada chłopcze, uspokoj sie, mama cie nie wychowała?
Dragonsokol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2009, 23:48   #1267
IziNieKielbasa
Użytkownik Forum

Domyślny

Haally Matkojebca Pozdrawia Mame Slythii ;*
stary 15-12-2009, 00:03   #1268
AbraUK
Użytkownik Forum

AbraUK's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2009

Imię: Velrox
Domyślny Uuuuuuuuuououoouou

Ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz

Uprawiamy hejting

|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
AbraUK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2009, 01:51   #1269
Mc'Adi
Użytkownik Forum

Mc'Adi's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2009

Domyślny

masz to co , co ja chce mieeeeec ! ja mam to czego ty szukkkaszzz ! .

Ej chlopaki podzielimy sie tibijskim oplatkiem w swieta ? ;d

Mam pomysl! Zrobmy sobie 3 dni swiateczne bez napinek, co wy na to ? ;d
Mc'Adi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2009, 06:44   #1270
JubbcyQ
Użytkownik Forum

JubbcyQ's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin

Imię: Grek Arte
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
Domyślny

NIE MA SZANS, a dane zniknely a hali ma takie ladne punkciki

ZAPOMNIAŁEM, ŻE MILY JESTEM GRUBY

btw usuneli convidents photo team pozniej dodam! czas do szkołu <>

Ostatnio edytowany przez JubbcyQ - 15-12-2009 o 10:18.
JubbcyQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2009, 12:08   #1271
IziNieKielbasa
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JubbcyQ Pokaż post
NIE MA SZANS, a dane zniknely a hali ma takie ladne punkciki

ZAPOMNIAŁEM, ŻE MILY JESTEM GRUBY

btw usuneli convidents photo team pozniej dodam! czas do szkołu <>
Juby,boisz sie co ludzie o tobie pomysla i piszesz do moderatorow zeby kasowali posty Gratuluje ciemnych skarpetek do krotkich spodenek

Ps.To nie nasza klasa,tam mozesz wstawiac swoje foty zarowno z RL jak i z Tibii. Jak tam twoja postac na Olympii,rozwija sie?;>
stary 15-12-2009, 14:23   #1272
JubbcyQ
Użytkownik Forum

JubbcyQ's Avatar

Domyślny

Jakbym posiadał takową napewno odpowiedziałbym na to pytanie. Pierw musze kupić tam z 3kk

Dla tego nie chce, by nigdy wiecej przypadkiem trafił ( dokonczcie sami )

Ostatnio edytowany przez JubbcyQ - 15-12-2009 o 14:58.
stary 15-12-2009, 14:34   #1273
IziNieKielbasa
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JubbcyQ Pokaż post
Jakbym posiadał takową napewno odpowiedziałbym na to pytanie. Pierw musze kupić tam z 3kk

Dla tego nie chce, by nigdy wiecej przypadkiem trafił ( dokonczcie sami )

Iziniekielbaso o 12 w domu? O TAK

Widzisz moge sobie pozwolic na to zeby byc o 12 w domu
stary 15-12-2009, 14:46   #1274
CientaRiposta
Użytkownik Forum

CientaRiposta's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2009
Lokacja: Śląsk

Profesja: Elite Knight
Poziom: 159
Poziom mag.: 9
Domyślny

E-Napinacz aka Juby.

CientaRiposta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2009, 14:56   #1275
JubbcyQ
Użytkownik Forum

JubbcyQ's Avatar

Domyślny

dac inne? bo jestem teraz zmieszany!

Lorenz... NIX?

Ostatnio edytowany przez JubbcyQ - 15-12-2009 o 15:08.
stary 15-12-2009, 15:25   #1276
Haally
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 10 2008

Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
Domyślny

fajne skarpetki ;/

@ Mc'Adi :
Okej ! to od kiedy 3 dni bez napinania ?;d ale żeby tylko nie prowokowała kurwa jubcykowska

Ostatnio edytowany przez Haally - 15-12-2009 o 15:41.
Haally jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2009, 15:31   #1277
Tribune
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 11 2009

Imię: Scren
Profesja: Elder Druid
Poziom: 230
Skille: 10/30
Poziom mag.: 85
Domyślny

Juby fajne skary, adasie czy jeszcze za czasow stadionowych nabyles?
Tribune jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2009, 16:29   #1278
JubbcyQ
Użytkownik Forum

JubbcyQ's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Haally Pokaż post
fajne skarpetki ;/

@ Mc'Adi :
Okej ! to od kiedy 3 dni bez napinania ?;d ale żeby tylko nie prowokowała kurwa jubcykowska
Musiałbyś na 3 dni mi internet odłaczyć pizdo. BAJJJJJJJJJ

B
O

N
A
P
I
N
K
A

M
U
S
I

B
Y
Ć

--- JubbcyQ dodał 1 minut i 57 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tribune Pokaż post
Juby fajne skary, adasie czy jeszcze za czasow stadionowych nabyles?
O TAK O TAK ! Co jeszcze? Ze jestes 170 z guardi? Ile Ci placa convy za pisanie w tym temacie ziammmmmm ? Psiak się coś dawno nie odzywał

Ostatnio edytowany przez JubbcyQ - 15-12-2009 o 16:29. Powód: Automerged Doublepost
stary 15-12-2009, 16:31   #1279
CientaRiposta
Użytkownik Forum

CientaRiposta's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2009
Lokacja: Śląsk

Profesja: Elite Knight
Poziom: 159
Poziom mag.: 9
Domyślny

@Juby
Czekałem tylko co zrobisz. Zrobiłeś to co myślałem Specjalnie nie ustawiałem opcji, żebyś widział, że Cie oglądałem. Swoją drogą mojego imienia i nazwiska nie powinieneś podawać, no ale cóż. Mózgu trochę Ci brakuje
Piss end Lovv

P.S Teraz cała Guardia będzie cieszyć japki, że znają moje dane ?;o
Byłbyś na tyle mądry i wstawił moje zdjęcie, ale dane możesz wymazać

Ostatnio edytowany przez CientaRiposta - 15-12-2009 o 16:33.
CientaRiposta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2009, 16:37   #1280
JubbcyQ
Użytkownik Forum

JubbcyQ's Avatar

Domyślny

Nie chce mi się edytować ;/

NIGDY NIE BOCIŁEM O TAK O TAK!!!! GSZESZEK

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania