![]() |
#761 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Ten artykul, a w szczegolnosci opinia o MW2 to jakies nieporozumienie. Moze za szczegolnie nie poprawili fizyki gry, nie mozna sie wychylac ale co z tego? Doskonalym rozwiazaniem nie jest matchmaking wraz ze Steamem, ale mozna zapraszac kolegow, uratowali sobie tylki... Dedyki nie sa az tak potrzebne, a jesli juz, to do zmieniania szczegolow w parametrach serwera (granatniki, ac130) czy do wywalania graczy - mogli chociaz uzupelnic to glosowaniem, ale niczego takiego nie ma na 'zwyklych' serwerach. Narzekaja tez na prostote gry, granatniki, UAV - ale to przeciez bylo w jedynce a prawie nikt nic na to nie mowil. Moze jeszcze jako takim mankamentem jest ping, ale praktycznie kazdy ma taki sam, wiec nie wplywa to na roznice gry - w MW jeden mial 40, drugi 120 i robilo to jakas tam roznice. Dla mnie dwojka jest lepsza od jedynki. Mogliby w koncu przestac pieprzyc o tym jaka jest ona zla, a ukazac jej zalety.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2009
Lokacja: Sverige
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja sie zgadzam ta gra jest irytujaca ktos spawnuje ci za plecow i niszczy ciezko wypracowany killstreak na tactical nuke, zeby mozna bylo chociaz blokowac granatniki itp.
Najchetniej sprzedal bym ta gre i nigdy wiecej jej nie kupowal Moim zdaniem MW2 powinno sie nazwac najwiekszym rozczarowaniem roku multiplayer Ostatnio edytowany przez rentonB - 16-12-2009 o 12:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
I wszystko jasne. Co do spawnów za plecami: chyba grałem w jakąś inną grę, bo ani razu tego nie doświadczyłem. Chyba, że ktoś się słabo orientuje w tym, gdzie mogą być w danej chwili siły przeciwnika. Spawny za plecami były w MW1, gdzie biegało 40 osób na małej mapie. Tu tego nie ma. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 16-12-2009 o 13:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() A ja tak sobie mysle, ktora z gier wybrac na swieta?
Na uwadze mam Assassins Creed II i Dragon Age. Wczoraj na Hyperze widzialem program poswiecony temu drugiemu tytulowi i jak na dzien dzisiejszy, wydaje mi sie ze gra jest o wiele lepsza niz myslalem. Boje sie jednak, ze nie dam sobie rady ze sterowaniem kilku postaci na raz, podczas walki. >.< Z kolei AC to swietna gierka, ktora do dzis mi sie nie nudzi, a druga odslona jest o wiele bardziej rozbudowana i zachecajaca. I co teraz? Co polecacie? ^^" |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2009
Lokacja: Okolice piekła
![]() |
![]() Nie bierz assassin cred'a przeszedłem raz nie specjalnie mi się podobało drugi raz zmusiłem się bo chciałem parę trofeów zdobyć ogólnie nuuuuudy, a od paru dni mam dragon age i gra jest bardzo przyjemna na wieeeele godzin.
![]() |
#767 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ryba
Ja nie jestem niepelnosprawny ![]() I tak na mojego blaszaczka gra by mi nie poszla. ;p @topic Wiec mysle ze DA bedzie dobrym prezentem od Swietego Mikolaja. ![]() A z AC II jeszcze poczekam... Moze jak stanieje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jaza Bijac
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: 69
Świat: Berylia
Poziom: 24
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Ja kupilem oba tytuly i jakos nie narzekam. Widze, ze chcesz zakupic gre na konsole, z nowszych tytulow polecam Uncharted 2. Gra BOMBA, moim zdaniem podstawa dla wlasciciela ps3.
@down Jaki?:> Tak btw, moze jestes z szczecina? Jestem w stanie pozyczyc Ci gry zebys sprawdzil, bo mam praktycznie wszystkie a sam nie mam czasu na gre ![]() Ostatnio edytowany przez Pandabear - 16-12-2009 o 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A no widzialem. Gra warta wydania "kilku" zlotych. Cala dynamika gry i zawarte w niej akcje, sa dobre rodem z filmow, jak to powiedzial typek, ktory recenzjonizowal ta gierke na Hyperze. ;p Lubie gry akcji, aczkolwiek odkladam pieniadze na tytol, ktory ma sie ukazac niebawem i na ktory czekam od czasu zapowiedzi. ![]() @edit Niestety jestem z Lodzi, a po drugie mam x-360. ;p Jesli chodzi o gre na ktora czekam, to ofc Final Fantasy XIII. ^^" Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 16-12-2009 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Łeee iks xd Sprzedalem go wraz z przejsciem Gears of war 2 (gra byla warta kupna ixa)Nie wiem jak tam ceny sie wachaja na ixa ale na allegro moglbys znalesc w dosc przystepnych cenach asa i dragona wiec moglbys wciagnac za jednym zamachem obie gry i rozkoszowac sie bieganiem po dachach + pwnowaniem smokow
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pandabear - 16-12-2009 o 16:35. Powód: Literoweczka paroweczka xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Właśnie gram w demo Torchlighta. Zadziwiająco wciągający klon Diablo, może pomyślę nad pełniakiem, ale to pewnie wtedy, kiedy w końcu pojawi się tryb sieciowy (ponad rok...).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Czytalem recenzje w sidi akczionie i odziwo chetnie bym wciagnal w czasie okresu czekania na diabła ![]() ![]() @down Przed chwila zauwazylem, -70% itp ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pandabear - 23-12-2009 o 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja grałem w full Torchlighta. Racja, że mocno przypomina diablo, fajna grafika, ciekawe animacje. Ale gra jest jak dla mnie zbyt mało rozbudowana. Po kilku h gry dałem sobie spokój : P
Btw, widzieliście te promocje na steam? Mirrors Edge za jakieś 15 zł, GTA 4 za 30 zł... ME zakupiłem, jako jedną z moich ulubionych gier ![]() GTA4 też bym kupił, ale nie chce mi się ściągać 15 gb za każdym razem jak mi się coś z danymi stanie ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 23-12-2009 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra tu jest pytanie do tych którzy się znają na CS.
Mam zamiar go kupić ale nie wiem jaką wersje Source czy 1,6. Ktoś może mi podać wady i zalety tych dwóch wersji?
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mialem to samo, wybralem 1.6 zwyklego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Od zawsze są spory o to, która wersja jest lepsza, na każde argumenty znajdą się jakieś kontrargumenty, więc chyba musisz sam zadecydować. Osobiście mogę Ci z czystym sumieniem polecić 1.6.
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam tutaj malutki teraz problem, Chcę właśnie poszukać CSa 1.6 jednak wpisując to w Steamie, wyskakują mi następujące wyniki:
CS:S CS CS Condition Zero CS Complate I teraz pytanie które jest tym "właściwym" do wybrania?
![]() |
![]() |
#779 |
Guest
|
![]() Nie graj w cesa, TF2 lepszy \o\
|
![]() |
![]() |
#780 | |
CS Tibia.pl Team