![]() |
#1301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() zgadzam się z Izim, Maksem i Amoniakiem !!
Cam z grimów z Orszem : http://www.speedyshare.com/files/198...y_z_Orszem.cam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1302 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2009
|
![]() Cytuj:
![]() gówno mnie to obchodzi pulchniutki ![]() No to się uśmiałem, Zapraszamy zapraszamy ![]() Ostatnio edytowany przez ProCereusz - 15-12-2009 o 21:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2009
Imię: Vecrius
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Olympa
Poziom: 317
Poziom mag.: 92
|
![]() Jak morde umyjesz to pogadamy ![]() I ogolnie to nie wiem, z ktorym, z 2 psowych szmat rozmawiam bo acc na tibia.pl tez sharujecie ;/
16:37 Elite Lahm [197]: - tera dzwonimy 16:37 Elite Lahm [197]: - dzien dobry chodzi pani lodowka? 16:37 Elite Lahm [197]: - no tak 16:37 Elite Lahm [197]: - no to prosze ja lapac bo ucieka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Użytkownik Forum
|
![]() Usunac Temat Na Forum
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
|
![]() fajt fajt dajesz Hyoga ! Rozpierdol ich w drobny mak ://
Ostatnio edytowany przez _Sod_ - 15-12-2009 o 21:41. Powód: a chuj ci do tego |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2009
Imię: Vecrius
Świat: Olympa
Poziom: 317
Poziom mag.: 92
|
![]() A, ktory z was jest wielkim uczniem Pana "Walacego dlugo i namietnie" ? Odpowiesz mi na to bardzo trudne pytanie?
16:37 Elite Lahm [197]: - tera dzwonimy 16:37 Elite Lahm [197]: - dzien dobry chodzi pani lodowka? 16:37 Elite Lahm [197]: - no tak 16:37 Elite Lahm [197]: - no to prosze ja lapac bo ucieka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grek Arte
Gildia: POGROMCA SISIKA
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
|
![]() 1. Oszukałeś mnie kolejny raz,
mówisz, że przepraszasz lecz, w tajemnicy powiem Ci, że mam to wszystko gdzieś, i nie chce dłużej już dotykać Ciebie, smakować Twoich ust, cierpieć w samotności roniąc łzy, wszystkiemu winien jesteś Ty. Ref: Dlatego nie chcę, by nigdy więcej przypadkiem trafił ktoś w moje serce chcę stać się skałą, lodową górą, a swoje serce ogrodzić murem. Dlatego nie chcę, by nigdy więcej przypadkiem trafił ktoś w moje serce chcę stać się skałą, lodową górą, a swoje serce ogrodzić murem. 2. Obiecałeś dziś kolejny raz, zmienić się nie wyszło Ci, Twój telefon dzwoni znów, i musisz już iść, nie chcę dłużej już, dzielić z nią, Twoich zdradzieckich ust. Nie potrafię tak już żyć ---------------------------------- All the right friends in all the wrong places So yeah, we're going down They've got all the right moves in all the right faces So yeah, we're going down Just paint the picture of a perfect place They've got it better than what anyone's told you They'll be the King of Hearts, and you're the Queen of Spades And we'll fight for you like we were your soldiers I know we've got it good But they've got it made And the grass is getting greener each day I know things are looking up But soon they'll take us down before anybody's knowing our name. They've got all the right friends in all the right places So yeah, we're going down We've got all the right moves and all the wrong faces So yeah, we're going down They said, everybody knows, everybody knows where we're going Yeah, we're going down They said, everybody knows, everybody knows where we're going Yeah, we're going down Do you think I'm special? Do you think I'm nice? Am I bright enough to shine in your spaces? Between the noise you hear And the sound you like Are we just sinking in an ocean of faces? It can be possible that rain can fall, Only when it's over our heads The sun is shining everyday, but it's far away All the world is dead. They've got, They've got all the right friends in all the wrong places So yeah, we're going down We've got all the right moves and and all the wrong faces So yeah, we're going down They said, everybody knows, everybody knows where we're going Yeah, we're going down They said, everybody knows, everybody knows where we're going Yeah, we're going down It doesn't matter what you see. I know i could never be Someone that looks like you. It doesn't matter what you say I know i could never face someone that could sound like you. All the right friends in all the wrong places So yeah, we're going down We've got all the right moves and all the wrong faces So yeah, we're going down All the right friends in all the wrong places So yeah, we're going down We've got all the right moves and all the wrong faces So yeah, we're going down They said, everybody knows everybody knows where we're going Yeah we're going down They said, everybody knows everybody knows where we're going Yeah we're going down Yeah we're going down Yeah we're going down All the right moves, hey Yeah, we're going down All the right moves, hey Yeah, we're going down
![]() Ostatnio edytowany przez JubbcyQ - 15-12-2009 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 11 2009
|
![]() @juby
RIPOSTA STULECIA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2009
|
![]() pewnie tekstu nie zna ale melodia byla fajna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://adusiowaty.wrzuta.pl/audio/6v...he_right_moves
BYŁO PRZETŁUMACZONE Wszyscy odpowiedni przyjaciele we wszelakich nieodpowiednich miejscach Więc tak, podążamy w dół Oni posiadają odpowiednie poruszenia w odpowiednich twarzach Więc tak, podążamy w dół Namaluj obraz idealnego miejsca Oni mają je lepsze niż ktokolwiek ci mówił Oni będą królem kier, a ty jesteś królową pik A my wszyscy walczymy dla ciebie jakbyśmy byli twoimi żołnierzami Wiem, że pojeliśmy to dobrze Ale oni doprowadzili do stworzenia I trawa zieleni się bardziej każdego dnia Wiem, że rzeczy wyglądają dobrze Ale niedługo pociągną nas w dół Zanim ktokolwiek pozna nasze imię Oni mają wszystkich odpowiednich przyjaciół we wszelakich odpowiednich miejsach Więc tak, podążamy w dół My mamy wszelkie odpowiednie poruszenia w nieodpowiednich twarzach Więc tak, podążamy w dół Mówią, wszyscy to wiedzą, wszyscy wiedzą gdzie podążamy Tak, podążamy w dół x2 Czy uważasz, że jestem niezwykły? Czy uważasz, że jestem miły? Czy jestem wystarczająco jasny, by błyszczeć w twoich przestworzach? Pomiędzy hałasem który słyszyszi dźwiękiem który lubisz Czy po prostu nie toniemy w oceanie twarzy? Możliwym jest, że deszcz może spaść Tylko jeśli będzie (spadał) po naszych głowach Słońce świeci każdego dnia, ale jest teraz daleko cały świat jest martwy. Oni mają,Oni mają wszystkich odpowiednich przyjaciół we wszelakich nieodpowienich miejscach Więc tak, podażamy w dół My mamy wszelkie odpowiednie poruszenia w nieodpowiednich twarzach Więc tak, podążamy w dół Mówią, wszyscy to wiedzą, wszyscy wiedzą gdzie podążamy Tak, podążamy w dół x2 Tak, podążamy w dół Nie ma znaczenia co widzisz Wiem, że nigdy nie mógłbym być kimś kto wygląda jak ty Nie ma znaczenia co mówisz Wiem, że nigdy nie mógłbym stawić czoła komuś kto brzmi jak ty Wszyscy odpowiedni przyjaciele we wszelakich nieodpowienich miejsach Więc tak, podążamy w dół My mamy wszelkie odpowiednie poruszenia w nieodpowiednich twarzach Więc tak, podążamy w dół x2 Mówią, wszyscy to wiedzą, wszyscy wiedzą gdzie podążamy Tak, podążamy w dół x2 Tak, podążamy w dół x2 Wszelkie odpowiednie poruszenia, hej Tak, podążamy w dół x2
![]() |
![]() |
#1312 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() e moze chcecie kupic fote sisika? a nie tak tylko piszecie to samo i to samo i jeszcze raz to samo (convidents dashers i inni, zeby nie bylo, ze tylko convidents!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Użytkownik Forum
|
![]() rzuć ceną/ jaka pewność że to on a nie jakiś noob spod spożywczaka! bd miec wiecej klijentuf
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() to ja chce uslyszec cene
fota 12 mpx + film hd jak pijany wraz z zimmerem ubijaja bossa raczki (tak aby byla pewnosc, ze nie robie nikogo w chuja z ta fota) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Użytkownik Forum
|
![]() Doładowanie 30 do Pleja. NUDDDDDDDDDDDDDA ![]()
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2009
|
![]() Fota sisika 15 mpx jak zjada 3 paczke mc nuggetsow. Tylko powazne oferty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |